התמונות באתר

מצב
השרשור נעול

אלפא123

משתמש קבוע
1,351
344
נק' מוניטין:
759
1,351
344
כדי לפי דעתי להוריד את תמונת הפרסומת באתר LBS ואת התמונות שמופיעות בכתבות בקילוגרם גם של הנשים ושגם של הגברים, כי בגללם האתר מפסיד הרבה משתמשים שהיו יכולים להיכנס אבל תכנת ההגנה שלהם חוסמת את האתר...
משוואה פשוטה
בלי תמונות עם ביגוד מינימלי (גם גברים וגם נשים)= יותר אנשים יכול להחשף לאתר

שלום,

חלק מכל התחום הזה הוא מראה אסתטי ולכן לא לפרסם תמונות באתר/מאמרים אינו בר ביצוע

• פותח/ת השרשור
שלום,

שלום,

נכון, אבל רק בתחום, אני לא חושב ש"חובה" לשים תמונה בפורום של שאלות/דיונים וכל שכן במאמרים שמסבירים על תרגילים ותכניות, אם כבר התמונות היו מופיעות בתור דוגמאות מילא...
בכל אופן רק הצעה כלכלית לאתר...

אם כבר התמונות היו מופיעות בתור דוגמאות מילא...
ואיך אתה חושב שתוכנות ההגנה/ספקיות היו מבדילות בין תמונות של "הדגמה" לתמונות שלא? הן היו חוסמות את האתרים בכל מקרה. מספיק שיש במאמר 1 תמונה שהיא "חושפנית" כל האתר נחסם באופן קולקטיבי.

• פותח/ת השרשור
ואיך אתה חושב שתוכנות ההגנה/ספקיות היו מבדילות בין תמונות של "הדגמה" לתמונות שלא? הן היו חוסמות את האתרים בכל מקרה. מספיק שיש במאמר 1 תמונה שהיא "חושפנית" כל האתר נחסם באופן קולקטיבי.
נכון, אני רק מוכיח שלא באמת צריך את התמונות...אפשר להסתדר גם בלי התמונות, רק שבלי התמונות שאתה נותן גישה לעוד קהלים.
ושאף אחד לא יאמר לי זה "הפרדה" זה "הדרת נשים", אני אומר שזה לא משנה איזו תמונה זאת...

במידה ויש לך בעיה עם מראה גוף האדם הנשי או הגברי.... תעשה בדק בית..
אין כאן עירום או תמונות בעלות אופי מיני!

• פותח/ת השרשור
במידה ויש לך בעיה עם מראה גוף האדם הנשי או הגברי.... תעשה בדק בית..
אין כאן עירום או תמונות בעלות אופי מיני!
א) בלי קשר אני חושב יש פה אופן מיני
ב) זה לא קשור לאופי של התמונה יש פה דבר פשוט,
עם תמונות- יש כאלה שלא יכולים להיכנס
בלי תמונות- כולם יכולים להיכנס
ומיכון שאין סיבה מיוחדת לתמונות הצעתי להוריד אותם...
פספסת את הנקודה הא?..
1+
מחזק

יש פה דיונים על סטרואידים וסייקלים ואתה מקשקש לי במוח על סינון אתרים בגלל תמונה של בחורה בבגדי אימון שרוצה לדעת כמה אחוז שומן היא?

אז דבר ראשון הסינון אתרים עובד חרא....
דבר שני אתה יכול לבטל אותו...
דבר שלישי vpn ודבר רביעי דפדפן onion

• פותח/ת השרשור
יש פה דיונים על סטרואידים וסייקלים ואתה מקשקש לי במוח על סינון אתרים בגלל תמונה של בחורה בבגדי אימון שרוצה לדעת כמה אחוז שומן היא?

אז דבר ראשון הסינון אתרים עובד חרא....
דבר שלישי vpn ודבר רביעי דפדפן onion
א) מה הקשר "יש פה דיונים על סטרואידם וסייקלים"
ב) כמו שאמר "קיגנו" אתה נסחף...לא הבדלתי בין נשים לגברים
ג) כמו שאתה רואה אני גם גולש באתר אז אני לא מבין למה
"אז דבר ראשון הסינון אתרים עובד חרא....
דבר שלישי vpn ודבר רביעי דפדפן onion"

אתה ביקשת מהספק אינטרנט שלך לסנן עבורך אתרים?

אלפא123 מה אכפת לך כלכך מכמה אנשים מבקרים באתר?

נכון, אני רק מוכיח שלא באמת צריך את התמונות...אפשר להסתדר גם בלי התמונות, רק שבלי התמונות שאתה נותן גישה לעוד קהלים.
אי אפשר להסתדר בלי תמונות/סרטונים. יש פה מאמרים שלמים עם הדגמות שבוצעו בשביל המאמר באתר עם בחורה שעבדה שעות על כך ולבשה חזיית ספורט כי זה מה שהיה לה נוח באותו הרגע ולא אזרוק את העבודה שלה לפח אשפה בגלל קהלים כאלו ואחרים.

יש פה מאמרים שלמים על איך מודדים אחוזי שומן/איך נראה אחוזי שומן בפועל על גברים ונשים - את זה לא ניתן להראות עם בגדים.

אם גבר או אישה רוצים להירשם לפורום ולהעלות תמונות שיעריכו להם אחוזי שומן/יתנו פידבק מה כדאי להם לעשות, לא אמנע את זה מהם.

יש פה דוגמאות רבות אחרות מדוע זה לא פרקטי. אז אם הקהלים הללו מאוד רוצים לגלוש כאן הם יכולים לבטל את המסנן אתרים/לעבור לספקית אחרת. אם לא, אז ההפסד כולו שלהם מאחר ואופי האתר לא ישתנה בגלל של-95% מהגולשים בו זה לא מפריע ואיסור על תמונות שכאלו פוגע במהות האתר. ה-5% הנותרים יכולים לעשות התאמות בהתאם או לגלוש באתרים אחרים בנושא במידה וזה מפריע להם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית