הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לעזרה סייקל חיטוב באחוז שומן גבוה RAD 140 ואנטט

• פותח/ת השרשור Amitoz
  • פורסם בתאריך

Amitoz

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
9
33
2
היי חברים אשמח לייעוץ אני שוקל 93 קילוגרם גובה 1.73

אחוז שומן באזור ה 30% התחלתי חיטוב עם RAD 140 מינון של 20 מ''ג ביום.
הבנתי כדי לא לפגוע בייצור החשק המיני מומלץ לשלב בסייקל טסט, בגלל תדירות הזריקות העדפתי ללכת על אנטט ולא על פרופ.. הזריקה הראשונה הייתה ביום ראשון לפני כמה ימים, מה שאומר שהטסט בגלל שהוא ארוך עדיין לא נכנס.
אני מאוד שוקל על איזה מינון להיות של 250 מ''ג או 500 מ''ג בשבוע ? אני מאוד מפחד מעלייה בנוזלים והמרה לאסטרוגן בגלל עצם העובדה שאני באחוז שומן גבוה מאוד .
פרנגניל כמובן מתכונן על פי הפרוטוקול לאחר שבועים מתחילת הזריקה הראשונה .
בכל מקרה אני מצויד בארומזין 25 כדורים כמה כדורים לקחת ? מינון יומי שבועי ? ומתי להתחיל לקחת אותם ? כי כרגע לא חווה תופעות אסטרוגניות למעט עלייה בנוזלים שכבר הייתה בגלל האחוז הגבוה לגבי התפריט אני מכניס כרגע
150 גרם פחמימה
220 גרם חלבון
50-60 שומן

אימוני כוח תכנית ABCD ואירובי 3 פעמים בשבוע אשמח לתשובות תודה ! מתכוון להריץ את הסייקל למשך 10 שבועות

תמונת מצב שלי מהיום

קבצים מצורפים

• תמונה עדכנית.jpeg
    תמונה עדכנית.jpeg
    KB 72.6 · צפיות: 330
  • תמונה עדכנית 2.jpeg
    תמונה עדכנית 2.jpeg
    KB 77.1 · צפיות: 303
נערך לאחרונה:
לגבי מינון תחכה שיגיבו לך מנוסים יותר אבל ממה שאני יודע ברמה של 250מג זה כמעט על תקן trt ואתה בחור יחסית גדול אז אני בספק אם יהיו תופעות לוואי אסטרוגניות כיוון שראד לא הופך לאסטרוגן בעצמו

• פותח/ת השרשור
לגבי מינון תחכה שיגיבו לך מנוסים יותר אבל ממה שאני יודע ברמה של 250מג זה כמעט על תקן trt ואתה בחור יחסית גדול אז אני בספק אם יהיו תופעות לוואי אסטרוגניות כיוון שראד לא הופך לאסטרוגן בעצמו

אחי לא הצלחתי להבין אותך בנוגע למה שאמרת אבל תודה בכל מקרה יש עוד אנשים שיכולים לייעץ בבקשה ?

היי חברים אשמח לייעוץ אני שוקל 93 קילוגרם גובה 1.73

אחוז שומן באזור ה 30% התחלתי חיטוב עם RAD 140 מינון של 20 מ''ג ביום.
הבנתי כדי לא לפגוע בייצור החשק המיני מומלץ לשלב בסייקל טסט, בגלל תדירות הזריקות העדפתי ללכת על אנטט ולא על פרופ.. הזריקה הראשונה הייתה ביום ראשון לפני כמה ימים, מה שאומר שהטסט בגלל שהוא ארוך עדיין לא נכנס.
אני מאוד שוקל על איזה מינון להיות של 250 מ''ג או 500 מ''ג בשבוע ? אני מאוד מפחד מעלייה בנוזלים והמרה לאסטרוגן בגלל עצם העובדה שאני באחוז שומן גבוה מאוד .
פרנגניל כמובן מתכונן על פי הפרוטוקול לאחר שבועים מתחילת הזריקה הראשונה .
בכל מקרה אני מצויד בארומזין 25 כדורים כמה כדורים לקחת ? מינון יומי שבועי ? ומתי להתחיל לקחת אותם ? כי כרגע לא חווה תופעות אסטרוגניות למעט עלייה בנוזלים שכבר הייתה בגלל האחוז הגבוה לגבי התפריט אני מכניס כרגע
150 גרם פחמימה
220 גרם חלבון
50-60 שומן

אימוני כוח תכנית ABCD ואירובי 3 פעמים בשבוע אשמח לתשובות תודה ! מתכוון להריץ את הסייקל למשך 10 שבועות

תמונת מצב שלי מהיום

250 זה אחלה מינון זה ממש לא trt
המינון הזה בתכלס נמוך כדי שתצטרך AI אבל באחוז שומן גבוה כמו שלך עדיף לא להסתכן ארומזין אכן בחירה טובה.

אני אישית חושב שלספור מאקרוס זה דבילי.
איזה חברה משתמש?

• פותח/ת השרשור
250 זה אחלה מינון זה ממש לא trt
המינון הזה בתכלס נמוך כדי שתצטרך AI אבל באחוז שומן גבוה כמו שלך עדיף לא להסתכן ארומזין אכן בחירה טובה.

אני אישית חושב שלספור מאקרוס זה דבילי.
איזה חברה משתמש?
ורטקס השאלה מתי להתחיל לקחת את הארומזין

מינון מדויק של ארומזין אפשר לקבוע רק לפי בדיקות דם. אבל אפשר להתחיל בחצי כדור ביום של הזריקה ואז לראות כבר מה מצב

באחוז שומן שלך יכול להתפתח גינו בקלות תהיה עם היד על הדופק
בכללי לא הייתי ממליץ לך להזריק טסט חלק גדול ממנו יומר. במקומך הייתי עושה חיטוב ורק אז מתחיל סייקל. באחוז שומן שלך אתה לא צריך שום חומר כדי להתחטב רק גירעון קלורי

כן אני בספק מאוד לגבי הסארמס מה היכולת שלהם לחטב ולהוריד אחוז שומן

דיאטה מחטבת ומורידה אחוזי שומן.
חוץ מטרן שום חומר לא שורף שומן .
סארמס זאת הבשורה החדשה חלקם אנאבולים יותר מסטרואידים מהדור הישן אבל להסתמך עליהם שיחטבו אותך ?
אתה הולך להתאכזב.

• פותח/ת השרשור
דיאטה מחטבת ומורידה אחוזי שומן.
חוץ מטרן שום חומר לא שורף שומן .
סארמס זאת הבשורה החדשה חלקם אנאבולים יותר מסטרואידים מהדור הישן אבל להסתמך עליהם שיחטבו אותך ?
אתה הולך להתאכזב.
מסתמך על התפריט ועל הגרעון למרות שהרבה מייחסים להם תכונות מחטבות

מייעצים למה ?
היה ניראה שדיברנו על הכל ועכשיו מחכים לך מה החוויות מהמשך הסייקל ?
איזה שבוע אתה ?
וכמה בסוף החלטת להכניס ? טסט , Rad , ארומסין ?

• פותח/ת השרשור
מייעצים למה ?
היה ניראה שדיברנו על הכל ועכשיו מחכים לך מה החוויות מהמשך הסייקל ?
איזה שבוע אתה ?
וכמה בסוף החלטת להכניס ? טסט , Rad , ארומסין ?
500 מ׳׳ג טסט 20 מ׳׳ג rad
25 מ׳׳ג ארומסין ביום

500 מ׳׳ג טסט 20 מ׳׳ג rad
25 מ׳׳ג ארומסין ביום
עם כמות כזאת של ארומזין אתה תוך שבוע תרגיש פח אשפה.
לפני שבוע 4 אין מה לקחת ארומזין בכלל ואחר כך אולי חצי כדור פעמיים שלוש בשבוע.

במקומך לא הייתי מתעסק עם ארומסין בכלל אולי קצת ארימדקס. ובכלל המינונים לא מצדיקים שום serm.
אם אתה בסייקל כזה כבר הורמונים משתוללים ותופעות לוואי תפרוש מחומרים חבר אתה עושה לעצמך הרבה יותר נזק מתועלת.
בכללי בתמונה זה נראה שאתה לא יודע מה אתה עושה ואני מדבר על אימונים ותזונה. לבלוע כדורים וזריקות זה הכי קל שיש

רק בשביל לחדד מושגים, serm זה טמוקסיפן והחברים (מודולטורים סלקטיביים של אסטרוגן) וai זה ארומזין וכו׳ (מעכבי ארומטאז).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית