הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון / טסט

• פותח/ת השרשור NikoZ
  • פורסם בתאריך

NikoZ

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן חברים רציתי להתייעץ איתכם לגבי סייקל ראשון
אני מתאמן מספר שנים באופן מקצועי בגו גיטסו (וחי באוסטרליה וכן אפשר להתקיים מזה חח)
גם מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדכ ,
כרגע אני מעוניין להתחיל עם סייקל ראשון טסט בלבד
כדאי שאני באמת יוכל להביא גם 100% בחדכ כי אני משלב 5-6 אימונים בשבוע של גו גיטסו ורציתי להתחיל עם
testosterone enanthate 250mg/pw
Tamaxofen or
arimadex for PCT

עכשיו השאלה האם במינון הזה אני חייב לשלב גם Hcg או שלא כי כל העניין עם המים והערבוב עשה לי סלט בראש ואו אם אפשר להשתמש במשהו כמו d-aspartic acid בשביל להחזיר ייצור טבעי ולזרז התאוששות אחרי /בזמן הסייקל ?
Thanks for your time and answers

אזי להכניס 250 חיצוני בשבוע,בעצם לא יתן כלום
גם יכבה את המערכת,וגם במקסימום הוא יגיע לנורמה הגבוהה?
וגם שיחזור מpct יש מצב שהטסט הטבעי ירד לו?

אתה מדבר על מינון לזריקה ?
הכאילו "רף" זה 250 מ"ג
כן כי קראתי בהרבה מקומות ש200/250 זה רמה של טיפול הורמונלי ובמקרה הטוב יעלה לי את הרמת טסט טיפה מעל הנורמה אבל עכשיו אני חושב שהרמה הטבעית שהגוף שלי מייצר גם ככה נמוך אז כדאי שאתחיל נמוך ואראה איך מתקדם

הרמה הטבעית שהגוף שלי מייצר גם ככה נמוך
זה בהחלט לא נמוך.
יכול להיות שמישהו עם רמה טבעית של 30 יהיה בעל טסט חופשי יותר נמוך ממך עם רמה של 16. בנוסף לזה אותם 2 אנשים יכלים להרגיש לגמרי שונה עם אותה רמה של טסט חופשי בדם.
בעיות מופיעות כאשר יש נפילה ברמות שאמורות להיות נורמליות לאותו בן אדם, אז אולי צריך לגשת לרופא כדי לקבל טיפול מתאים להעלאת טסט.

זה בהחלט לא נמוך.
יכול להיות שמישהו עם רמה טבעית של 30 יהיה בעל טסט חופשי יותר נמוך ממך עם רמה של 16. בנוסף לזה אותם 2 אנשים יכלים להרגיש לגמרי שונה עם אותה רמה של טסט חופשי בדם.
בעיות מופיעות כאשר יש נפילה ברמות שאמורות להיות נורמליות לאותו בן אדם, אז אולי צריך לגשת לרופא כדי לקבל טיפול מתאים להעלאת טסט.
הבנתי , תודה רבה על ההבהרה ! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית