עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע עליו, וואלה מרגיש לא רע בכללשום דבר בו לא מעניין, תנסה כמה כדורים ותראה. מעלה ליבידו, אמור לשחרר קצת טסט לדם. קח אנאבר תקבל אותם יתרונות וגם השפעה אמבולית לא רעה
אי אפשר, שים לב שאני מדבר רק על כמות שומן ולא אחוז שומן ולא נוזלים ואני ארחיב כי זה יכול להיות קצת מבלבל,אז איך מתקנים את זה שהפנים נהיים ענקיות?
ההסבר שלך היה נכון אם השומן היה מתפרס בצורה שווה בגוף. אבל זה לא קורה לכן לא בהכרח נכון וזה נטו תלוי גנטיקה.אי אפשר, שים לב שאני מדבר רק על כמות שומן ולא אחוז שומן ולא נוזלים ואני ארחיב כי זה יכול להיות קצת מבלבל,
תאי השומן שלנו בגוף אוגרים שומן בכמות. תחשוב על מצב שבו אתה נמצא עם תאי שומן שבכל אחד מהם אגור 2 גרם שומן.. ה2 גרם שומן האלה יכולים לבוא לידי ביטוי כ 12 אחוז 15 אחוז 20 אחוז או יותר או פחות הכל בהתאם לכמה קילו שריר יש לך ביחס אליהם.. זה אומר שאם לא היית מפתח שריר ביחס גדול כל כך אליהם הייתה מסיים באחוז שומן גבוהה יותר במסה. אבלל בפנים אין את היחס הזה, מה שאומר שאם התחלת מסה לדוגמא עם 2 גרם שומן שמהווים 12 אחוז שומן בכל תא ועלית ל4 גרם שומן בכל תא. ואומנם יכול להיות שתיהיה עדיין 12 אחוז שומן כמו שהתחלת אבל הפנים יהיו באחוז שומן גבוהה יותר כי יש בהם עכשיו 4 גרם שומן בכל תא אבל בלי שרירים שיפצו על זה כמו בשאר הגוף. וזאת הסיבה שככל שאתה גדול ככה יותר קל להגיע לאחוז נמוך יותר, כי בפעם הבאה שתוריד את תאי השומן שלך ל2 גרם זה כבר יהווה 9% אחוז שומן ולא 12% כמו פעם
ברור שהוא לא מתפרס בצורה שווה, ה4 גרם לדוגמא בסך הכל בא לייצג ולפשט כמות ממוצעת לתא שומן, בפועל נגיד בתחילת מסה בבטן יש תאים עם 2 גרם שומן, בטריספס יכול להיות תאים עם 3 גרם שומן, בפנים יכול להיות תאים עם 4 גרם שומן וכו וכו... אבל כל תאיי השומן האלה בלי יוצא מן הכלל יגדלו במאזן קלורי חיובי ויתחברו לתוך הדוגמא שהצגתי.ההסבר שלך היה נכון אם השומן היה מתפרס בצורה שווה בגוף. אבל זה לא קורה לכן לא בהכרח נכון וזה נטו תלוי גנטיקה.