הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה אולי לנסות סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Stzrov
  • פורסם בתאריך

Stzrov

משתמש מתחיל
6
6
נק' מוניטין:
17
6
6
אהלן
אני בן 25 מתאמן כמה שנים,אימונים ותזונה נכונה ישלי ידע רב בנושא פיתוח הגוף והפיטנס,אני כרגע בתקופת מסה עוד מעט מסיים אותה ואז מתחטב,בכל מקרה אני כן רואה תוצאות יפות ואני כן גדל אבל אני יודע ושם לב שבמכון שלי יש הרבה אנשים שהם לוקחים חומרים והם מתאמנים הרבה פחות קשה ממני והרבה פחות זמן ואין לי מסת שריר כמו שלהם,זה משהו שקצת גורם לתיסכול אצלי ולכן התחלתי לחשוב אולי גם להשתמש בחומרים,גם מאד מסקרן אותי לראות לאיזה תוצאות אגיע אחרי סייקל,בכל מקרה כן קראתי את הנעוץ והבנתי משם הרבה אבל עדיין אני מאד חושש מכל התופעות לוואי של זה,האם זה באמת כזה מסוכן?האם זה גורם לך לתלות ?האם אפשרי להפסיק אחרי סייקל אחד בלבד?
בגדול המטרה שלי זה להגדיל עוד מסת שריר לא בצורה מוגזמת אבל כן להגדיל מסת שריר בכמה קילו ואז להתחטב לאחוז 9-10
לדעתכם אולי כדאי לי להמשיך להתקדם באופן טבעי?
אגב אני 182 סמ גובה וכרגע שוקל 78
תודה מראש חברים

אל תסתכל על אנשים אחרים.
אתה מתקדם? יופי, זה מה שחשוב.
לא חושב שכדאי חומרים, זה נראה מרשים וכו' וכו' אבל יש סיידס מפה ועד הודעה חדשה.

המלצה שלי, תישאר טבעי.

גילוי נאות, אני לא טבעי, כרגע מסיים סייקל

• פותח/ת השרשור
אל תסתכל על אנשים אחרים.
אתה מתקדם? יופי, זה מה שחשוב.
לא חושב שכדאי חומרים, זה נראה מרשים וכו' וכו' אבל יש סיידס מפה ועד הודעה חדשה.

המלצה שלי, תישאר טבעי.

גילוי נאות, אני לא טבעי, כרגע מסיים סייקל
תודה רבה חבר נראה לי אשאר טבעי ואמשיך בדרך שלי וזהו

כתבת פתיחה משכנעת 😛
האם זה באמת כזה מסוכן?
זה לא מסוכן זה בטוח , זה לא בריא , אבל זה לא מסוכן .
האם זה גורם לך לתלות ?
לא .
כאילו כל כיף בא לך לחזור אליו , אבל אין כימייה של קוקאין שאתה חייב .
גם קאנאביס חברים לא מצליחים להפסיק אבל זה לא מכימייה זה סתם כיף , והם לא רואים את הפגיעה.
האם אפשרי להפסיק אחרי סייקל אחד בלבד?
הסייקל הכי מוצלח זה הסייקל שעונה לך בול על המטרות שהצבת ואחריו אתה לא צריך עוד . זה סייקל מושכל מה שלא קורה להרבה ורק אחריי שעושים את הראשון מבינים את הטעויות , ואז עושים את השני ולאט לאט לומדים להתאמן ולאכול 🤣 . . או עד שפגיעה רצינית עוצרת אותם .

• פותח/ת השרשור
כתבת פתיחה משכנעת 😛

זה לא מסוכן זה בטוח , זה לא בריא , אבל זה לא מסוכן .

לא .
כאילו כל כיף בא לך לחזור אליו , אבל אין כימייה של קוקאין שאתה חייב .
גם קאנאביס חברים לא מצליחים להפסיק אבל זה לא מכימייה זה סתם כיף , והם לא רואים את הפגיעה.

הסייקל הכי מוצלח זה הסייקל שעונה לך בול על המטרות שהצבת ואחריו אתה לא צריך עוד . זה סייקל מושכל מה שלא קורה להרבה ורק אחריי שעושים את הראשון מבינים את הטעויות , ואז עושים את השני ולאט לאט לומדים להתאמן ולאכול 🤣 . . או עד שפגיעה רצינית עוצרת אותם .
במקרה שלי אני יודע לאכול ולהתאמן ברמה גבוהה מאד ואני כבר עכשיו עם מסת שריר יפה,אבל פשוט זה עוד לא מה שאני רוצה אני שואף ליותר מזה,מאמין שסייקל אחד ייתן לי את הבוסט שאני צריך,הקטע זה נניח ואני אראה שאני מרוצה ובדיוק מה שאני רוצה להיות אין בעיה פשוט להפסיק נכון?

במקרה שלי אני יודע לאכול ולהתאמן ברמה גבוהה מאד ואני כבר עכשיו עם מסת שריר יפה,אבל פשוט זה עוד לא מה שאני רוצה אני שואף ליותר מזה,מאמין שסייקל אחד ייתן לי את הבוסט שאני צריך,הקטע זה נניח ואני אראה שאני מרוצה ובדיוק מה שאני רוצה להיות אין בעיה פשוט להפסיק נכון?
אחשלי
אני אנסה להיות ברור
אתה רוצה לדחוף סמים לגוף שלך ואז שואל, אם אני אגע פעם אחת, האם אוכל שלא לגעת יותר אף פעם...

עדיף לא לגעת בכלל, כי אחרי שהגעת אז פרצת את הגדר ויש פי אלף סיכוי שתגע שוב מאשר אם אף פעם לא נגעת..

ועוד לא התחלנו לדבר על הקטע עם הצירים, תופעות הלוואי, חשק מיני ועוד מליון דברים שיכולים לגרום לך להשתבש

כבר במה שכתבתה בפתיחת הפוסט הבנתי שאתה מתאמן מתקדם , זה נכון שאם תיקח אתה תעבור את כל אלה שאתה מסתכל עליהם ומתאמנים "בכיף שלהם" .
הקטע זה נניח ואני אראה שאני מרוצה ובדיוק מה שאני רוצה להיות אין בעיה פשוט להפסיק נכון?
רק שלפי השאלה הזאת יש לך עוד הרבה הרבה לקרוא , תתחיל בחיפוש בפורום הזה תחת המילים : סייקל ראשון , וככה הלאה שיש לך שאלה על איזושהי מילה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית