הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקה של שבוע באמצע סייקל

soul-river

משתמש מתחיל
79
10
נק' מוניטין:
10
79
10
היי כולם,
התחלתי סייקל של טסט 500 מג בשבוע,
50 מג אנאבר ליום
50 מג ויני ליום.

מסתבר שאני צריך לטוס מהעבודה לשבוע, האם הפסקה של שבוע יכולה לפגוע במשהו ומה ניתן לעשות במקרים כאלה?

למה שתעשה הפסקה? זריקה ביום שאתה טס וזריקה ביום שאתה חוזר והכל בסדר
קבל עידכון הפרגניל נותן בראש התחילו פצעים בראש כמו סייקל של חומרים כרגע מריץ עם 20 מג טמוקסי, אולי אעלה היום ל-40

והאשכים גדלים לאט לאט?
מבחינת הגודל עדין לא וודאי לא רואה שינוי משמעותי, אבל עצבים כמו על טסט מאמין שעוד 3 ימים ככה כבר יהיה שינוי ממשי נכנס לשבוע ה-2 אעדכן אחי

תמשיך רגיל.. ביום שאתה טס וביום שאתה חוזר.
זה 2 זריקות בשבוע
אתה יכול לתת קצת יותר בזריקה הראשונה,אבל לא הייתי הולך על כפול

• פותח/ת השרשור
מסתבר שאני טס לשבוע וחצי. עדיין לא להזריק יותר ביום הטיסה? בנוסף האם יש סיכון אם אקח איתי קצת אנאבר במזוודה?

מסתבר שאני טס לשבוע וחצי. עדיין לא להזריק יותר ביום הטיסה? בנוסף האם יש סיכון אם אקח איתי קצת אנאבר במזוודה?
אין בעיה עם טסט אנטט זה אסטר ארוך. תזריק ביום של הטיסה 1.5 cc , וכשאתה חוזר 1. אנאבר קח בקופסה קטנה של מולטי ויטמין או משהו בסגנון קח איתך כמות מדויקת לא עושים כלום אל דאג פשוט תערבב את זה עם משהו או בסגנון

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם טסט אנטט זה אסטר ארוך. תזריק ביום של הטיסה 1.5 cc , וכשאתה חוזר 1. אנאבר קח בקופסה קטנה של מולטי ויטמין או משהו בסגנון קח איתך כמות מדויקת לא עושים כלום אל דאג פשוט תערבב את זה עם משהו או בסגנון
אי אפשר לקחת את זה בקופסא המקורית של אלפא פארמה? אני טס לארהב

אי אפשר לקחת את זה בקופסא המקורית של אלפא פארמה? אני טס לארהב
אם יתפסו אותך במכס עם זה בארהב יזיינו אותך. שים בקופסא של מולטי ויטמין או משהו ותערבב בשיקוף זה לא יעורר חשד. יש לי חבר שטס לאמריקה כל כמה חודשים הוא לוקח איתו קלן בשקית קטנה עובר חלק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית