הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct ועצבים

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
מה קורה חברים..
שחכתי מזה בכלל pct ומה התופעות שלו עברו שנים. כרגע לוקח כלומיד למשך שבוע יחד עפ פרגניל ונולבה (עוד יומים מסיים) וממשיך רק על פרגניל כל יומים 625 יח' + נולבה בלילה למשך חודש.

בקיצור יש לי עצבים כמו על טרן לא מרגיש שום דבר מבחינת חשק מיני כרגע, רק עצבים הכל בא לי ברע זה קשור? 😩

נערך לאחרונה:
תעשה גוני יעבור לך
וכן בpct זה מה שמרגישים, יודע על עצמי
ככה זה שעוברים מטסט חיצוני לפנימי, הגוף מקבל כאפה, קח טריבולוס ו אשוואגנדה יגיע לך חשק מיני 😋🍴
מן הסתם שבדיקות דם יעזרו פה קצת יותר לדעת מי נגד מי

• פותח/ת השרשור
לא עושה סמים.
יש זמן לבדיקות רק התחלתי, אבל עצבים מפגרים שחכתי מזה להיות בלי חומרים גועל נפש של הרגשה

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר מרגיש עצבים אולי זה באמת רעיון לעשות בדיקות .
פחות משבוע שהתחלתי ורק סיימתי אמפולה של פרגניל נשארו עוד 2. 10000 יח', התחלתי במינוס טסט אחרי חצי שנה בלי חומרים וpct כנראה אז זה התגובה של הגוף, אני מרגיש במחזור ועם עצבים של פיל ובלי חשק מיני אבל עצבני 🤤

• פותח/ת השרשור
מי קבע את המינון הזה ?
ומה הפרגניל מבית מרקחת ? יש שם עוד פרגניל ?
אני קבעתי לעצמי עם התייעצות של הרוקח, רק הוספתי מינון והתחלתי מיד עם הכדורים ככה יוצא לי 4 זריקות של 2 מ"ל לשבוע סה"כ 15 אלף יח' נראה לי שאחרי 8 שנים בלי pct זה בסדר, עדין חשק מיני אין

פרגניל של בית מרקחת מטורקיה הוא מקורי 100 אחוז גם חבר סיים איתו סייקל על 20 טוטאל

קבצים מצורפים

• 20200210_153852.jpg
    20200210_153852.jpg
    KB 60.2 · צפיות: 102
  • 20200210_153932.jpg
    20200210_153932.jpg
    KB 257.6 · צפיות: 89
תשמע באמת אין פרוטוקול לעשור ללא טסט טבעי .. אתה צודק יכול להחליט מה שבא לך ליד הטיפול הקיים .
לכמות כזאת גם יש בעיה הפוכה שזה ישתק את הביצים .
אפשר לתת קיק בהתחלה - תקרא לזה קיק .
אבל להחליט על מינון דמוי אנושי , אחריי כמה שבועות חודש על עצמי הייתי הולך על בין 70iu לגג 250iu למשך חודשים .
סתם נקודה למחשבה כן .. לא אומר לך לעשות כלום בינתיים כי אין ידע לבעיה כזאת.

• פותח/ת השרשור
תשמע באמת אין פרוטוקול לעשור ללא טסט טבעי .. אתה צודק יכול להחליט מה שבא לך ליד הטיפול הקיים .
לכמות כזאת גם יש בעיה הפוכה שזה ישתק את הביצים .
אפשר לתת קיק בהתחלה - תקרא לזה קיק .
אבל להחליט על מינון דמוי אנושי , אחריי כמה שבועות חודש על עצמי הייתי הולך על בין 70iu לגג 250iu למשך חודשים .
סתם נקודה למחשבה כן .. לא אומר לך לעשות כלום בינתיים כי אין ידע לבעיה כזאת.
מסכים אבל עם הבצים שלי אני צריך מינון גבוה יחסית להתחלה , היום אתן 625 יח. אין לי גם מים בקרו , אני משתמש בסודיום כלוריד, לא רוצה לתת לזה יותר מידי זמן במקרר. למקרה הגרוע יש אוביטרול סגור נקח את זה כנקודה למחשב שים היקר.

@Gnfit
8 שנים אחי שהיית סביב טסט חיצוני?
8 שנים על דיבול וויני טרן וטסט וקלן איך הזמן טססס זיינתי לעצמי תאמא של הגוף אל תנסו את זה בבית 😆😆

@Gnfit
8 שנים זה בהחלט הרבה אבל אני בטוח שיש פרוטוקול ליציאה ממצב כזה.
אני מאמין שיש אנשים ש8 שנים זה רק הסיפתח שלהם

• פותח/ת השרשור
@Gnfit
8 שנים זה בהחלט הרבה אבל אני בטוח שיש פרוטוקול ליציאה ממצב כזה.
אני מאמין שיש אנשים ש8 שנים זה רק הסיפתח שלהם
יהיה טוב הגוף יתאושש אחרי חצי שנה בלי ניקוי בלי כלום אין סיבה שלא. פרוטוקול זה פרוטוקול לא תפוס על כולם אני אתחיל להוריד מינון השבוע נראה מה המצב , אני זוכר שעשיתי פרגניל לפעמים אבל זה לא היה הכי יעיל, מאמין שיהיה בסדר אנה ערף

• פותח/ת השרשור
לוטרזול,איקקלומין וכו לא יעזרו כמו אצלי לדוגמא
כרגע גם האשכים לא מתפקדים וגם ההיפופיזיה?
אין לזה תשובה מדעית. לכן אני התחלתי בקיק אגרסיבי, נדע עוד 3 שבועות בערך איפה אנחנו עומדים. לפי העצבים יש תגובה מזכיר לי את העצבים של החומרים
זה אמפולה מוכנה של פרגניל, אם יש לי 1ml מוכן, ומזרק אינסולין 1 לכמה אפשר לחלק את זה כדי לקבל 500 יח' לכל זריקה? אפשר גם 1500 יח' לזריקה

לא רוצה לערבב את זה עם סודים כלוריד. מזרק אינסולין

קבצים מצורפים

• 20200216_122928.jpg
    20200216_122928.jpg
    KB 107.4 · צפיות: 84
כל 300 מיקרוליטר יהיו 1500 יחידות אחי
רוב הסיכויים שהעצבים שלך זה תערובת של עליה דרסטית בטסט ו פלסבו. הרי חצי שנה אתה חי על אפס, עכשיו עלית ל30 זה עליה מפגרת, זה כמו מישהו טבעי עם 25 פתאום ישים לעצמו איזה גרם וחצי טסט בשבוע. פלסבו בטוח משחק תפקיד, אחרי כל כך הרבה שנים על טרן אתה כבר רגיל שמחט = עצבים ואטרף.
לוטרזול,איקקלומין וכו לא יעזרו כמו אצלי לדוגמא
כרגע גם האשכים לא מתפקדים וגם ההיפופיזיה?
כן הוא צריך טיפול ארוך מאוד של איקקלומין כדי שהיפופיזה תפריש מספיק lh ו fsh והם לאט לאט יאוששו את האשכים.
או במקום אפשר לזרז את החלמה של אשכיפ עם hcg , כמובן שלכל קיצור דרך יש מחיר

@Pharmacist
הפרופסור אז אמר לי ש״נתחיל״ עם לוטרזול ואם לא יזוז,אז יעבור לאיקקלומין,hcg,פרגניל.
מפני שהחומרים האלו חזקים יותר!
זה יכול לגרום לשיתוק מסיבי של האשך?

השאלה: אם עדיף ל״עורר״ את הבלוטה,או את האשך ישירות?

הפרופסור שלך הימר על זה שהציר (מהמוח דרך היפופיזה ועד האשכים) תקין ומה שמוריד את רמות טסטוסטרון זה המרה גדולה לאסטרדיול, בגלל משקל עודף, לחץ וכו׳ לטרוזול לא באמת מעורר כלום, רק מעלה טסט על חשבון עודף אסטרדיול.
פרגניל (hcg) לבד מחליף את כל ההורמונים של היפופיזה וגורם לביצים לגדול ולייצר יותר זרע וטסט. איקקלומין (קלומיד/קלומיפן) או טמוקסיפן הם פועלים על היפופיזה ואז הכל בתורו.
במצב של @Gnfit היה חשוב להחיות קצת את בתאים באשכים ולאחר מכן לעודד היפופיזה בעצמה כבר להשתלט על עניינים עם אשכים מתפקדים.
במצב סייקל רגיל אשכים לא מספיקים להתנוון מספיק אז חודש קילו יש או טמוקסי עושים את העבודה, אנחנו רק צריכים סטרטר להיפופיזה כדי לחזור לטסט טבעי שהיה לפני הסייקל.
במצב שלך נגיד, מינון נמוך של איקקלומין יכול להגביר את פעילות של היפופיזה ותקבל רמות טסט יותר גבוהות , אבל אחרי הפסקת טיפול תוך כמה חודשים זה ייירד בחזרה לטבעי שלך

הפרופסור שלך הימר על זה שהציר (מהמוח דרך היפופיזה ועד האשכים) תקין ומה שמוריד את רמות טסטוסטרון זה המרה גדולה לאסטרדיול, בגלל משקל עודף, לחץ וכו׳ לטרוזול לא באמת מעורר כלום, רק מעלה טסט על חשבון עודף אסטרדיול.
פרגניל (hcg) לבד מחליף את כל ההורמונים של היפופיזה וגורם לביצים לגדול ולייצר יותר זרע וטסט. איקקלומין (קלומיד/קלומיפן) או טמוקסיפן הם פועלים על היפופיזה ואז הכל בתורו.
במצב של @Gnfit היה חשוב להחיות קצת את בתאים באשכים ולאחר מכן לעודד היפופיזה בעצמה כבר להשתלט על עניינים עם אשכים מתפקדים.
במצב סייקל רגיל אשכים לא מספיקים להתנוון מספיק אז חודש קילו יש או טמוקסי עושים את העבודה, אנחנו רק צריכים סטרטר להיפופיזה כדי לחזור לטסט טבעי שהיה לפני הסייקל.
במצב שלך נגיד, מינון נמוך של איקקלומין יכול להגביר את פעילות של היפופיזה ותקבל רמות טסט יותר גבוהות , אבל אחרי הפסקת טיפול תוך כמה חודשים זה ייירד בחזרה לטבעי שלך
אז hcg ו טמוקסיפן ביחד זה טיפשי? או שאפשר לעשות את שני התהליכים במקביל?

זה הצד הפחות נעים של השימוש בחומרים
אבל אני סמוך ובטוח ש @Gnfit יודע מה שהוא עושה.
טסט זה כיף, טרן זה כיף, הכל כיף..
עד ש... עד שצריך להחזיר את הגוף ורמות ההורמונים שלו לבלנס, ולגוף בהתחלה אין מושג של שמץ של מושג מה זה אומר כי הוא קצת שכח, הרי האופוריה של החומרים עשתה את שלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית