נק' מוניטין:
0
- 1
- 0
היי חברים ערב טוב,
יש לי נושא שאני אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי.
אני מעוניין להתחיל split של 4 ימים בחדר כושר למטרות חיטוב.
בנוסף לזה שחייה פעם אחת בשבוע.
נרשמתי לכושר קרבי לפני שבועיים והוא פעמיים בשבוע כך שאני חייב לשלב אותו גם בספליט.
אני לא רוצה להעמיס יותר מידי כי אני רוצה להתמיד בחיטוב ומצד שני לא רוצה להיפצע (הכושר קרבי ידוע בפציעות שלו במיוחד אם אני אהיה במאזן קלורי שלילי בגלל החיטוב)
בכושר קרבי יש מלא ספרינטים וריצה.
אני רוצה שהחיטוב יהיה אפקטיבי כמה שאפשר ושאצליח להתמיד בתוכנית השבועית למשך זמן.
השאלות שלי :
האם הכושר קרבי יכול לפגוע בחיטוב שאני עושה בחדר כושר? הבנתי שלא צריך להיות אירובי כל כך אינטנסיבי בתקופת החיטוב( ריצה מאוד אינטנסיבי בשבילי).
האם הספליט הזה אפשרי בכלל? ( 4 פעמים בשבוע חדכ, פעם שחייה ו2 פעמים כושר קרבי) אני צריך לפחות יום אחד מנוחה.
ואיך הכי נכון לסדר את הספליט השבועי? נגיד ויש אימון רגליים אחד בחדר כושר אז שלא יהיה קרוב לכושר קרבי, איזה אימונים לעשות פעמיים ביום? יש 7 אימונים וצריך יום מנוחה או שתיים (ראשון ושלישי יש קבוע כושר קרבי בערב).
בגדול איך לסדר את הספליט למנוחה מקסימלית לשרירים בצורה הכי נכונה.
אני כיתה יב ככה שאני עדיין לומד (בקושי)
אוכל להכניס את האימון הראשון רק בסביבות השעה 4 בצהריים ביום חול.
אשמח לתשובות לשאלות שלי וsplit שבועי לפי ימים בבקשה.
תודה רבה אוהב אתכם
יש לי נושא שאני אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי.
אני מעוניין להתחיל split של 4 ימים בחדר כושר למטרות חיטוב.
בנוסף לזה שחייה פעם אחת בשבוע.
נרשמתי לכושר קרבי לפני שבועיים והוא פעמיים בשבוע כך שאני חייב לשלב אותו גם בספליט.
אני לא רוצה להעמיס יותר מידי כי אני רוצה להתמיד בחיטוב ומצד שני לא רוצה להיפצע (הכושר קרבי ידוע בפציעות שלו במיוחד אם אני אהיה במאזן קלורי שלילי בגלל החיטוב)
בכושר קרבי יש מלא ספרינטים וריצה.
אני רוצה שהחיטוב יהיה אפקטיבי כמה שאפשר ושאצליח להתמיד בתוכנית השבועית למשך זמן.
השאלות שלי :
האם הכושר קרבי יכול לפגוע בחיטוב שאני עושה בחדר כושר? הבנתי שלא צריך להיות אירובי כל כך אינטנסיבי בתקופת החיטוב( ריצה מאוד אינטנסיבי בשבילי).
האם הספליט הזה אפשרי בכלל? ( 4 פעמים בשבוע חדכ, פעם שחייה ו2 פעמים כושר קרבי) אני צריך לפחות יום אחד מנוחה.
ואיך הכי נכון לסדר את הספליט השבועי? נגיד ויש אימון רגליים אחד בחדר כושר אז שלא יהיה קרוב לכושר קרבי, איזה אימונים לעשות פעמיים ביום? יש 7 אימונים וצריך יום מנוחה או שתיים (ראשון ושלישי יש קבוע כושר קרבי בערב).
בגדול איך לסדר את הספליט למנוחה מקסימלית לשרירים בצורה הכי נכונה.
אני כיתה יב ככה שאני עדיין לומד (בקושי)
אוכל להכניס את האימון הראשון רק בסביבות השעה 4 בצהריים ביום חול.
אשמח לתשובות לשאלות שלי וsplit שבועי לפי ימים בבקשה.
תודה רבה אוהב אתכם