הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mk667 משפיע ישירות על הציר ההורמונלי? + מה דעתכם עליו?

Azizyzz

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
מה הולך חברים אני בן 17 מתאמן כבר 3 שנים אני לא בשיא הטבעי שאני יכול להגיע כמובן אבל אני גם במשקלים ונתונים טובים
הבנתי שזה חומר שבכללי הסארמס שלא נבדק יותר מידי וזה עוד חדש אבל האם הוא משפיע על הציר ההורמונלי ישירות? אני שמעתי דעות שונות
אני שוקל להתחיל עם זה לבד, האם זה אפקטיבי? אני כרגע 1.71 משקל 72 קילו ואחוז שומן משוער 12-11
הPR בבנץ 105 דדליפט 140 רביעייה,
קונים את זה מאנשים פרטיים וזה לא חוקי? מה המחירים הנורמליים? כי גם לsaid אחד של זיז יש חברה שהוא מוכר את כל סוגי הסארמס באינטרנט

• פותח/ת השרשור
אם באמת מעניין אותך תריץ בפורום חיפוש סארמס. אם לא אז אקצר לך - לא מומלץ בעליל.

אני בדיוק הסתכלתי ולא הצלחתי להבין תשובות וודאיות הכל נראה כזה לא החלטי ושאנשים לא באמת יודעים על זה
האם יש נזק לציר ההורמונלי?
האם יש טעם לקחת לבד?
גם אם זה מעלה אותך ליתרון קטן מאוד מעל מישהו טבעי זה כבר שווה לדעתי
והאם כדאי לי לשאול אנשים בתחום מהארץ או להזמין מחול פשוט

אני בדיוק הסתכלתי ולא הצלחתי להבין תשובות וודאיות הכל נראה כזה לא החלטי ושאנשים לא באמת יודעים על זה
האם יש נזק לציר ההורמונלי?
האם יש טעם לקחת לבד?
גם אם זה מעלה אותך ליתרון קטן מאוד מעל מישהו טבעי זה כבר שווה לדעתי
והאם כדאי לי לשאול אנשים בתחום מהארץ או להזמין מחול פשוט
אתה בן 17 אתה לא צריך שום חומרים בגיל הזה. Mk לא יעשה לך כלום וגם היתרון הקטן הזה מעל לאדם טבעי ירד לך ברגע שתפסיק. לך תחיה יש לך עולם שלם לראות למה להתעסק עם הורמונים

• פותח/ת השרשור
אתה בן 17 אתה לא צריך שום חומרים בגיל הזה. Mk לא יעשה לך כלום וגם היתרון הקטן הזה מעל לאדם טבעי ירד לך ברגע שתפסיק. לך תחיה יש לך עולם שלם לראות למה להתעסק עם הורמונים

זה לא עכשיו טרן אני בסך הכל רוצה למקסם את התוצאות ולהשתפר זה הדבר כרגע הכי חשוב לי מבחינת תחביב והדבר היחיד שאני עושה לכיף (לא מהבחינה של ללכת לצאת או לראות סרט שזה כיף אלא מבחינה של תחביב שאני משקיע)
לגבי התוצאות אני שמעתי מאחד שאני יכול יחסית לסמוך עליו (גרג דוסט) שזה כן השפיע עליו לטובה והוא לא המשיך בגלל שזה גרם לרעב (שאצלי זה בכלל לא יפריע להפך)

זה לא עכשיו טרן אני בסך הכל רוצה למקסם את התוצאות ולהשתפר זה הדבר כרגע הכי חשוב לי מבחינת תחביב והדבר היחיד שאני עושה לכיף (לא מהבחינה של ללכת לצאת או לראות סרט שזה כיף אלא מבחינה של תחביב שאני משקיע)
לגבי התוצאות אני שמעתי מאחד שאני יכול יחסית לסמוך עליו (גרג דוסט) שזה כן השפיע עליו לטובה והוא לא המשיך בגלל שזה גרם לרעב (שאצלי זה בכלל לא יפריע להפך)
1. אתה לא גרג דוסט.
2. אתה בן 17.
3. מפה תעשה מה שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
1. אתה לא גרג דוסט.
2. אתה בן 17.
3. מפה תעשה מה שאתה רוצה
מה הקשר שאני לא גרג.. כתבתי שזה מישהו שאפשר לסמוך עליו שלקח ואמר על תוצאות טובות ואין תופעות לוואי
אתה האחרון שיכול להטיף לי על חומרים אתה לא נראה שאתה מתאמן בכלל ואתה משתמש בזה..

כל הסארמס עושים פגיעה בציר הורמונלי, בגיל 17 הנזק יכול להיות בלתי הפיך מכיוון שמערכת הורמונלית שלך עוד לא התפתחה עד הסוף.

• פותח/ת השרשור
כל הסארמס עושים פגיעה בציר הורמונלי, בגיל 17 הנזק יכול להיות בלתי הפיך מכיוון שמערכת הורמונלית שלך עוד לא התפתחה עד הסוף.

כן זהו אבל שיש כאלה שלא מחשיבים את זה סארמס והוא קיבל כזה שם כי משלבים אותו בדרך כלל עם סארמס. כאן אני עוד לא קיבלתי תשובה חד משמעתית האם באמת משפיע ישירות על הציר ההורמונלי או רק תורם לו מהצד

יש לך 2 חומרים שהם נפוצים יחסית והולכים הרבה ליד סארמס - זה קרדרין וmk667. שניהם לא סארמס ולכן לא מדכאים את הציר של הורמוני מין (כמובן יכולים להשפיע על דברים אחרים).

• פותח/ת השרשור
יש לך 2 חומרים שהם נפוצים יחסית והולכים הרבה ליד סארמס - זה קרדרין וmk667. שניהם לא סארמס ולכן לא מדכאים את הציר של הורמוני מין (כמובן יכולים להשפיע על דברים אחרים).

או זאת התשובה שרציתי לשמוע, אז הרמה של הבעייתיות פה בכלל לא קרובה לחומרים האמיתיים. יהיו לי תוצאות שאני ארגיש מהם במכון אבל? לא מדבר על עכשיו 5 קג שריר כמו שהסייקל הכי חזק בעולם יעשה לי אבל פאמפ משופר? כוח קצת ויותר גודל ופולנס אני כן אוכל לקבל מהמוצר? והאם מישהו יודע מאיזה מקור כדאי להשיג בשביל לא לקבל זיוף ושלא יעקצו במחיר

MK677 באמת לא פוגע בטסטוסטרון הטבעי .
הוא פוגע בהורמונים אחרים , מה גם אם אצה אומר לעצמך מה אתה מרוויח מזה בגיל 17 אז הוא אפילו פחות שווה מאלה שפוגעים בטסט .
בגיל 17 כל חודש אתה מתקדם והופך למשהו אחר 🏋️😅 כל מה שתיקח יפגע לך ביכולת הזאת .
חבל רוץ על זה שאתה בגיל המתאים להתקדם טבעי 🏋️ .
אל תחזור לשאול על MK677 כי הוא יותר בעייתי מחומרים שפוגעים בציר ההורמונלי אנדרוגני . ואני בכוונה כותב עד הסוף ה-ציר ההורמונלי אנדרוגני כדי שיבינו כולם שיפה שMK677 לא פוגע בציר הספציפי לאנדרוגנים הוא פוגע בהורמונים אחרים ובגלל הMK הזה שנהיה נפוץ מתחילים לחקור מה השפעות על הגרלין עושה לבני האדם . ניראה לי כבר גילו כל מיני שינויים על המוח ועל ריכוז .. אני לא ניכנסתי לזה כי אני ממש לא מאמין בMK677 .

מה הקשר שאני לא גרג.. כתבתי שזה מישהו שאפשר לסמוך עליו שלקח ואמר על תוצאות טובות ואין תופעות לוואי
אתה האחרון שיכול להטיף לי על חומרים אתה לא נראה שאתה מתאמן בכלל ואתה משתמש בזה..
אתה בוגר. יאללה קח סארמס

מה הולך חברים אני בן 17 מתאמן כבר 3 שנים אני לא בשיא הטבעי שאני יכול להגיע כמובן אבל אני גם במשקלים ונתונים טובים
הבנתי שזה חומר שבכללי הסארמס שלא נבדק יותר מידי וזה עוד חדש אבל האם הוא משפיע על הציר ההורמונלי ישירות? אני שמעתי דעות שונות
אני שוקל להתחיל עם זה לבד, האם זה אפקטיבי? אני כרגע 1.71 משקל 72 קילו ואחוז שומן משוער 12-11
הPR בבנץ 105 דדליפט 140 רביעייה,
קונים את זה מאנשים פרטיים וזה לא חוקי? מה המחירים הנורמליים? כי גם לsaid אחד של זיז יש חברה שהוא מוכר את כל סוגי הסארמס באינטרנט
לא בריא לך הדברים האלה אחי אומר לך מהלב ואם אתה רוצה תחכה עם זה קצת לפחות ל21

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית