הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct ועצבים

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
מה קורה חברים..
שחכתי מזה בכלל pct ומה התופעות שלו עברו שנים. כרגע לוקח כלומיד למשך שבוע יחד עפ פרגניל ונולבה (עוד יומים מסיים) וממשיך רק על פרגניל כל יומים 625 יח' + נולבה בלילה למשך חודש.

בקיצור יש לי עצבים כמו על טרן לא מרגיש שום דבר מבחינת חשק מיני כרגע, רק עצבים הכל בא לי ברע זה קשור? 😩

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל 300 מיקרוליטר יהיו 1500 יחידות אחי
רוב הסיכויים שהעצבים שלך זה תערובת של עליה דרסטית בטסט ו פלסבו. הרי חצי שנה אתה חי על אפס, עכשיו עלית ל30 זה עליה מפגרת, זה כמו מישהו טבעי עם 25 פתאום ישים לעצמו איזה גרם וחצי טסט בשבוע. פלסבו בטוח משחק תפקיד, אחרי כל כך הרבה שנים על טרן אתה כבר רגיל שמחט = עצבים ואטרף.

כן הוא צריך טיפול ארוך מאוד של איקקלומין כדי שהיפופיזה תפריש מספיק lh ו fsh והם לאט לאט יאוששו את האשכים.
או במקום אפשר לזרז את החלמה של אשכיפ עם hcg , כמובן שלכל קיצור דרך יש מחיר
צריך להודות שיש לנו פה פרופסור 🙌
אחרי כמה זמן לדעתך הטסט יכול לעלות מ-איזור ה-2 ל-20+ מעכשיו?
לגבי הבוסט מסכים עכשיו אני מרגיש יותר אנרגטי העצבים באו לי ברע קיבלתי אגרוף אבל זה כיף מלהיות נחמד , לא יודע אחרי שנים על טרן אני אוהב עצבים 🤭

מעכשיו אני אעבור לזריקה חד שבועית למשל 3 שבועות 1500 יח' נולבה. אני יכול לתסף עוד שבוע על כלומיד נראה לי שמיותר לא יודע. המטרה שלי להעלות את הטסט לנורמה ומעל ככה שלא אכפת לי אחרי זה אני רוצה שפיץ 🥴

• פותח/ת השרשור
Hct 57 ״מפסיקים כל טיפול בtrt"
סכנה ממשית לארוע לבבי או אירוע מוח
אלו המילים של הרופא שהייתי אצלו
בול מה שהרגשתי והייתי על שנה 55 והמגלובין 18, רופא מחורבנת הם מסתכלים על מדדים יצא ירוק או חרגיה קטנה באדום "תקין" כל היום הראש היה מסתובב לי ונרדם 🤦‍♂️
אפילו לא טיפה טסט במינון של חמישים מג רק בשביל שלא תתאבד?
לא יכלתי לקחת סיכון אחי טסט מעלה כדורים דם אדומות. הדם שלי כבר היה מזוהם וסמיך, אפילו עם המחט של השוחטים בקושי יצא להם דם הייתי צריך לכווץ את היד בצורת אגרוף כדי לפמפם שהדם ירד..

עברתי תקופה חרא של חרדות בלי הפסקה סחרחורות יש ימים שאני לא יודע איך הייתי מתפקד עוד 🤤

בול מה שהרגשתי והייתי על שנה 55 והמגלובין 18, רופא מחורבנת הם מסתכלים על מדדים יצא ירוק או חרגיה קטנה באדום "תקין" כל היום הראש היה מסתובב לי ונרדם 🤦‍♂️

לא יכלתי לקחת סיכון אחי טסט מעלה כדורים דם אדומות. הדם שלי כבר היה מזוהם וסמיך, אפילו עם המחט של השוחטים בקושי יצא להם דם הייתי צריך לכווץ את היד בצורת אגרוף כדי לפמפם שהדם ירד..

עברתי תקופה חרא של חרדות בלי הפסקה סחרחורות יש ימים שאני לא יודע איך הייתי מתפקד עוד 🤤

העיקר שהיית חזק מספיק בשביל לטפל בזה ולשים לזה סוף.

צריך להודות שיש לנו פה פרופסור 🙌
אחרי כמה זמן לדעתך הטסט יכול לעלות מ-איזור ה-2 ל-20+ מעכשיו?
לגבי הבוסט מסכים עכשיו אני מרגיש יותר אנרגטי העצבים באו לי ברע קיבלתי אגרוף אבל זה כיף מלהיות נחמד , לא יודע אחרי שנים על טרן אני אוהב עצבים 🤭

מעכשיו אני אעבור לזריקה חד שבועית למשל 3 שבועות 1500 יח' נולבה. אני יכול לתסף עוד שבוע על כלומיד נראה לי שמיותר לא יודע. המטרה שלי להעלות את הטסט לנורמה ומעל ככה שלא אכפת לי אחרי זה אני רוצה שפיץ 🥴
בוא נגיד שיש לך ארסנל יפה:up:.

• פותח/ת השרשור
העיקר שהיית חזק מספיק בשביל לטפל בזה ולשים לזה סוף.
כן אחי ברוך ה' , עוד הקזה השבוע רוצה שההמגלובין ירד כבר לטווח ה-15
בוא נגיד שיש לך ארסנל יפה:up:.
אין ספק וגם חלקם חברים טובים 😍✌️
תעדכן .. ברצינות.
אני מתלבט אם לצאת לקרוז או לpct
היום עשיתי הפסקתי אחרי שבוע על כלומיד, נתתי 1500 יח פרגניל לא הרגשתי עצבנות כנראה שזה מהכלומיד, או שהתרגלתי, תן לי כמה ימים ואעדכן ✌️

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת כשמשחקים בהורמנים הכל יכול להיות ידידי תנסה לשמור על קור רוח ותזכור שזה זמני ותכף זה נגמר
תודה רבה גבר
עבר לגמרי?
כן ברוך ה' נגמר הסיוט הזה היום עשיתי עוד הקזה אחרונה 400 cc.
הופתעתי עשו לי שם ספירת דם ההמוגלובין היה 15.8 המטוריקט 45 שזה פצצה וזה היה לפני ההקזה.

נסכם את זה כחוויה לא נעימה הייתי מעל לשנה על 18 המוגלובין, והמטוריקט מטורף 56 , רופאת משפחה יכלה להגדיל ראש ולהפנות אותי להמטלוג בזמן והכל היה כבר מאחורי היום , ולא הייתי חווה את הסחרחורות, הנימול בידיים והחוסר אונים הזה , זה נס שלא קרה לי משהו במהלך השנה הזו יכלתי ללכת בכיף מדום לב , היום קיבלתי סחרחורת אחרי ההקזה הידיים נרדמו לי והראש ונזכרתי למשך כמה דקות במה שחוויתי מחודש 9 עד לעכשיו לפעמים שוחכים עד כמה זה היה גרוע סה"כ 5 חודשים בלי טסט, בלי ניקוי וכל שבוע בדיקות דם סבלתי המון לצערי. כרגע לא מתכנן לקחת חומרים.

קבצים מצורפים

• 20200219_102812.jpg
    20200219_102812.jpg
    KB 115.6 · צפיות: 65
מה קורה חברים..
שחכתי מזה בכלל pct ומה התופעות שלו עברו שנים. כרגע לוקח כלומיד למשך שבוע יחד עפ פרגניל ונולבה (עוד יומים מסיים) וממשיך רק על פרגניל כל יומים 625 יח' + נולבה בלילה למשך חודש.

בקיצור יש לי עצבים כמו על טרן לא מרגיש שום דבר מבחינת חשק מיני כרגע, רק עצבים הכל בא לי ברע זה קשור? 😩

אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית שלח לי הודעה בפייסבוק יודע מי אני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית