עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אחי הבקבוק זה של חבר אין קשר, הבקבוקים עצמם נמצאים בתוך הקופסא. מצטער שלא ציינתי.אתה כל פעם שואב ומזריק 0.833ml?
הסתבכתי פה אחי
כתוב לך על הקופסא 250 למל ועל הויאלה 300 מג למל
איך זה
עליתי בערך 3 ק״ג, גם במשקלי עבודה, מרגיש הרבה יותר כוחני ונמרץ באימונים, ומעבר לזה גם מבחינת מראה שם לב על עצמי שגדלתי וגם אנשים שמסביבי, השאלה היא אם אני עושה טעות או שהחומר הזה הוא בסדר?החומר שאתה משתמש בו לא כ"כ מוכר. בשבוע ה-4 אתה אמור להרגיש יפה מאוד אם הוא טוב, במידה ואתה כבר שואל ... לא נראה לי להיט
עושה טעות ?עליתי בערך 3 ק״ג, גם במשקלי עבודה, מרגיש הרבה יותר כוחני ונמרץ באימונים, ומעבר לזה גם מבחינת מראה שם לב על עצמי שגדלתי וגם אנשים שמסביבי, השאלה היא אם אני עושה טעות או שהחומר הזה הוא בסדר?
בן 21.עושה טעות ?
בן כמה אתה ? יש לך pct ?
גובה גיל משקל אחוז שומן..?בן 21.
כן, כלומיד וטמוקסיפן כבר אצלי בבית.
הלכתי לפי הנעוץ והעברתי כאן לא מעט מחקרים לפני שנגעתי בשפיץ כלשהו.
גובה - 1.86גובה גיל משקל אחוז שומן..?
איך הגעת לחומרים בגיל 21
לא שואל מבחינת קריאה והבנה על ידע אלא מבחינת מצב פיזי ומה הניע אותך להתחיל חומרים?
לא רואה בעיה שאמשיך להשתמש בו?בסדר . חומר אפשרי
לא הייתי מגדיר אותו טעות . רגיל כזה כמו כל הבישולים במחסנים .
קופסה יפה עם הענק הירוק ראיתי אותה הכבר בעבר .
חומר לא מוכר,בפורמים בחו"ל אומרים G2g משמע שהחומר עושה את שלו,תעשה בדיקת דם סוף שבוע 3 תחילת שבוע 4 ותיראה מי נגד מישלום לכולם, כרגע נמצא בסייקל ראשון.
שבוע 4, טסט אנטט 250 x2 בשבוע.
אשמח לקבל חוות דעת על החומר שבו אני משתמש.
גובה - 1.86
משקל - 87
א״ש - 13
מתאמן כבר שנתיים, הגעתי להחלטה הזו כי עם הזמן נהיה לי די קשה לגדול, וללא ספק חושב שזה יכול לעזור לי.
אני מניח שאתה עכשיו אחרי pct מחוץ לעולם של החומרים או על trtאהלן לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל לזרוק נקודה. הייתי שם, ניסיתי את הכל. ממני אליך, אתה עוד צעיר - תוך שנתיים לא תמקסם את הפוטנציאל שלך, תמשיך להתמיד לאכול נכון ולהתאמן נכון. תמשיך ללמוד את הגוף שלך. תתרחק מחומרים זה עולם אפל מאוד במיוחד בארץ, תאמץ את מכון הכושר ותזונה בריאה כהרגל חיים, ואז באמת תהנה מהחיים.
תמשיך את המסע הזה טבעי, טיפ ממני אליך. אתה תודה לי בעוד עשר שנים.
פפששייי אנאבר אה 🏋️😅 הלכת על סייקל חתיכות 🙃
עד עכשיו היית קונה מדילרים בארץ??אני אסביר לך, אני מאז שהתחלתי קונה דרך מישהו אחד והתנסתי בחברה אחת.
אז מעולם לא חקרתי על טיב חברות אחרות.
אני כרגע מפשפש במרשתת לקנות ולהזמין מחו"ל.
עד עכשיו היית קונה מדילרים בארץ??