עדכונים לגבי המוניטין באתר

משה, לדעתי זה צעד לא נכון.

אתה צודק שבגלל שהרבה מספימים בלוגים של אנשים נוצר מצב שנותנים מוניטין על כלום, אבל בחלק מהלוגים (שלי לדוגמא) יש לא מעט תגובות יעוץ (סטיץ', מייק וביסט עוזרים לי על בסיס קבוע), ברור שזה לא כזה משנה אבל חבל שאני לא יכול לתת מוניטין על העזרה שלהם.

imo they should add the possibility to give monitin's to the OP of a log as aditional motivation the log owner, i.e making it possible to give monitin to log updates (not discussion)z.
I'd imagine that's not too difficult to make possible while still not encouraging spam.

imo they should add the possibility to give monitin's to the OP of a log as aditional motivation the log owner, i.e making it possible to give monitin to log updates (not discussion)z.
I'd imagine that's not too difficult to make possible while still not encouraging spam.
אבל הם לא רוצים שאתה תקבל מוניטין על עדכונים אלה רק על ידע.

אבל הם לא רוצים שאתה תקבל מוניטין על עדכונים אלה רק על ידע.
oh, my mistake then.. I thought giving motinins for good work was what they wanted.. so basically they don't want ppl to give monitins to someone who uploads a video of them doing a PR?
if that's the case then just remove monitins totally and make chosen answer the only monitin counter....

oh, my mistake then.. I thought giving motinins for good work was what they wanted.. so basically they don't want ppl to give monitins to someone who uploads a video of them doing a PR?
if that's the case then just remove monitins totally and make chosen answer the only monitin counter....
לך תבין.

הכל עבד פה מעולה והיה בסדר עד שמתי הגיע (וגם אני הרסתי קצת לפניו אבל בצורה פחות דרסטית)... אין על מה לשבור את הראש, השיטה עבדה כשהמשתמשים היו מתחברים פעם ב ולוגים לא היו הופכים למקום של ספאם ודיבורים, אבל כשמשתמש נמצא בפורום 24/7 ומגיב בכל מקום אפשרי ומקבל על זה לייקים זה הורס הכל. זה כמו שאם אני אבוא אליך הביתה לאכול הכל יהיה בסדר אבל אם אני אבוא אליך הביתה ויאכל לך את כל המקרר זה כבר לא יהיה בסדר.

הכל עבד פה מעולה והיה בסדר עד שמתי הגיע (וגם אני הרסתי קצת לפניו אבל בצורה פחות דרסטית)... אין על מה לשבור את הראש, השיטה עבדה כשהמשתמשים היו מתחברים פעם ב ולוגים לא היו הופכים למקום של ספאם ודיבורים, אבל כשמשתמש נמצא בפורום 24/7 ומגיב בכל מקום אפשרי ומקבל על זה לייקים זה הורס הכל. זה כמו שאם אני אבוא אליך הביתה לאכול הכל יהיה בסדר אבל אם אני אבוא אליך הביתה ויאכל לך את כל המקרר זה כבר לא יהיה בסדר.
so y not just make it so that u and @Matty can't get monitins anymore, wouldn't that solve the problem?
Trollface-150x150.png

• פותח/ת השרשור
ניסינו לבדוק אם אפשר לתת מוניטין רק לעדכוני לוג, אבל זה לא אפשרי כרגע (הכל אפשרי, אבל מאוד מסובך) מבחינת הקוד של מערכת הלוגים והמוניטין. אז האופציה היחידה שנשארה זה להוציא את המוניטין מפורום לוגים. אתה תמיד יכול להעלות את הסרטוני PR לפורום PL ואתה תקבל מוניטין על העבודה הטובה שעשית בחד"כ.

וכן, היה באג מהיום הראשון במערכת מוניטין שגילתי רק לפני כמה ימים כשעיתי ניסויים עם המוניטין. כל לייק שהבאתי העלה את המוניטין ב-10 נקודות, ככה שזה לא הגיוני בכלל. בנינו קוד שהחזיר את כל הנקודות רטרואקטיבית (ל-1 נקודה פר לייק). גם לי נחתכו משהו כמו 25 אלף נקודות ככה שזה לא משהו שעשינו רק למשתמשים רגילים אלא לכל האתר, כולל מנהלים.

ניסינו לבדוק אם אפשר לתת מוניטין רק לעדכוני לוג, אבל זה לא אפשרי כרגע (הכל אפשרי, אבל מאוד מסובך) מבחינת הקוד של מערכת הלוגים והמוניטין. אז האופציה היחידה שנשארה זה להוציא את המוניטין מפורום לוגים. אתה תמיד יכול להעלות את הסרטוני PR לפורום PL ואתה תקבל מוניטין על העבודה הטובה שעשית בחד"כ.

וכן, היה באג מהיום הראשון במערכת מוניטין שגילתי רק לפני כמה ימים כשעיתי ניסויים עם המוניטין. כל לייק שהבאתי העלה את המוניטין ב-10 נקודות, ככה שזה לא הגיוני בכלל. בנינו קוד שהחזיר את כל הנקודות רטרואקטיבית (ל-1 נקודה פר לייק). גם לי נחתכו משהו כמו 25 אלף נקודות ככה שזה לא משהו שעשינו רק למשתמשים רגילים אלא לכל האתר, כולל מנהלים.
ממש כמו הימים של השקל החדש (לא שהייתי בתכנון אז)
מתרגלים לשער חדש חחח

בעבר אם הייתי נותן לייק למישהו הוא היה מקבל 10 נקודות. אם משתמש כבוד היה נותן לייק זה היה שווה 5 נקודות. אם משתמש רגיל היה נותן לייק זה היה שווה 3 נקודות. היום זה נקודה לכל לייק לא משנה מי נותן. וזה שונה רטרואקטיבית על כל הלייקים שקיבלת

דרך אגב, זה היה באג במערכת. מהתחלה זאת הייתה הכוונה של הלייקים (שלא יהיו מוכפלים בכוח משתמש ויהיו שווים בכללי פחות ממוניטין). אז זה לא באמת שינוי מבחינתנו
גם בעמוד של המערכת כתוב שזה 2 נקודות לא משנה מי נותן

יאאלה חברה דיי כולה ניקוד חסר משמעות ..
עדיף לראות על המוט מספר גבוהים מאשר בצד שמאל במסך ליד המוניטין 😁

יאאלה חברה דיי כולה ניקוד חסר משמעות ..
עדיף לראות על המוט מספר גבוהים מאשר בצד שמאל במסך ליד המוניטין 😁
כן אבל יכול להיות פרסים בעתיד, למשל על כל 10000 מוניטין פח חלבון.

אז אתה תעבוד על זה או שפשוט לא יהיה יותר מוניטין בלוגים?

חבר'ה, תתמקדו בלגדל שרירים ולעשות כסף, פחות כמה נקודות מוניטין לא יגרום לכם לא לישון בלילה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית