הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנון סייקל קרוב

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
מתכנן להתחיל בחודש הבא כבר , בנתיים מריץ פרגניל וטמוקסי לטוב ולרע לא מרגיש שינוי בחשק המיני או בסגנון.

לגבי הסייקל
אני הולך על קצרים טסט 1.5 cc כל יומים-3 אין מצב שאני מחרר את עצמי יום כן יום לא.
מסטרון 1.5 גם.
אולי לקיק פתיחה 20 מג דיבול למשך שבועיים
ואם במהלך הסייקל לא תהיה בעיה עם הספירת דם אז אכניס טרן לקינוח 100 מ"ג שבוע קצר(סמכו עליי משפיע חזק מאוד) לפחות אנצל את ההמטלוג בהקזת דם במידה ואצטרך הקזות, המטרה להגיע למסת שריר שאיבדתי ולצאת. יש לי ארימדקס טמוקסי פרווירון בנוסף. אם יש הצעות דעות דברו אליי.

הכל מוכן.

קבצים מצורפים

• 20200225_161822.jpg
    20200225_161822.jpg
    KB 201.1 · צפיות: 106
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אמרת שאתה מכניס sarm ?
לא אחי, כבר יש לי את כל הגיר ולהשיג sarm נראה לי קצת קשה אני לא טוב בהזמנות מחול וכו' פלוס יש לי את כל הגיר מוכן צירפתי תמונה 🫤

מתכנן להתחיל בחודש הבא כבר , בנתיים מריץ פרגניל וטמוקסי לטוב ולרע לא מרגיש שינוי בחשק המיני או בסגנון.

לגבי הסייקל
אני הולך על קצרים טסט 1.5 cc כל יומים-3 אין מצב שאני מחרר את עצמי יום כן יום לא.
מסטרון 1.5 גם.
אולי לקיק פתיחה 20 מג דיבול למשך שבועיים
ואם במהלך הסייקל לא תהיה בעיה עם הספירת דם אז אכניס טרן לקינוח 100 מ"ג שבוע קצר(סמכו עליי משפיע חזק מאוד) לפחות אנצל את ההמטלוג בהקזת דם במידה ואצטרך הקזות, המטרה להגיע למסת שריר שאיבדתי ולצאת. יש לי ארימדקס טמוקסי פרווירון בנוסף. אם יש הצעות דעות דברו אליי.

הכל מוכן.
התמונה הזו יותר מגרה אותי מפיצה/בחורה
מה זה אומר עלי?

• פותח/ת השרשור
על פניו נשמע אחלה
המטרה זה להכניס מסה יבשה ?
אולי תשלב גם mk677 דיבול פחות נחוץ אבל אפשרי
בעיקרון כן מסה יבשה , הדיבול מעלה אותי נוזלים נותן לי קצת כוח ואישית חולה עליו לקיק פתיחה המסה חוזרת בבום בכמה ימים. יש לי גם אנדרול מעדיף שלא לקחת. וויני אולי לקראת סוף הסייקל זה נראה לי סייקל אחרון יהיה. Mk אני מפחד לקנות ושהגוף לא יגיב טוב, בפועל אומרים שזה פותח תיאבון ועוזר לישון שזה מעולה לי אבל זה הימור רציני.
התמונה הזו יותר מגרה אותי מפיצה/בחורה
מה זה אומר עלי?
זה אומר שאתה משלנו , סייקל יותר מחרמן מבחורה זה ידוע 🤣😆

• פותח/ת השרשור
כמה זמן הסייקל הפעם?
אני מנחש שלפחות 5 שנים 😆
הלוואי יש מצב אתה יודע.. 🤣🤩
מאמין 10 שבועות בגג.
וכנראה אעבור ל-trt חצי שנה בלי חומרים אני מרגיש רע בלי לא רוצה טבעי 😭

היית צריך להתחיל עם הפרוטוקול שלנו לפרגניל ולפני חצי שנה, עכשיו היית הולך עם ביצים של שור וטסט טבעי.

בעיקרון כן מסה יבשה , הדיבול מעלה אותי נוזלים נותן לי קצת כוח ואישית חולה עליו לקיק פתיחה המסה חוזרת בבום בכמה ימים. יש לי גם אנדרול מעדיף שלא לקחת. וויני אולי לקראת סוף הסייקל זה נראה לי סייקל אחרון יהיה. Mk אני מפחד לקנות ושהגוף לא יגיב טוב, בפועל אומרים שזה פותח תיאבון ועוזר לישון שזה מעולה לי אבל זה הימור רציני.

זה אומר שאתה משלנו , סייקל יותר מחרמן מבחורה זה ידוע 🤣😆
אתה במילא עם ורטקס מהנסיון שלי הם סבבה לגמרי בmk

• פותח/ת השרשור
היית צריך להתחיל עם הפרוטוקול שלנו לפרגניל ולפני חצי שנה, עכשיו היית הולך עם ביצים של שור וטסט טבעי.
תכף נותן 1500 יח' הייתי צריך ממזמן לא חשבתי שזה יגרר ככה, חשבתי שאני חוזר אחרי חודש באסה.
אתה במילא עם ורטקס מהנסיון שלי הם סבבה לגמרי בmk
יש לי חבר שיש לו של ג'נסיס אני אקח ממנו 2 כדורים ואראה איך הגוף מגיב אם יעבור חלק אולי אלך על זה.

אש בנאדם יקר שילך לך חלק תעדכן אותנו אל תשאיר במתח לגבי האוראלים אני בפן האישי לא הייתי משלב גם לא טורינבול וגם לא אנאבר ובטח ובטח שלא אנאפולון או דיבול יחחח אבל כל אחד באמונתו יחייה והעיקר שילך טוב:Sync-0h5y1d7:
נישאר לי עוד שנתיים ושמונה לסייקל 🤩

תאמין לי בקבע יותר נהנתי לעשןת סייקלים, בסך הכל אני סטודנט משועמם שרוצה מיץ תפוזים סחוט טבעי של פריגת טבעי כמו הטסט שהייתי מזריק וטבעי כמו כימיקלים של חיפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית