הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה מעצבנת עם שייקר

• פותח/ת השרשור TOMS99
  • פורסם בתאריך

TOMS99

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
12
64
1
(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אם לא תעבירו את ההודעה)
יש לי כמה שייקרים שקבלתי מתנה
מכל מיני חנויות וכולם על הפנים
שאני משקשק חלבון+מים אחרי אימון הכל משפריץ ונוזל החוצה
(אולי בגלל זה-מתנה בחינם)
מישהו יכול להמליץ על שייקר טוב ושווה שאוכל לקנות?
תודה

יש לי שייקר אחד כזה בבית תסובב הפוך כמה פעמים עד שתראה שהוא נכנס כזה ואז תסובב ותסגור לאט לאט

• פותח/ת השרשור
יש לי שייקר אחד כזה בבית תסובב הפוך כמה פעמים עד שתראה שהוא נכנס כזה ואז תסובב ותסגור לאט לאט

נסיתי הכל
זה לא עוזר
הכל משפריץ

---------- התגובה התווספה ב 21:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:51 ----------

אחלה
אני אתקשר אליהם מחר

תזמין מ BB.COM
אני הזמנתי 4 של אופטימום אחלה שייקר ועולה רק 12-20 ש"ח

זה רק אני או שהם לא מוכרים שייקר אופטימום יותר?
אני קניתי את השייקר עם הכדור. אחלה דבר

יש תשייקרים בBB שיש בהם מן כדור כזה, שהוא מן מסנן כזה, נקרא blender bottle או משו כזה, זה מערבב ממש טוב ומפרק גושים אם יש גם באבקות שקצת קשה לערבב אותם...

יש תשייקרים בBB שיש בהם מן כדור כזה, שהוא מן מסנן כזה, נקרא blender bottle או משו כזה, זה מערבב ממש טוב ומפרק גושים אם יש גם באבקות שקצת קשה לערבב אותם...
יש לי כזה. שייקר ברמה אחרת. גם מבחינת ערבוב ובעיקר מבחינת אטימות וגודל

http://www.bodybuilding.com/store/bbcom/tornado-mixer.html

זה ניראה קטלני ^

ד"א אם אני מזמין משלוח מעל 50 דולר אז הם עושים הנחות או מביאים חינם מוצרים שלהם?
ואיך אני מזמין דוגמיות משם?

נראה לי משהו חד פעמי, בוא תשים שם גיינר הוא ישבר, בסרט הוא שם קריאטין ולא משהו מסיבי..

---------- התגובה התווספה ב 22:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:32 ----------

השייקר הפשוט של BB הוא ממש מצויין לא נוזל וזול מאוד, הבעיה שבארץ כח השייקרים באים עם אטימת גומי שכל פעם צריך לבדוק שהגומי במקום או שבורח, בחול האטימה זה פלסטיק על פלסטיק ככה שאין בעיה.

יש מבצע על השייקר המעולה עם הכדור בפנים.
תסתכלו באשכול של הקופון החדש בויטה קוסט.

יתאימו למה?
תלוי כמה אתה ממלא. לי יש של 28.
האטימות והערבוב של השייקר הזה מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית