הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תופעות לוואי ומניעתן

RandomDude

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
10
20
1
אהלן חברים
שאלה שלא מצאתי אליה תשובה חד משמעית (מה שמביא אותי למסקנה שכנראה לא קיימת אחת כזאת וזה מאוד אינדיבידואלי) אך אשאל בכל זאת, אולי פספסתי משהו
במהלך סייקל האם ניתן לחזות/ להמנע מאקנה ו/או שיעור יתר ?
גינו אפשר לבלום ולזהות אותו יחסית בהתחלה, התקרחות הבנתי זה בעיקר גנטי, אך אקנה והשיערות מוגזמות זה משהו שמאוד מרתיע כי ראיתי כמה תמונות באינטרנט בפורומים כאלה ואחרים ואני לא אשקר, זה נראה פשוט רע
האם זה משהו שאפשר להמנע ממנו ?
אני כמובן מדבר בהנחה והסייקל מתבצע בצורה נכונה בלי לקפוץ במינונים ולדחוף יותר מדי סוגים של חומרים בלי הגיון

אתה משחק עם ההורמונים שלך אתה לא באמת יכול לחזות איך הגוף יגיב לזה

מה שאתה כן יכול לעשות, נגיד כדי למזער הופעה ונזקים של אקנה זה לצמצם כמה שאפשר עד להימנע מסוכרים

להשתדל לדאוג גם למערכת החיסונית - מולטיויטמין, לאכול דברים בריאים, לשתות מספיק מים ולדאוג למנוחה

לגבי שיער... יש אנשים שעושים לייזר, זה אופציה

איזה סייקל תכננת לעשות?

• פותח/ת השרשור
אתה משחק עם ההורמונים שלך אתה לא באמת יכול לחזות איך הגוף יגיב לזה

מה שאתה כן יכול לעשות, נגיד כדי למזער הופעה ונזקים של אקנה זה לצמצם כמה שאפשר עד להימנע מסוכרים

להשתדל לדאוג גם למערכת החיסונית - מולטיויטמין, לאכול דברים בריאים, לשתות מספיק מים ולדאוג למנוחה

לגבי שיער... יש אנשים שעושים לייזר, זה אופציה

איזה סייקל תכננת לעשות?
להמנע מסוכר, לאחרונה הפסקתי גם עם מוצרי חלב (שאני לא יודע עד כמה זה משפיע אבל שיהיה ) זה משהו שכן עוזר במידה, וכן יצמצם את החצ'קון פה חצ'קון שם, אבל אני מדבר על איזה התפרצות, הרי זה קורה כתוצאה מהורמונים אז ההשפעה של הסוכר והמזונות המעובדים היא מינורית
ככה נראה לי לפחות

תכננתי בעקרון 500 מג טסט בשבוע ואיזה אוראלי, משהו בכיוון של טורינבול אבל יש לי עוד לפחות חודש חודשיים, אז אני מנצל את הזמן בלקרוא כמה שיותר ולנסות ללמוד

אחלה של דיון יכול להיות פה אבל קח בחשבון ותתכונן לערימה של אנשים שהולכים לנסות להוריד אותך מהרעיון של לעשות סייקל

ההשפעה של סוכרים היא לא מינורית וכדאי להתייחס לנושא בכובד ראש
חומרים זה לא קסם, עדיף וכדאי להשקיע בתזונה הרבה יותר בזמן החומרים, ואם אתה עולה על סייקל כדי לזרוק # על תזונה כי החומרים יעשו את הקסם, צפויה לך אכזבה למרות שחומרים עושים 'קסם'...
ההורמונים משתגעים והכל אבל בסופו של דבר אתה זה מה שאתה אוכל, הגוף מגיב לתזונה..

אתה מתעסק בטפל שזה תופעות לוואי חיצוניות וזה הכי קל לטיפול ונראה לעניין.
כשהכבד. לב והכליות בסטרס זה לא פצעון שרואים.
תופעות לוואי כאלה הן אישיות לגמרי אחד יעשה 3 סייקלים ויקריח עם פצעים והשני יהיה על הורמונים בלי שינויים לרעה במראה.
בכל זאת לשיער יש פרופסיה. אקנה ופצעים אישית לא היה לי מעולם משימוש אבל מהנסיון שלי זה נובע מתזונה ממש לקוייה או לפחות מושפע מהתזונה דרסטית

לא סוכר לא היגנה ולא תזונה, ואיך ביבי אומר : ולא נעליים . כל אלה אמורים גם ככה להיות 100% אצלך כי אם הגעת לחומרים כניראה שאתה מקצוען אמיתי שנתקע בגבול הגנטי שלו ורוצה לעבור אותו . אז אין מה לדבר על א' - ב' ולהרכיב מילים מאותיות , כשאתה כותב דוקטורט .
תסתכל מה קורה באמת בשטח כשלוקחים חומרים ותלמד ממה שאתה רואה -
מתחילים מהשמועות ש500מ"ל טסט בשבוע זה למתחילים , 🤫 היום מתחילים הרבה פחות מ'מתחילים' ככה שגם ה500 זה לא הרמה שלהם , והם חווים פצעים דבר ראשון , עיקצוצים ונפיחות נוזלית בפטמות , כל זה אני מבין שמגיע מאובר טסט חיצוני , ואז השתגעו ויגידו לי "לא אבל לא עברנו את ה500" .
אז 500 זה גדול עליהם , הם לא שם , גם לא ב500 . ויש מצב שיכניסו 400 וימשיך לצאת להם פצעים הם לא ב400 !
וסתם דוגמא : ירדו ל350 שבועי ולא יוצא פצעים יותר .. זה הרמה שלהם ! הם התקדמו ויעופו בסייקל ב350 .. בלי התופעות .
זה לא שאם ראיתי שדולף לאינטרנט הסייקל של פיל היט סתם דוגמא :
1,000 טסט 600 דקה 15iu GH
אז אני אדחוף את זה ואני אראה כמוהו 🙁
יהיו לי תופעות לוואי שהוא בחיים לא שמע עליהם , הוא שם זה שלו. והילד שעכשיו הגיע לחדר כושר ויצא לו פצעים ב400 טסט הוא לא שם זה לא שלו .

*שיעור בגוף , נשירת שיער - כרגע לפי מה שאני רואה אין מה לעשות גנטיקה שאומרת לגוף לקחת מהטסט ולגדל שיער בגוף / להנשיר שיער זה לא משנה מינונים. זה הגנטיקה תעשה גם אם לא תיגע בחומרים מהקצת טסט שיש לך בגוף זה יקרה בעוד 20 שנה , ואם תכניס חיצוני תוכל להגיע לזה בשנתיים 😉.

אין על תשובות של שים:kiss3:
00 טסט 600 דקה 15iu G
זה בטח בקרוז, לארוחת בוקר ביום מנוחה 😃

אני מסכים עם כל מה ששים כתב, רק אוסיף לגבי שיער.
כל התהליך של נשירת שיער בראש וגידול שיער בכל מקום אחר קוראת בגלל DHT נגזרת יותר פעילה של טסטוסטרון. חומרים כמו מסטרון או פרימובולן הם dht שעשו להם שיהוי קטן.
בגבר ממוצע (נוריד נטיה גנטית) יותר טסט - יותר dht - יותר שיער באוזניים ופחות על הראש.
יש 2 תרופות שיכולות לעכב את התהליך הזה -
מינוקסי - ספריי או קצף ששמים מקומית על קרקפת והוא מונע הפיכה טסט לdht ומעכב נשירת שיער (לא צריך מרשם, תוצאה רק אחרי 6 חודש)
פרופציה - כדורים שמעכבים את הפיכה של טסט לdht בכל הגוף. יותר מועיל מהספריי הקודם , אבל יכול לגרום לתופעות לוואי (ירידה בליבידו וכו׳) צריך מרשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית