הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זמן היתוששות

Fireman

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מתחיל סייקל חיטוב
פרופיונט100מג יום כן יום לא
ומסטרון אותו דבר
וויניסטרול50 כל יום
8 שבועות סכ
גיל 30
100 קילו
גובה 1.78
לא פעם ראשונה @

שאלה סייקל כזה יכול לפגוע לי בפוריות? ואני לא מדבר בזמן הסייקל חצי שנה אחרי ומעלה ,
בכללי סייקלים כאלו חומרים לא כבדים ושל קצת זמן ופעם בכמה שנים

אם עושים pct תקין רוב הסיכויים שסייקל קצר ולא עמוס לא יגרום לבעיות פוריות. כמובן עם הגיל התאוששות יותר איטית , תלוי גם במצב הקיים שלך.

• פותח/ת השרשור
אם עושים pct תקין רוב הסיכויים שסייקל קצר ולא עמוס לא יגרום לבעיות פוריות. כמובן עם הגיל התאוששות יותר איטית , תלוי גם במצב הקיים שלך.

עזוב כמה זמן לוקח התאוששת , בואו נגיד שנה אחרי בסוף הגוף חוזר בטוח לייצר זרע? והמצב עכשיו רגיל כמה שנים לא עשיתי סייקל

שבועיים אחריי אתה כבר אמור בPCT להחזיר ייצור זרע . בעזרת תרופות לPCT כמובן .

מטר 78 100 קילו כמה אחוז שומן ?

אכן זה לא דבר טוב שלוקח לגוף זמן להתאושש . במיוחד בסייקל שהחלטת להכניס פרופ 100מ"ג כל יומיים , אני מאמין שפרופ נותן "מכות" של חומר בגוף אז הציר משתתק יותר מהר עם פרופ .
כמה שלוקח לגוף יותר זמן להשתקם ככה אתה מפסיד יותר תוצאות מהסייקל שעשית , בגלל זה כולם רצים על PCT ודוחפים כדורים כאילו זה מנטוס . יש רצון לשקם כמה שיותר מהר .
זה לא על עיניין הייצור זרע כי זה יקרה בכל מקרה . מה שכן הוא יהיה משובח יותר עם תרופות כמו איקקלומין ..

• פותח/ת השרשור
אכן זה לא דבר טוב שלוקח לגוף זמן להתאושש . במיוחד בסייקל שהחלטת להכניס פרופ 100מ"ג כל יומיים , אני מאמין שפרופ נותן "מכות" של חומר בגוף אז הציר משתתק יותר מהר עם פרופ .
כמה שלוקח לגוף יותר זמן להשתקם ככה אתה מפסיד יותר תוצאות מהסייקל שעשית , בגלל זה כולם רצים על PCT ודוחפים כדורים כאילו זה מנטוס . יש רצון לשקם כמה שיותר מהר .
זה לא על עיניין הייצור זרע כי זה יקרה בכל מקרה . מה שכן הוא יהיה משובח יותר עם תרופות כמו איקקלומין ..

כן אני מבין את זה , בגלל זה השאלה פשוט רק בקשר ליצור שאם בסוף תמיד הגוף
חוזר לייצר זאת הייתה השאלה

ולמה זה כזה חשוב למה הגוף לא יכול להיתושש לבד פשוט היכח יותר זמן ?
רוב הסיכויים שבלי pct אתה תהיה עקר עד שתסיים pct. בהתחשב בגיל שלך ובירידה באיכות של הזרע של כל הגברים בימינו.
יש לך פה דוגמה
בדיקות דם
בחור שעשה בדיקות דם אחרי 3 חודשים מהסייקל, הכל חזר להיות תקין חוץ ממערכת הורמונלית. כלומר אין טסט, אין זרע.

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שבלי pct אתה תהיה עקר עד שתסיים pct. בהתחשב בגיל שלך ובירידה באיכות של הזרע של כל הגברים בימינו.
יש לך פה דוגמה
בדיקות דם
בחור שעשה בדיקות דם אחרי 3 חודשים מהסייקל, הכל חזר להיות תקין חוץ ממערכת הורמונלית. כלומר אין טסט, אין זרע.

אתה אומר שהוא עשה בדיקה אחרי הסייקל צריך כמה חודשים ואז לעשות בישביל ליראות
אם המצב חזר לא?

הוא עשה בדיקות דם לבדוק אם הכל חזר לנורמה בלי pct, כדי להמשיך לסייקל הבא. אז לא חזר כלום אצלו

במצב אידאלי עושים בדיקות דם לפני סייקל ,סייקל, pct ואחרי כמה שבועות צינון עושים עוד פעם בדיקות דם. שאיפה לראות אותם ערכים בבדיקות לפני ואחרי

• פותח/ת השרשור
הוא עשה בדיקות דם לבדוק אם הכל חזר לנורמה בלי pct, כדי להמשיך לסייקל הבא. אז לא חזר כלום אצלו

במצב אידאלי עושים בדיקות דם לפני סייקל ,סייקל, pct ואחרי כמה שבועות צינון עושים עוד פעם בדיקות דם. שאיפה לראות אותם ערכים בבדיקות לפני ואחרי

הבנתי ונגיד מתחילים סייקל ואחרי שבוע מחליטים להפסיק בגלל לא יודע מה פציע גופנית גם צריך לעשות pct

סטנדרטי עם מינונים לא גבוהים, כל אחד כמובן מרבים בפרוטוקול אחר. אני אישית הייתי הולך אחרי סייקל שפירטת על כדור של טמוקסיפן או קלומיד (כל אחד עם יתרונות שלו) ביום לחודש ימים, בלי להוסיף פרגניל.

אפשר להתחיל pct רק כאשר החומר יצא או כמעט יצא מהדם, אחרת לא תקבל שום השפעה. אז אם אתה עח טסט ארוך זה בין 2-4 שבועות, טסט קצר 3-4 ימים. זה אמור להיות 3.5-4 מחציות חיים בשביל יציאה מלאה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית