הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם מותאמות אישית

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
איפה בארץ אפשר להשיג בדיקות דם ללא קופה? מהסוג שמוכנים לבדוק ערכים שרופאים עושים בעיות עליהם כמו IGF-1, GH, SHBG, FREE TEST וכו'

גם אם קצת יקר

כי כללית בעייתי אצלם

יש לא מעט, חפש בגוגל בדיקת דם פרטית. יש גם עם הגעתה עד הבית , יותר מאלף מדדים שונים מה שמתחשק לך, רק תשלם. חוץ מזה בתי חולים פרטיים כמו מדיקל סנטר או אסותא גם עושים בדיקות דם.
המחיר מאוד משתנה תלוי בבדיקה מ200 שקל עד עשרת אלפים בכיף.

• פותח/ת השרשור
יש לא מעט, חפש בגוגל בדיקת דם פרטית. יש גם עם הגעתה עד הבית , יותר מאלף מדדים שונים מה שמתחשק לך, רק תשלם. חוץ מזה בתי חולים פרטיים כמו מדיקל סנטר או אסותא גם עושים בדיקות דם.
המחיר מאוד משתנה תלוי בבדיקה מ200 שקל עד עשרת אלפים בכיף.

יש לך אחת מומלצת?

אני עזבתי את כללית בגלל זה, מחכה שיסתיים הרבעון ב1.5 כדי לעבור רשמית למכבי ולעשות שם את הבדיקה, הבנתי ששם הרבה יותר אנושיים.
ממליץ לך קודם לעבור לקופה טובה יותר ואולי תקבל שם את הבדיקה הזאת, למיטב הבנתי אתה משתמש בחומרים אז גם יש לך סיבה טובה לקבל את הבדיקות האלה. אם תקבל את הבדיקה בקופה אחרת אז גם תשלם פחות וגם הרווחת יחס יותר אנושי, לעשות את הבדיקה באופן פרטי תמיד אפשר (אלא אם כן אתה ממש חייב את התוצאות של הבדיקה עכשיו ולא יכול לחכות).

אני הצהרתי שאני משתמש בחומרים.
כולם מפחדים כל כך שהביטוח יתנער מהם ובנתיים משלמים אלפי שקלים על בדיקות פרטיות או לא בודקים דם בתדירות גבוהה מספיק כי קופות החולים לא מאפשרות.

מדיקל סנטר, תמיד מבצע שם בדיקות בסייקלים. זה עולה כסף אבל אין ברירה סייקלים קלים (בלי אוראלים ונונדרלון) עם חומרים מוכרים אני מוותר על בדיקות דם, ובקופה אני עושה ספירת דם ופרופיל שומנים ולאחר Pct פרופיל הורמונלי לפחות מה שנותנים לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית