הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון יעוץ

Dudi2370

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום חברים,
אני מתאמן בערך כשנה בחדר כושר 1.70 שוקל בערך 64 ק"ג אני אוכל המון ומתאמן חזק וגודל ממש בקושי ובכללי מאוד קשה לי להשמין(גנים של שחיף)הייתי רוצה המלצה,יעוץ האם שווה לי להתחיל סייקל של סטרואידים מעדיף אוראלים(קשה לי עם זריקות)
ואם כן אז איזה לקחת?
תודה רבה לעוזרים:)

אל תגע
אתה לא אוכל המון אם אתה שוקל 64, המלצה שלי, תמקסם את עצמך או לפחות תתקרב לשם כטבעי ואז תתחיל לחשוב, ממש לא כדאי עבורך בשלב הנוכחי

אם קשה לך עם זריקות , אל תתחיל בכלל לחשוב על סייקל.
ממליץ לך על סייקל של חזהעוףבול של 250 גרם פעמיים ביום וסקוואטרון כבד פעם בשבוע. יעיף אותך לשמיים

• פותח/ת השרשור
בן 28 מתאמן כבר חצי שנה ככה חזק מקפיד לאכול חלבון 2 פר קילו גוף עודף קלורי של 300 400 קלוריות
ואני בקושי גודל ובכללי לא מבסוט על התוצאות וזה די מתסכל לכן חשבתי אולי להשתמש בסטרואידים לתת לגוף קצת בוסט

אני חייב להגיד לך משהו
אני בן 30, התחלתי להתאמן בדיוק בגילך. עכשיו שים לב- אתה לא מתאמן ״כבר שנה...״ אתה מתאמן ״רק שנה...״ הבנת את הבבדל? שנה זה כלום! אני אחריי שנתיים ועדין אני חושב שזה על גבול המתאמן המתחיל. לא מבין איך אנשים מצפים לראות תוצאות משמעותיות בזמן כל כך קצר, ואז עוד לחשוב שחומרים זה הפתרון 🙁. תן לעצמך לפחות לפחות לפחות עוד שנה של אימונים אינטנסיביים, תזונה מוקפדת, שינה טובה עד כמה שניתן ואז תחזור ותחשוב על חומרים.

בלי קשר, לעשות רק אוראליים זה רעיון גרוע. כמו שנכתב פה אינספור פעמים חייב טסט כחומר בסיס

נערך לאחרונה:
חצי שנה לא יכולת להתקדם לכלום ..
הגוף רק מתחיל לקלוט מה עובר עליו ולאן לבנות את עצמו .
תן שנה וחצי כולל ללמוד מה מתאים לך מה מקדם אותך
ככה בסביבות השנתיים אתה אמור להגיע לגבול שלך , שמה תחשוב על חומרים לעבור את הגבול אם הגעת אליו בכלל .
פחות מזה לא שווה 😭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית