עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקסיקונטין פרקוסט וכאלה ?משככי כאבים אופיאטים אוקסיקוד ושאר בני המשפחה בזמן סייקל ?
אלה משכבי כאבים נרקוטיים וחזקים במיוחד. מסוכנים ללב ולבריאות וממכרים סם לכל דבר.כן ראיתי שבפורום אין שום דבר על זה ובהרבה פציעות רושמים מעניין
נכון לי 4 בלטים שיכולים לשתק אותי ואני כמה ימים למרות הסייקל בקושי מתאמןבדרך כלל פציעות שדורשות אופיאטים ימנעו מרוב אנשים לעסוק בספורט מאתגר, לפחות לזמן החלמה. מישהו עם פריצות דיסק פחות יתעניין בדדליפט כנראה.
בכלליות אופיאטים עצמם לא מתנגשים ישירות עם השפעה של טסטוסטרון חיצוני. הם מדכאים מערכת עצבים מרכזית די חזק, לכן יהיה לא קל להיות מפוקס ועם מוטיבציה לאימון רציני.
אופיאטים גורמים לעצירות טזה יכול להיות קשה עם כמויות אוכל שצורכים הסייקל לחלק מהאנשים.
זה נחשב שם לזהב, הם מסניפים את זה ישירות למוח פסיכיבמיוחד ארהב .
איזה מינון אתה לוקח מהאוקסי 80?נכון לי 4 בלטים שיכולים לשתק אותי ואני כמה ימים למרות הסייקל בקושי מתאמן
ורק אוקסיקוד עוזר ואני לא מכור נקודתי בכאב
ראיתי שאין דיון וזה יעזור גם לאחרים
יש לי מכר שלוקח על בסיס קבוע 80 זה עוזר לו לתפקד ממש ביום יום הוא סובל מבעיות גב. לי אישית אין ניסיון אם זה אולי תנסה לבקש מהרופא מרשם לכדורים או למצוא מינון מתאים אם אתה בקושי מתפקד כנראה שהמינון לא מספיק. יש גם מדבקות מורפיום שיכולות לעזור להפיג את הכאבים קשה אבל לקבל אותםזה סירופ 4-5 cc
שיש כאב שלושה ימים שלושה פעמים ביום
וזהו עד ש....
אצלינו אין אוקסי 80, כולם על 10-20איזה מינון אתה לוקח מהאוקסי 80?
לא מתפקד מעולה הבלט המרכזי יכול לזוז וכשהוא זז נוגע לי בעצב אני משותק משום מה אוקסיקוד עוזר וזה קורה אחד לשנה השימוש בו 3 ימים לא יותר לא להתמכר העיקר שזה לא נוגד טסטיש לי מכר שלוקח על בסיס קבוע 80 זה עוזר לו לתפקד ממש ביום יום הוא סובל מבעיות גב. לי אישית אין ניסיון אם זה אולי תנסה לבקש מהרופא מרשם לכדורים או למצוא מינון מתאים אם אתה בקושי מתפקד כנראה שהמינון לא מספיק. יש גם מדבקות מורפיום שיכולות לעזור להפיג את הכאבים קשה אבל לקבל אותם
חחח לא אני ממש משתדל לא לגעת ראיתי מכורים לזה וזה נורא כמה שזה כיף ברגע שהכאב עובר ישירות לפחכן זה אותו דבר, 5מל סירוף זה כנו כדור אחד של אוקסי.
ברור שזה היי, התרופה שלך והרואין הגיעו מאותו צמח
אז לו יש במינון 80 כדור כחול, אין לי מושג מאיפה הוא משיג את זה. הוא לוקח על בסיס יומי 🫤אצלינו אין אוקסי 80, כולם על 10-20
זה לא פוגע בטסט אל תדאג. זה משכך כאבים ממש חזק ועוזר מאוד לבעיות גב, רוני קולמן בתקופת השיקום שלו היה חי על זה, וזה עזר לו על בסיס יומי. המינון יחסית נמוך בסירופ וזה מעולה שעובד עליך לטובה ואתה לא מתרגל, יש אנשים שמסוגלים למכור כליה בשביל הסם הזה שלא תתרגל. אני בעד לדבר עם הרופא לגבי המינון במידה וזה עוזר לך לתפקד ממש אני לא רואה סיבה שלא, חוץ מהסכנה להתמכרות. וזה נותן היי מטורףףף .. כמו שהרוקח אמר בחול זה סם מאוד חזקלא מתפקד מעולה הבלט המרכזי יכול לזוז וכשהוא זז נוגע לי בעצב אני משותק משום מה אוקסיקוד עוזר וזה קורה אחד לשנה השימוש בו 3 ימים לא יותר לא להתמכר העיקר שזה לא נוגד טסט
חחח לא אני ממש משתדל לא לגעת ראיתי מכורים לזה וזה נורא כמה שזה כיף ברגע שהכאב עובר ישירות לפח
כן תודה זה מאוד עוזר וטוב שיש את הדיון הזה ומי שלוקח לא יותר מ 4 ימים וישיריות לפח זבל שלא ישאר בביתאז לו יש במינון 80 כדור כחול, אין לי מושג מאיפה הוא משיג את זה. הוא לוקח על בסיס יומי 🫤
זה לא פוגע בטסט אל תדאג. זה משכך כאבים ממש חזק ועוזר מאוד לבעיות גב, רוני קולמן בתקופת השיקום שלו היה חי על זה, וזה עזר לו על בסיס יומי. המינון יחסית נמוך בסירופ וזה מעולה שעובד עליך לטובה ואתה לא מתרגל, יש אנשים שמסוגלים למכור כליה בשביל הסם הזה שלא תתרגל. אני בעד לדבר עם הרופא לגבי המינון במידה וזה עוזר לך לתפקד ממש אני לא רואה סיבה שלא, חוץ מהסכנה להתמכרות. וזה נותן היי מטורףףף .. כמו שהרוקח אמר בחול זה סם מאוד חזק
צפה בקובץ המצורף 53532 צפה בקובץ המצורף 53532 זה הייי ממסטל
לא אחי אני לא לוקח לסטלה ספציפית לכאבעוד מעט תהיה כמו פיוצ'ר הנדריקס ותשתה קודאין עם ספרייט בכוס פלסטיק