הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דפקתי את עצמי טיפה, מה אתם חושבים?

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
אהלן, אני חייב יעוץ,
אני נלחם בלרד במשקל ולסיים עם זה אחד ולתמיד ותמיד משהו נדפק לי בדרך.
התחלתי את החיטוב במשקל 71.5 קילו וירדתי ל64.5 קילו ללא איבוד שריר (הגוף שלי באף חיטוב לא מאבד שריר ואם כן זה ממש ממש טיפה), העניין הוא שפה נתקעתי ולא הצלחתי לרדת יותר. הרבה פעמיים כן נשברתי, אבל מיד חזרתי לעצמי ונתתי לגוף עוד שבועיים. לאחר תקופה ארוכה שהייתי על 2000 קלוריות ללא ירידה במשקל, החלטתי שלנכון הוא להוריד ל1800 קל למרות כל הקושי שהגוף שלי עובר. כן זה היה סבל שלא אמור לקרות, משהו שאני עושה לא נכון ולא הגיוני כי כל התקופה של ה2000 קלוריות ירדתי 700 דגם ממוצע פתאום הגוף התחיל להיות ברעב קיצוני רוב הזמן ופה התחלתי להיתקע.
אמרתי שאני אתחיל מסה (הגוף שלי צובר מסה בכמויות) כמו חמור אכלתי יומיים כמו מטורף עליתי 3 קילו נוזלים, עכשיו אני נראה מגעיל וחבל לי עוד שנייה קיץ. עכשיו עוד פעם לדפוק הכל ויקח זמן עד שהוריד את הנוזלים הללו. אני לא יודע מה לעשות במקרים כאלו אני באמת אבוד עצות. כרגע עומד על 68 קילו ב2-3 ימים, מטורף איך שהגוף עולה נוזלים.
משקלי עבודה סקוואט120 קילו ל6
דסליפט 140 ל6
בנץ 80 ל6
פרס 40-42 אחרי בנץ אני עייף אבל ל6 מצליח

הגובה שלי 65 , המטרה היא לרדת ל57 בערך ולהתחיל מסה ארוכה נקייה לפחות ל4-5 חודש זה המטרה שלי, אבל לפעמים המטרה נראת כמו חלום רחוק. אני באמת אבוד עצות. זה לא שאין לי כוח רצון, הייתי בחיטוב בערך חודשיים שירד נפלא 0.5-0.7 בשבוע עד שפתאום התחיל אצלי רעב מטורף ועייף כל הזמן מה שלא היה כל החודשיים והפסקתי לרדת פתאום וגם שהורדתי ל1800 קל לא ראיתי שינוי, מה שאומר שהגוף מתחיל להיכנס לרעב קיצון הוא לא נותן לגוף לרדת, זה מה שאני לומד על הגוף(לא יודע עס כמה זה נכון) כרגע עכשיו על 68 קילו ב3 ימים, איך אני עכשיו מתקן את המצב? מצידי לעשות דל פחמימה איזה שבוע העיקר להוריד את כל הנוזלים שהעלתי סתם. סליחה על החפירה, אשמח עזרה ממישהו בעל נסיון שיכול לעזור.
כמובן בתחילת החיטוב ירדתי נוזלים
מה שטוב אצלי, הגוף שלי מעלה מסה במהירות שיא. כלומר פעם איך שהתחלתי טיפה להיות במאזן קלורי חיובי העלתי מסקוואט 80 קילו ל120 קילו תוך 3 שבועות וכנל בהכל. העניין הוא שאני רוצה לסיים את החיטוב ולעלות מסה תקופה ארוכה.

אל תאכל כמו חזיר במסה.
הקיץ לא מגיע מחר, נכון?
אין מה לבזבז זמן על דל פחמימה אם אין לך תחרות שבוע הבא או שבחרת בזה כדרך חיים.

כל הנוזלים שהעלית ירדו בהמשך החיטוב.
תחטב לאחוז שומן שיראה לך מספק, ותתחיל מסה נקייה (בלי להתחזר, אבל כן להתחזק).
אגב, אתה לא אמור לסבול בחיטוב. כנראה שאתה מבצע משהו לא נכון.
תנסה להוריד את הדחיסות הקלורית של האוכל (יותר נפח בפחות קלוריות), תאכל יותר חלבון וסיבים תזונתיים ותשתה יותר מים.

בתקופת העלייה במסת השריר תאכל בעודף קלורי של 10% ממאזן נייטרלי, ותשתדל להעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בחודש.
ככה תצבור כמות מקסימלית של שריר תוך כדי כמות מינימלית של שומן.

• פותח/ת השרשור
אל תאכל כמו חזיר במסה.
הקיץ לא מגיע מחר, נכון?
אין מה לבזבז זמן על דל פחמימה אם אין לך תחרות שבוע הבא או שבחרת בזה כדרך חיים.

כל הנוזלים שהעלית ירדו בהמשך החיטוב.
תחטב לאחוז שומן שיראה לך מספק, ותתחיל מסה נקייה (בלי להתחזר, אבל כן להתחזק).
אגב, אתה לא אמור לסבול בחיטוב. כנראה שאתה מבצע משהו לא נכון.
תנסה להוריד את הדחיסות הקלורית של האוכל (יותר נפח בפחות קלוריות), תאכל יותר חלבון וסיבים תזונתיים ותשתה יותר מים.

בתקופת העלייה במסת השריר תאכל בעודף קלורי של 10% ממאזן נייטרלי, ותשתדל להעלות 0.5%-1% ממשקל גופך בחודש.
ככה תצבור כמות מקסימלית של שריר תוך כדי כמות מינימלית של שומן.
מודה לך על העזרה.
כדי שתבין, הייתי בערך על 2000 קלוריות ולא הייתי רעב והכל הלך לפי הספר.
הגעתי למשקל של 64.5 ושם התחיל רעב קיצון שלא שיניתי יותר מדי בתפריט (מגוון מדי פעם אבל מדויק אפילו עם מלפפון)
התחיל רעב קיצון שהוא היה כל הזמן ופה הבנתי שמשהו לא בסדר אך אני לא ידעתי איך לפתור את המצב. ככה עבר
תקופה של שבועיים ללא שינוי באחוז שומן ובמשקלי עבודה והרעב נשאר ואז הורדתי ל-1800 למרות שידעתי שזה מאוד יהיה לי קשה.
גם ב1800 הייתי ברעב קיצון ופה הבנתי שאם הגוף ברעב תמידי, הוא נכנס לסטרסט (ממה שלמדתי מהגוף שלי) ולא יורד עוד במשקל.
אחרי יומיים ששוב כרגע מוריד ל2000-2100 תלוי לפי היום, ירד הנוזלים ופה נראה איך ילך לי. במידה ויתחיל רעב קיצון אני אצטרך לדעתי או לעלות
קלוריות ל-2400 ולראות מה קורה אחרי שבוע-שבוע וחצי, או לצאת לנטרלי ופלוס קטן קטן ולנקות טיפה את הגוף מה שנקרא, מה אתה חושב?
הקיץ מגיע עוד חודש-חודש וחצי ואני רוצה לבוא מוכן לקיץ, מה שכן בקיץ אני רוצה להתחיל את המסה עם אחוז שומן של 12-10 וממש ממש נקייה.

אשמח להמלצה ממך, 1: מה אתה עושה אם אתה בחיטוב ותוקף אותך רעב קיצון שאתה יכול לאכול מקרר?
2: איזה מאכלים עוזרים לך לשמור על תחושת שובע בחיטוב? (חוץ מירקות)
3: מה היית עושה במצב כמו שלי? ואיך היית מתקן את המצב?

4: סליחה על החפירה וממש תודה רבה על העזרה

מודה לך על העזרה.
כדי שתבין, הייתי בערך על 2000 קלוריות ולא הייתי רעב והכל הלך לפי הספר.
הגעתי למשקל של 64.5 ושם התחיל רעב קיצון שלא שיניתי יותר מדי בתפריט (מגוון מדי פעם אבל מדויק אפילו עם מלפפון)
התחיל רעב קיצון שהוא היה כל הזמן ופה הבנתי שמשהו לא בסדר אך אני לא ידעתי איך לפתור את המצב. ככה עבר
תקופה של שבועיים ללא שינוי באחוז שומן ובמשקלי עבודה והרעב נשאר ואז הורדתי ל-1800 למרות שידעתי שזה מאוד יהיה לי קשה.
גם ב1800 הייתי ברעב קיצון ופה הבנתי שאם הגוף ברעב תמידי, הוא נכנס לסטרסט (ממה שלמדתי מהגוף שלי) ולא יורד עוד במשקל.
אחרי יומיים ששוב כרגע מוריד ל2000-2100 תלוי לפי היום, ירד הנוזלים ופה נראה איך ילך לי. במידה ויתחיל רעב קיצון אני אצטרך לדעתי או לעלות
קלוריות ל-2400 ולראות מה קורה אחרי שבוע-שבוע וחצי, או לצאת לנטרלי ופלוס קטן קטן ולנקות טיפה את הגוף מה שנקרא, מה אתה חושב?
הקיץ מגיע עוד חודש-חודש וחצי ואני רוצה לבוא מוכן לקיץ, מה שכן בקיץ אני רוצה להתחיל את המסה עם אחוז שומן של 12-10 וממש ממש נקייה.

אשמח להמלצה ממך, 1: מה אתה עושה אם אתה בחיטוב ותוקף אותך רעב קיצון שאתה יכול לאכול מקרר?
2: איזה מאכלים עוזרים לך לשמור על תחושת שובע בחיטוב? (חוץ מירקות)
3: מה היית עושה במצב כמו שלי? ואיך היית מתקן את המצב?

4: סליחה על החפירה וממש תודה רבה על העזרה
1. אני אף פעם לא בחיטוב אבל כן קורה לפעמים מסיבות כאלו או אחרות שתוקף אותי רעב קשה.
במצב כזה, להתקרב למזון תהיה הבחירה הגרועה ביותר.
אני הייתי לוקח בקבוק מים של ליטר וחצי, מושיב את עצמי בכוח על כיסא, מסיים את כל הבקבוק הכי מהר שאני יכול ולאחר מכן לא הייתי רעב בכלל (משום שהרעב פסיכולוגי בעיקרו, ומי יכול לאכול כשהבטן מפוצצת ממים?).
אפשרות יותר מהנה זה לצאת לריצה. הייתי עושה זאת וזה היה מוריד לי את רמות הרעב דרסטית (כמובן שאצל כל אחד התגובה שונה...).

2. ערמונים, ביצים, גבינות קשות אך רזות (כנען וכדומה), דגים, קטניות ותפוח-אדמה.

3. ללא תמונה קשה לקבוע אך הייתי מחטב חודש-חודשיים ולאחר מכן עולה למסה מתונה בהדרגה.
אתה יכול כמובן להתחיל את המסה עכשיו אם נוח לך באחוז השומן הנוכחי שלך.
65 זה משקל די נמוך, מה שגורם לי לחשוב שייתכן ואין כל כך מה לחטב אצלך.

4. שמח לעזור כמידת יכולתי.

• פותח/ת השרשור
1. אני אף פעם לא בחיטוב אבל כן קורה לפעמים מסיבות כאלו או אחרות שתוקף אותי רעב קשה.
במצב כזה, להתקרב למזון תהיה הבחירה הגרועה ביותר.
אני הייתי לוקח בקבוק מים של ליטר וחצי, מושיב את עצמי בכוח על כיסא, מסיים את כל הבקבוק הכי מהר שאני יכול ולאחר מכן לא הייתי רעב בכלל (משום שהרעב פסיכולוגי בעיקרו, ומי יכול לאכול כשהבטן מפוצצת ממים?).
אפשרות יותר מהנה זה לצאת לריצה. הייתי עושה זאת וזה היה מוריד לי את רמות הרעב דרסטית (כמובן שאצל כל אחד התגובה שונה...).

2. ערמונים, ביצים, גבינות קשות אך רזות (כנען וכדומה), דגים, קטניות ותפוח-אדמה.

3. ללא תמונה קשה לקבוע אך הייתי מחטב חודש-חודשיים ולאחר מכן עולה למסה מתונה בהדרגה.
אתה יכול כמובן להתחיל את המסה עכשיו אם נוח לך באחוז השומן הנוכחי שלך.
65 זה משקל די נמוך, מה שגורם לי לחשוב שייתכן ואין כל כך מה לחטב אצלך.

4. שמח לעזור כמידת יכולתי.
ממש ממש תודה רבה על העזרה
אני מטר 1.65 לכן זה הגיוני מה שמבאס אצל הנמוכים שהצריכת קלוריות שלהם יותר קטנה 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית