הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט ממש אם להתחיל סייקל ראשון,פיזיק נוכחי

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
מתלבט אם להמשיך סייקל או להמשיך את דרכי טבעי,מתקדם דיי טוב בנתיים,תמיד חושב על איך אראה במידה ואקח,מה אתם הייתם עושים?
יש בסיס טוב להתחלה?חשוב לציין lifetime natural
בן 22
95
1.78 במרץ מתחיל חיטוב

נערך לאחרונה:
אם הסיבה היחידה שאתה רוצה לקחת חומרים היא סקרנות לאיזה גודל תגיע אתה תתחרט על זה בשלב מאוחר יותר בחיים שלך.
להלן דוגמאות לסיבות שבשבילן אולי לא תתחרט על החומרים בהמשך:
1. אתה רוצה להיות בילדר תחרותי ברמה כזאת או אחרת.
2. החלום הכי גדול שלך בחיים הוא פשוט להיות מפלצת ענקית וזה התשוקה הכי גדולה שלך בחיים.

אני יכול להגיד לך שאצלי למשל תמיד אמרתי לעצמי שכשאגיע ל300 קילו סקוואט טבעי אני אשקול לקחת חומרים, כי כשאגיע ל300 טבעי חומרים יכולים לתת לי את הפוטנציאל להיות בטופ העולמי של פווארליפטינג ולכן זה יהיה השלב שאני אשקול האם להיות בטופ העולמי של פווארליפטינג שווה לי את הנזקים של לקחת חומרים.

בן 22
95
1.78 במרץ מתחיל חיטוב
וואאווו בן 22 עם נתונים כאלה , ניראה בתמונות כאילו כבר ניסית כמה כדורים 😛 ואם לא קח את זה כמחמאה .
זה אומר מסייקל הכי פשוט וקל בלי יותר מידי נזקים כמו רק טסט לחודשיים אתה "תהפוך" לדברים שאנחנו רואים רק באינסטגרם .

תריך כאן בפורום חיפוש על המיחים : סייקל ראשון
אם יהיה לך עוד שאלות פתח פוסט עם השאלות הספציפיות .
אם כבר אתה מתארגן על טסט פתח לוג ונעקוב איתך ביחד על ההתקדמות , הפיזיות שלך לא רגילה זה מעניין , אתה חצי דרום אמריקאי ? 🏋️😅

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדיף להיות טמבל תאמין לי , אתה ליצן ברמות שלא הכרתי.
אתה פריק של תשומת לב שזה פשוט כבר לא בריא.. אני מבין לגמרי מה אלחנן אומר,אתה מנסה לפצות על משהו כנראה
וואאווו בן 22 עם נתונים כאלה , ניראה בתמונות כאילו כבר ניסית כמה כדורים 😛 ואם לא כך את זה כמחמאה .
זה אומר מסייקל הכי פשוט וקל בלי יותר מידי נזקים כמו רק טסט לחודשיים אתה "תהפוך" לדברים שאנחנו רואים רק באינסטגרם .

אם כבר אתה מתארגן על טסט פתח לוג ונעקוב איתך ביחד על ההתקדמות , הפיזיות שלך לא רגילה זה מעניין , אתה חצי דרום אמריקאי ? 🏋️😅
זריקות
וואאווו בן 22 עם נתונים כאלה , ניראה בתמונות כאילו כבר ניסית כמה כדורים 😛 ואם לא כך את זה כמחמאה .

תודב רבה על המחמאה!!!
לא דרום אמריקאי,יותר לכיוון של האמריקאי חחחחח פשוט שזוף

אם אתה אכן טבעי אז יש לך גנטיקה מעולה, תנצל את המתנה שאלוהים נתן לך, תשאר טבעי ותחסוך לעצמך הרבה כסף ואולי בעיות בריאות.

מעבר לזה אתה רק בן 22 ואם תחליט שאתה רוצה לקחת את זה שלב קדימה אז כל החיים לפניך.

רוצה פיזיק? יש לך גנטיקה טובה, תתסף בחיטוב בקלן ואתה תראה תוצאות מעולות.

זוהי דעתי.

• פותח/ת השרשור
זריקות

תודב רבה על המחמאה!!!
לא דרום אמריקאי,יותר לכיוון של האמריקאי חחחחח פשוט שזוף
״מסייקל פשוט וקל צהפוך לכןכב אינסטגרם״ כנראה שלא הכל חומרים,תודה רבה על המחמאה!
אם אתה אכן טבעי אז יש לך גנטיקה מעולה, תנצל את המתנה שאלוהים נתן לך, תשאר טבעי ותחסוך לעצמך הרבה כסף ואולי בעיות בריאות.

מעבר לזה אתה רק בן 22 ואם תחליט שאתה רוצה לקחת את זה שלב קדימה אז כל החיים לפניך.

רוצה פיזיק? יש לך גנטיקה טובה, תתסף בחיטוב בקלן ואתה תראה תוצאות מעולות.

זוהי דעתי.
תודה רבה!!!!!
הקיץ הזה אהיה דגם אחר,אני מתקדם מדהים טבעי,כנראה שבאמת צריך. להעריך את מה שקיבלתי

״מסייקל פשוט וקל צהפוך לכןכב אינסטגרם״ כנראה שלא הכל חומרים,תודה רבה על המחמאה!

תודה רבה!!!!!
הקיץ הזה אהיה דגם אחר,אני מתקדם מדהים טבעי,כנראה שבאמת צריך. להעריך את מה שקיבלתי

אז קיבלת את התשובה, אם אתה ממשיך להתקדם באופן טבעי אז אין סיבה להתחיל סייקל.
סייקל מתחילים כשאתה נתקע בתוצאות אחרי שמיצית את עצמך באופן טבעי.

קח בחשבון ש"נגעת נסעת" אתה תתחיל סייקל תראה תוצאות ותקבל מחמאות ותמיד תרצה עוד ועוד ועוד ותמיד תקבל תאבון.
אני לא אדבר על מחירים אבל קח בחשבון שאלו הוצאות כספיות לא מעטות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית