שלום לכל החברים,
אני מתחיל סייקל של חיטוב , בעבר הייתי כבר בשתיי סייקלים של גודל ואחרי זה של חיטוב ,
הראשן היה לפני שלוש שנים בערך והשני לפני שנה וחצי בערך,
השנה אני הולך על כיוון של חיטוב עם קצת גודל. קבלתי את כל החומרים והם כרגע אצלי אני כמובן אפרט את השמות ואת כל מה שיש לי.
נתוני הגוף שלי הם , אני מתאמן כ10 שנים גובהה 1.84 מבנה גוף רחב שרירי משקל כרגע היום 94 קילו , אין עלי הרבה שומן או משהו כזה אני נראה טוב יש קצת עודפים בבטן .
ועכשיו אני אפרט את מה שיש לי ואת המינונים שהמליצו לי לקחת:
וונסטול- STANODEX 50 (ככה זה רשום באריזה) יש לי 3 בקבוקים כאלה
טסטסרון -TESTODEX PROPINONATE 100 יש לי 2 בקבוקים של זה
PRIMODEX 100 בקבוק 1
MASTODEX PROPIONATE 100 יש לי בקבוק 1 מזה
ובנוסף כדורים של קלן, וארומזין הקלן זה כדור קטן וארומזין גדול יותר לא בהרבה
עכשיו לפרוט המינון שהומלץ לי לקחת
וניסטול 3 פעמיים בשבוע 1 מ"ג יום כן יום לא
טסטסרון 3 פעמיים בשבוע 0.6 מ"ג יום כן יום לא (נאמר לי שאפשרי לקחת אותם באותו יום וינסטול וטסטסרון)
את השילוב הזה למשוך עד לסוף הסייקל ביחד
את ה PRIMODEX לקחת פעם בשבוע 2 מ"ג ואחרי ש PRIMODEX נגמר לחכות 8 ימים ולהתחיל את הMASTODEX PROPIONATE שלוש פעמיים בשבוע 0.6 מ"ג
ועכשיו הכדורים, לקחת את הקלן בשלוש שבועות הראשונים פעמיים ביום בוקר ולפני אימון ואחרי שלוש שבועות לעשות הפסקה עם הקלן לשבועיים ואז לחזור לקלן שוב 3 שבועות רצוף ולקחת 3 כדורים ביום ושוב לעשות הפסקה של שבועיים ואז לחזור שוב אחרי השבועיים ולקחת 2 ביום עד שנגמר
הכדור הנוסף הוא ארומזין שהוא הגדול יותר אותו לקחת חצי כדור כל יומיים עד שניגמר
אני רוצה למשוך את הסייקל לכמה שיותר זמן , ובסייקל הזה עשינו חישוב שזה בערך 10 שבועות , ככה אני נכנס עם הסייקל הזה לתוך הקייץ
זהוווו זה הסייקל שנשתנו לי , מה דעתכם לגבי החמוריים ואם הם טובים ומה דעתכם לגבי התוכנית שנתנו לי . וגם בעניין הווינסטול שאני אמרו לקחת אותו לתקופה ארוכה אם זה בסדר ולא יגרם לי נזק ,אני אשמח לקבל ממכם תשובות ואת דעתכם
תודה מראש על העזרה והכיוון
אני מתחיל סייקל של חיטוב , בעבר הייתי כבר בשתיי סייקלים של גודל ואחרי זה של חיטוב ,
הראשן היה לפני שלוש שנים בערך והשני לפני שנה וחצי בערך,
השנה אני הולך על כיוון של חיטוב עם קצת גודל. קבלתי את כל החומרים והם כרגע אצלי אני כמובן אפרט את השמות ואת כל מה שיש לי.
נתוני הגוף שלי הם , אני מתאמן כ10 שנים גובהה 1.84 מבנה גוף רחב שרירי משקל כרגע היום 94 קילו , אין עלי הרבה שומן או משהו כזה אני נראה טוב יש קצת עודפים בבטן .
ועכשיו אני אפרט את מה שיש לי ואת המינונים שהמליצו לי לקחת:
וונסטול- STANODEX 50 (ככה זה רשום באריזה) יש לי 3 בקבוקים כאלה
טסטסרון -TESTODEX PROPINONATE 100 יש לי 2 בקבוקים של זה
PRIMODEX 100 בקבוק 1
MASTODEX PROPIONATE 100 יש לי בקבוק 1 מזה
ובנוסף כדורים של קלן, וארומזין הקלן זה כדור קטן וארומזין גדול יותר לא בהרבה
עכשיו לפרוט המינון שהומלץ לי לקחת
וניסטול 3 פעמיים בשבוע 1 מ"ג יום כן יום לא
טסטסרון 3 פעמיים בשבוע 0.6 מ"ג יום כן יום לא (נאמר לי שאפשרי לקחת אותם באותו יום וינסטול וטסטסרון)
את השילוב הזה למשוך עד לסוף הסייקל ביחד
את ה PRIMODEX לקחת פעם בשבוע 2 מ"ג ואחרי ש PRIMODEX נגמר לחכות 8 ימים ולהתחיל את הMASTODEX PROPIONATE שלוש פעמיים בשבוע 0.6 מ"ג
ועכשיו הכדורים, לקחת את הקלן בשלוש שבועות הראשונים פעמיים ביום בוקר ולפני אימון ואחרי שלוש שבועות לעשות הפסקה עם הקלן לשבועיים ואז לחזור לקלן שוב 3 שבועות רצוף ולקחת 3 כדורים ביום ושוב לעשות הפסקה של שבועיים ואז לחזור שוב אחרי השבועיים ולקחת 2 ביום עד שנגמר
הכדור הנוסף הוא ארומזין שהוא הגדול יותר אותו לקחת חצי כדור כל יומיים עד שניגמר
אני רוצה למשוך את הסייקל לכמה שיותר זמן , ובסייקל הזה עשינו חישוב שזה בערך 10 שבועות , ככה אני נכנס עם הסייקל הזה לתוך הקייץ
זהוווו זה הסייקל שנשתנו לי , מה דעתכם לגבי החמוריים ואם הם טובים ומה דעתכם לגבי התוכנית שנתנו לי . וגם בעניין הווינסטול שאני אמרו לקחת אותו לתקופה ארוכה אם זה בסדר ולא יגרם לי נזק ,אני אשמח לקבל ממכם תשובות ואת דעתכם
תודה מראש על העזרה והכיוון