הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני הולך לעשות את הסייקל הבא, מה אתם חושבים עליו?

מצב
השרשור נעול

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
אז ככה סייקל 12 שבועות:
1-5 סוסטנון רפואי 500 מ"ג בשבוע, אולי נעלה ל750 מ"ג בהתאם.
1-4 דיבול 50 מ"ג יומי.
6-12 פרופ טסטוליק 400 מ"ג בשבוע.
6-12 טרן קצר סיירוקס 300-400 מ"ג בשבוע.
6-12 וויניסטרול 50 מ"ג יום כן יום לא בזריקות.

אז ככה,
עשיתי בעבר סייקלים אני לא הולך לפרט עכשיו מה מו מי, כמה שאלות:
1. אני כעיקרון את החיטוב מתחיל מהשבוע ה6 ורציתי לדעת אם אפשר למשוך את הסוסטנון עד השבוע ה6 במקום החמישי ולהוריד בפחמימות? אם זה לא מפריע לחיטוב עצמו?
2. פרופ טסטוליק מישהו ניסה? פשוט הייתי לוקח של סיירוקס ולקחתי הרבה יותר מ400 מ"ג לשבוע, אבל הבנתי שהוא חזק הטסטוליק, מה אתם אומרים?
3. ווינסטרול אל דזמה הבנתי חזק ועדיף על כדורים של הסיירוקס?

מבחינת התזונה חברים:
אני שוקל 77 , 1.70 , 11 אחוזי שומן.
אני לא רוצה להרביץ במסה יותר מדי פחמימות, מספיק להיות על 250 גרם פחמימה?
לגבי החלבון יחס של 3 למשקל הגוף.
החיטוב אני מתחיל בשבוע ה5 או ה6.
אני אתחיל לקצת פחמימות לאט לאט, אשאיר אותה כמות של חלבון, ולקראת השלושה שבועות אחרונים אני אעשה חיתוך משמעותי בפחמימות ואבצע העמסות, ככה עשיתי סייקל קודם ויצא פצצה, כל השרירים יצאו החוצה ממש יפה והייתי ממש יפה.
אין לי בעיה לעלות כאן תמונה להראות לכם.
אגב מבחינת שומן, כמה שומן מומלץ בסייקל? האם זה לא משתנה גם בזמן החיטוב השומן?

תודה

התכוונת לסאבזירו, נכון?
LOL

---------- התגובה התווספה ב 01:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:28 ----------

הכל ענין של פרופורציה....הוא ויקינג.
מקווה לשכנע אותו להרשם לכאן...ולפתוח לוג.

עזוב פרופורציה, לא ראיתי אחד חטוב אש ועובד כבד והוא לא מוזרק (ואלה עוד המוצלחים שבהם)

עזוב פרופורציה, לא ראיתי אחד חטוב אש ועובד כבד והוא לא מוזרק (ואלה עוד המוצלחים שבהם)

כמובן שבחיטוב הוא לא הרים משקלי שיא...

דניאל תמסור לייל שילך קבינימאט (אמריקאי מפגר)...ותמשיך להיות חנון שמתעסק בלוגיקה בפורום של משקולות.
אהה כן , תפסיק גם לחבק גברים (בדגש על כמה מתפלספים\פילוסופים\אנשי לוגיקה דגולים - שגולשים כאן באתר).

עזוב, אני לא עומד ברמות השנינות שלך, פעם שניה כבר שאתה שולף את הקלף המנצח והמקורי "לא, אבל אתה ממש הומו!!".
באיזה מינון אני צריך להזריק מה בשביל להיות שנון כמוך?

עזוב, אני לא עומד ברמות השנינות שלך, פעם שניה כבר שאתה שולף את הקלף המנצח והמקורי "לא, אבל אתה ממש הומו!!".
באיזה מינון אני צריך להזריק מה בשביל להיות שנון כמוך?

תזריק אוויר...זה יעשה טוב לפורום

תרשו לי לקטוע וויכוח ברומו של עולם זה ולשאול את יוסי אם כבר בויקינג עסקינן,

מה משקלי העבודה שלו בסקווט?

לבוא ולהגיד שהבחור טבעי זה פשוט זלזול באינטליגנציה של כל אחד פה, יצא לי לראות אנשים עם גנטיקה מעולה שגם מימשו אותה עד לסף, אבל מה שהבחור מציג לא ניתן להשיג באופן טבעי, עובי כזה, בעיקר בכתפיים וטרפזים וגם בידיים ועוד ברמת חיטוב כזו לא ניתן להגיע בלי חומרים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית