הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך זה הגיוני לעלות מסת שריר ולרדת באחוזי השומן עם חומרים?

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
כלומר, איך החומרים נותנים לגוף את האופצייה לעשות את שני הדברים במקביל?

• פותח/ת השרשור
גם בלי חומרים זה אפשרי
כן אבל רק במידה ואתה מתאמן מתחיל וגם אם אתה מתקדם זה אפשרי אבל בצורה נורא נורא איטית
אל תתבלבל בין להראות גדול יותר בחיטוב ויזואלית, ללהיות גדול יותר פיזית

יש חומרים כמו קלן שמגבירים שריפת שומן, טסט שגם גורם לגוף לצבור פחות שומן, ואלה רק 2 דוגמאות אני בטוח שיש יותר.

זה נושא גדול לדבר עליו, אבל אם לסכם ממש בגסות וקצרה (שאני אספיק לסיים לכתוב כל עוד אני על אסלה) -
הגברת חילוף חומרים, אתה מרזה במאזן קלוריות חיובי (בעצם מה שהיה חיובי בשבילך בנורמה הופך לשלילי בסייקל, עד גבול מסוים כמובן).
עליה באנאבוליזם, בנייה/תיקון מרובה של הכל, לפה שואבים את כל הקלוריות העודפות
ירידה בקטבוליזם במיוחד מנעיה פירוק חלבון בתאי שריר. כאשר הגוף במחסור אנרגיה (בגלל אימונים קשים נגיד) הוא יפרק ישר את התכולה של תאי שריר (מה שנותן לנו נפח ויזואלי) וישתמש לצרכים , סטרואידים ימנעו מתהליך הזה לקרות.
בגלל זה במהלך סייקל הגוף סלחני כלפי טועיות - אם לא אוכלים מספיק או אוכלים יותר מידי, לא ישנים מספיק, אימון שהוא קשה או קל מידי.במצבים כאלו עדיין נראה שיפור, כאשר באופן טבעי כבר היינו חוטפים פציעה, overtraining או סתם נתקעים בלי התקדמות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה נושא גדול לדבר עליו, אבל אם לסכם ממש בגסות וקצרה (שאני אספיק לסיים לכתוב כל עוד אני על אסלה) -
הגברת חילוף חומרים, אתה מרזה במאזן קלוריות חיובי (בעצם מה שהיה חיובי בשבילך בנורמה הופך לשלילי בסייקל, עד גבול מסוים כמובן).
עליה באנאבוליזם, בנייה/תיקון מרובה של הכל, לפה שואבים את כל הקלוריות העודפות
ירידה בקטבוליזם במיוחד מנעיה פירוק חלבון בתאי שריר. כאשר הגוף במחסור אנרגיה (בגלל אימונים קשים נגיד) הוא יפרק ישר את התכולה של תאי שריר (מה שנותן לנו נפח ויזואלי) וישתמש לצרכים , סטרואידים ימנעו מתהליך הזה לקרות.
בגלל זה במהלך סייקל הגוף סלחני כלפי טועיות - אם לא אוכלים מספיק או אוכלים יותר מידי, לא ישנים מספיק, אימון שהוא קשה או קל מידי.במצבים כאלו עדיין נראה שיפור, כאשר באופן טבעי כבר היינו חוטפים פציעה, overtraining או בתם נתקעים בלי התקדמות.
תודה רבה על התשובה החכמה והמפורטת.
חירבון נעים

גם בן אדם ב10% שומן יכול לעלות שריר בלי חומרים ובלי לעלות שומן .
לאט לאט אמונת המסה תתפורר @Viking
רוצה להזכיר שכבר כמה חודשים אני אומר שאין דבר כזה מסה .

לכל אחד יש את הנקודה שבה הוא יתקשה לבנות שריר במאזן שלילי אצל חלק זה יהיה 15 אחוז שומן חלק 10 וכ'ו.
With that being said
אין שום סיבה להאבסות מטורפות זה לא תורם להיפרטרופיה רק לשומן ומלא מים.
אני גם הייתי שטוף מוח וטחנתי 5000-6000 קלוריות .

גם אני הייתי .
אבל אני רואה שאני ואתה לא ביחד בתאוריה שגיליתי - העלייה בשריר יכולה להתרחש בגירעון קלורי בול כמו במאזן חיובי .

קח קוטג 5% ותוסיף לו קצת קוטג 1%. ייצא לך קוטג עם פחות מ5% שומן.
עם אתה מוסיף מסת שריר ועולה עלייה מינימלית בשומן אז אחוז השומן הכללי יורד.

בעיקרון כן

אבל תצטרך חומרים מאוד ספציפים

(טרן, IGF/HGH, יש יגידו אינסולין)

*לא מניסיון, אלא ממידע של מתחרים ומכורי סמים חובבנים מהמכון)

בעיקרון כן

אבל תצטרך חומרים מאוד ספציפים

(טרן, IGF/HGH, יש יגידו אינסולין)

*לא מניסיון, אלא ממידע של מתחרים ומכורי סמים חובבנים מהמכון)
אפשר גם לעשות את זה עם טסט בלבד או בלי חומרים, רק צריך דיאטה קפדנית

וגם עם igf טרן ואינסולין אפשר להשמין אם התזונה שלך פח

כבר הוסבר בעבר

טרן הוא אנטי-גלוקוקורטיקואיד, ז"א אנטגוניסט לקורטיזול, ז"א מוריד רמות קורטיזול.

זה נותן לנו כמה דברים חיוביים
1. פחות פירוק שריר
2. פחות אגירת שומן
3. מראה יבש וריקון נוזלים

אבל,וזה אבל גדול
יש כמה דברים שליליים בזה:
1.ירידה בלחץ דם(עלולה להיות ירידה גדולה)
2.ירידה ניכרת בסוכרים בדם
3. חוסר תאבון
4.עייפות

עכשיו דיברנו על סעיף 2,
למה זה קורה?...
קורטיזול הוא הורמון מפרק,הוא מפרק חלבונים ושומנים ממאגרים ומהרקמות השונות בשביל להכניס גלוקוז(סוכר) לדם.
כשהקורטיזול נמוך(טרן),יש פחות פירוק(בין היתר של שריר) ויש פחות סוכר בדם

קבצים מצורפים

• PicsArt_03-01-01.43.43.jpg
    PicsArt_03-01-01.43.43.jpg
    KB 181.7 · צפיות: 113
עשיתי טרי טרן, ובעיקר אנטט. קצר הכי חזק ומפחיד אנטט לא מתקרב לרמה של הקצר.

כמו שGH15 אומר

טרן A זה מפלצת שונה לגמרי
כבר הוסבר בעבר

בלי הזכרה לזה שטרן גם משפר רגישות לאינסולין, חלוקת רכיבים ומשדר לגוף להפריש יותר IGF-1? שאלו באמת הסיבות העיקריות ללמה הוא כל כך יעיל במה שהוא עושה
Trenbolone alters the responsiveness of skeletal muscle satellite cells to fibroblast growth factor and insulin-like growth factor I. - PubMed - NCBI

Improvements in body composition, cardiometabolic risk factors and insulin sensitivity with trenbolone in normogonadic rats. - PubMed - NCBI

(ולפני שיגידו לי שזה מחקר על עכברים זדיינו כי כבר לא עשו מחקרים משמעותיים של סטרואידים עם בני אדם שנים)

כמו שGH15 אומר

טרן A זה מפלצת שונה לגמרי

בלי הזכרה לזה שטרן גם משפר רגישות לאינסולין, חלוקת רכיבים ומשדר לגוף להפריש יותר IGF-1? שאלו באמת הסיבות העיקריות ללמה הוא כל כך יעיל במה שהוא עושה
טרן זה הסטרואיד הכי מדהים שיש. חיסרונות עצבים/חוסר שינה.

כל השאר טירוף, ראבק לעשות פלייס עליון עם 27 וחצי קילו בקל , אני זוכר שהייתי בהפסקה מחומרים של 4 וחצי חודשים, התחלתי לקחת את הטרן במינון נמוך 200-150 מג לשבוע לא הצלחתי מעבר** עליתי בכוח כמו חנזיר. רק עם וויד וכדורי שינה אפשר להרגע ולישון.

סגור לי רגע את הפינה בסעיף מספר 4 החבר פה כתב שזה גורם לעייפות
וחומרים אכן גורמים לעייפות לפעמים אז כיצד זה גורם לחוסר שינה, איך זה עובד ביחד

האם אפשר עם חומרים פשוט לעשות מחזורי שינה עם זמנים שונים וכך לסגור את הפינה בלי לגשת למלטונין ושות או שזה בלתי נמנע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית