נק' מוניטין:
41
- 472
- 27
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוספתי עוד סט. כנראה שאחליף את הלחיצה בלאנגים. וההתקדמות השבועית היא 5 קילו בדדליפט, 2.5 באוברהד ובנץ׳ ו2.5-5 בסקוואט.נראית בסדר, יש איזשהו תכנון התקדמות שבועי / דו-שבועי?
בכל מקרה את המורכבים הייתי מעלה ל4 סטים (בנץ', סקוואט, פרס),
יד קדמית / יד אחורית 4 סטים לכל שריר יספיק בהחלט,
אולי הייתי מחליף את הלחיצת רגליים אם אתה מבצע סקוואט,
הייתי הולך לדעתי על רומני / לאנג'ים אבל לשיקולך בלבד.
הוספתי עוד סט. כנראה שאחליף את הלחיצה בלאנגים. וההתקדמות השבועית היא 5 קילו בדדליפט, 2.5 באוברהד ובנץ׳ ו2.5-5 בסקוואט.
אםלא מצליח, עושה ריסט של 70% ועולה משם שוב בהדרגה.
מצטער שאני חוזר על זה, אבל אמרת שליד קדמית/אחורית 4 סטים יספיקו. להוריד סטים בתכנית או שלהשאיר ככה?נראית בסדר, יש איזשהו תכנון התקדמות שבועי / דו-שבועי?
בכל מקרה את המורכבים הייתי מעלה ל4 סטים (בנץ', סקוואט, פרס),
יד קדמית / יד אחורית 4 סטים לכל שריר יספיק בהחלט,
אולי הייתי מחליף את הלחיצת רגליים אם אתה מבצע סקוואט,
הייתי הולך לדעתי על רומני / לאנג'ים אבל לשיקולך בלבד.
מצטער שאני חוזר על זה, אבל אמרת שליד קדמית/אחורית 4 סטים יספיקו. להוריד סטים בתכנית או שלהשאיר ככה?
וחוץ מזה, החלפתי את הלחיצת רגליים בדדליפט רומני והוספתי פייספולס לכתפיים. אילו עוד שינויים אפשר לעשות?
4 סטיפ למורכבים לא מוגזם?
אז לא לגעת בסטים של הידיים, כן?לטעמי זה יספיק, אם תרגיש שלא תמיד תוכל להוסיף עוד סט-2 לפי יכולת התאוששות שלך.
מבחינת שינויים אני חושב שזה מכסה לך את הרוב הגדול של מה שצריך.
ולא אמור להיות מוגזם 4 סטים, אם כבר לעשות הרבה סטים זה במורכבים... המון תוכניות בנויות על 5X5 במורכבים בכלל.
עם זאת כמו שאמרתי זה תלוי בך ומשתנה ממתאמן למתאמן. תנסה, אם תראה שמוגזם לך אז תוריד אבל מבחינת נפח שבועי אתה בסדר גמור.
אז לא לגעת בסטים של הידיים, כן?
ותודה רבהה !
כרגע ישלי 6 סטים בקדמי ו3 באחורי.שמע, אם 4 סטים ירגיש לך לא מספיק תוכל לעשות תרגיל ל3 סטים ועוד איזה תרגיל עזר קטן לעוד 2X12.
מה זאת אומרת?
למשל מקבילים 3X8,
פשיטה בחבל 2X12.
או יד קדמית עם מוט 3X8
כפיפת מרפקים בפורנציה 2X12.
(אלו רק קווים מנחים)
כרגע ישלי 6 סטים בקדמי ו3 באחורי.
באחורי ישלי 3 סטים בגלל שאני עושה גם בנץ וגם דאמבלים חיובי ושני התרגילים האלה עובדים על יד אחורית חזק, אז נראלי שתרגיל אחד יספיק לא?
וביד קדמית, אני אוריד תרגיל אחד ל2 סטים ובכולל, יהיה לי 5 סטים במקום 6. ככה לעשות?
אז להוסיף תרגיל ליד אחורית או להוריד ליד קדמית?נפח אימון של יד קדמית לרוב יהיה זהה לנפח אימון יד אחורית,
כמו שהאימוני חזה שלך עובדים עם היד אחורית, האימוני גב שלך עובדים עם היד קדמית. אין כל הבדל.
טוב אז בקיצור אשאיר את זה ככה.תתחיל מתרגיל אחד 4 סטים או 2 תרגילים של 2 סטים,
במידה ותרגיש שזה לא מספיק אז תוסיף,
זה לא מספיק קריטי כדי שזה יטריד אותך כל כך.
טוב אז בקיצור אשאיר את זה ככה.
זה לא באמת יזיק לי או משו, נכון?