הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משככי כאבים אופיאטים בזמן סייקל

כן ראיתי שבפורום אין שום דבר על זה ובהרבה פציעות רושמים מעניין
אלה משכבי כאבים נרקוטיים וחזקים במיוחד. מסוכנים ללב ולבריאות וממכרים סם לכל דבר.

לגבי פציעות נותנים אותם למי שיש לו בעיות גב חמורות כמו פריצות דיסק, חולי סרטן, וכו' אם אתה ספורטאי אין לך סיבה לגעת בזה, תעשן ירוק יותר טוב.

בדרך כלל פציעות שדורשות אופיאטים ימנעו מרוב אנשים לעסוק בספורט מאתגר, לפחות לזמן החלמה. מישהו עם פריצות דיסק פחות יתעניין בדדליפט כנראה.
בכלליות אופיאטים עצמם לא מתנגשים ישירות עם השפעה של טסטוסטרון חיצוני. הם מדכאים מערכת עצבים מרכזית די חזק, לכן יהיה לא קל להיות מפוקס ועם מוטיבציה לאימון רציני.
אופיאטים גורמים לעצירות טזה יכול להיות קשה עם כמויות אוכל שצורכים הסייקל לחלק מהאנשים.
סכנה הכי גדולה שלהם זה כמובן התמכרות , וזה בהחלט מחלה רצינית של מדינות מפותחות , במיוחד ארהב .

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל פציעות שדורשות אופיאטים ימנעו מרוב אנשים לעסוק בספורט מאתגר, לפחות לזמן החלמה. מישהו עם פריצות דיסק פחות יתעניין בדדליפט כנראה.
בכלליות אופיאטים עצמם לא מתנגשים ישירות עם השפעה של טסטוסטרון חיצוני. הם מדכאים מערכת עצבים מרכזית די חזק, לכן יהיה לא קל להיות מפוקס ועם מוטיבציה לאימון רציני.
אופיאטים גורמים לעצירות טזה יכול להיות קשה עם כמויות אוכל שצורכים הסייקל לחלק מהאנשים.
נכון לי 4 בלטים שיכולים לשתק אותי ואני כמה ימים למרות הסייקל בקושי מתאמן
ורק אוקסיקוד עוזר ואני לא מכור נקודתי בכאב
ראיתי שאין דיון וזה יעזור גם לאחרים

במיוחד ארהב .
זה נחשב שם לזהב, הם מסניפים את זה ישירות למוח פסיכי
נכון לי 4 בלטים שיכולים לשתק אותי ואני כמה ימים למרות הסייקל בקושי מתאמן
ורק אוקסיקוד עוזר ואני לא מכור נקודתי בכאב
ראיתי שאין דיון וזה יעזור גם לאחרים
איזה מינון אתה לוקח מהאוקסי 80?

זה סירופ 4-5 cc
שיש כאב שלושה ימים שלושה פעמים ביום
וזהו עד ש....
יש לי מכר שלוקח על בסיס קבוע 80 זה עוזר לו לתפקד ממש ביום יום הוא סובל מבעיות גב. לי אישית אין ניסיון אם זה אולי תנסה לבקש מהרופא מרשם לכדורים או למצוא מינון מתאים אם אתה בקושי מתפקד כנראה שהמינון לא מספיק. יש גם מדבקות מורפיום שיכולות לעזור להפיג את הכאבים קשה אבל לקבל אותם

• פותח/ת השרשור
20200226_194241.jpg
20200226_194241.jpg
זה הייי ממסטל

כן זה אותו דבר, 5מל סירוף זה כנו כדור אחד של אוקסי.
ברור שזה היי, התרופה שלך והרואין הגיעו מאותו צמח

• פותח/ת השרשור
יש לי מכר שלוקח על בסיס קבוע 80 זה עוזר לו לתפקד ממש ביום יום הוא סובל מבעיות גב. לי אישית אין ניסיון אם זה אולי תנסה לבקש מהרופא מרשם לכדורים או למצוא מינון מתאים אם אתה בקושי מתפקד כנראה שהמינון לא מספיק. יש גם מדבקות מורפיום שיכולות לעזור להפיג את הכאבים קשה אבל לקבל אותם
לא מתפקד מעולה הבלט המרכזי יכול לזוז וכשהוא זז נוגע לי בעצב אני משותק משום מה אוקסיקוד עוזר וזה קורה אחד לשנה השימוש בו 3 ימים לא יותר לא להתמכר העיקר שזה לא נוגד טסט
כן זה אותו דבר, 5מל סירוף זה כנו כדור אחד של אוקסי.
ברור שזה היי, התרופה שלך והרואין הגיעו מאותו צמח
חחח לא אני ממש משתדל לא לגעת ראיתי מכורים לזה וזה נורא כמה שזה כיף ברגע שהכאב עובר ישירות לפח

אצלינו אין אוקסי 80, כולם על 10-20
אז לו יש במינון 80 כדור כחול, אין לי מושג מאיפה הוא משיג את זה. הוא לוקח על בסיס יומי 🫤
לא מתפקד מעולה הבלט המרכזי יכול לזוז וכשהוא זז נוגע לי בעצב אני משותק משום מה אוקסיקוד עוזר וזה קורה אחד לשנה השימוש בו 3 ימים לא יותר לא להתמכר העיקר שזה לא נוגד טסט

חחח לא אני ממש משתדל לא לגעת ראיתי מכורים לזה וזה נורא כמה שזה כיף ברגע שהכאב עובר ישירות לפח
זה לא פוגע בטסט אל תדאג. זה משכך כאבים ממש חזק ועוזר מאוד לבעיות גב, רוני קולמן בתקופת השיקום שלו היה חי על זה, וזה עזר לו על בסיס יומי. המינון יחסית נמוך בסירופ וזה מעולה שעובד עליך לטובה ואתה לא מתרגל, יש אנשים שמסוגלים למכור כליה בשביל הסם הזה שלא תתרגל. אני בעד לדבר עם הרופא לגבי המינון במידה וזה עוזר לך לתפקד ממש אני לא רואה סיבה שלא, חוץ מהסכנה להתמכרות. וזה נותן היי מטורףףף .. כמו שהרוקח אמר בחול זה סם מאוד חזק

משככי כאבים פשוט דופקים את מערכת העצבים
מערכת העצבים זה מה שאנחנו רוצים שיתמודד טוב עם העומס עצבי כדי לקבל 'גיינז'
בתור ספורטאי, אין לך מה להתקרב לזה, זאת דעתי

• פותח/ת השרשור
אז לו יש במינון 80 כדור כחול, אין לי מושג מאיפה הוא משיג את זה. הוא לוקח על בסיס יומי 🫤

זה לא פוגע בטסט אל תדאג. זה משכך כאבים ממש חזק ועוזר מאוד לבעיות גב, רוני קולמן בתקופת השיקום שלו היה חי על זה, וזה עזר לו על בסיס יומי. המינון יחסית נמוך בסירופ וזה מעולה שעובד עליך לטובה ואתה לא מתרגל, יש אנשים שמסוגלים למכור כליה בשביל הסם הזה שלא תתרגל. אני בעד לדבר עם הרופא לגבי המינון במידה וזה עוזר לך לתפקד ממש אני לא רואה סיבה שלא, חוץ מהסכנה להתמכרות. וזה נותן היי מטורףףף .. כמו שהרוקח אמר בחול זה סם מאוד חזק
כן תודה זה מאוד עוזר וטוב שיש את הדיון הזה ומי שלוקח לא יותר מ 4 ימים וישיריות לפח זבל שלא ישאר בבית

פרקוסט,קסנקס,אוקסי, התנסתי כמה פעמים בזה.חייב לציין שזה לא שלי הנושא הזה
אולי קצת קסנקס בדיכאון אבל לא מעבר (יש לי מרשם קבוע) כי לרוב אני אדם חיובי ולא מתברבר בעצמי ובמה לא בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית