הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי התחלת סייקל חיטוב (כ"ע)

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכל החברים,

אני מתחיל סייקל של חיטוב , בעבר הייתי כבר בשתיי סייקלים של גודל ואחרי זה של חיטוב ,
הראשן היה לפני שלוש שנים בערך והשני לפני שנה וחצי בערך,
השנה אני הולך על כיוון של חיטוב עם קצת גודל. קבלתי את כל החומרים והם כרגע אצלי אני כמובן אפרט את השמות ואת כל מה שיש לי.

נתוני הגוף שלי הם , אני מתאמן כ10 שנים גובהה 1.84 מבנה גוף רחב שרירי משקל כרגע היום 94 קילו , אין עלי הרבה שומן או משהו כזה אני נראה טוב יש קצת עודפים בבטן .

ועכשיו אני אפרט את מה שיש לי ואת המינונים שהמליצו לי לקחת:

וונסטול- STANODEX 50 (ככה זה רשום באריזה) יש לי 3 בקבוקים כאלה
טסטסרון -TESTODEX PROPINONATE 100 יש לי 2 בקבוקים של זה
PRIMODEX 100 בקבוק 1
MASTODEX PROPIONATE 100 יש לי בקבוק 1 מזה
ובנוסף כדורים של קלן, וארומזין הקלן זה כדור קטן וארומזין גדול יותר לא בהרבה

עכשיו לפרוט המינון שהומלץ לי לקחת

וניסטול 3 פעמיים בשבוע 1 מ"ג יום כן יום לא
טסטסרון 3 פעמיים בשבוע 0.6 מ"ג יום כן יום לא (נאמר לי שאפשרי לקחת אותם באותו יום וינסטול וטסטסרון)
את השילוב הזה למשוך עד לסוף הסייקל ביחד

את ה PRIMODEX לקחת פעם בשבוע 2 מ"ג ואחרי ש PRIMODEX נגמר לחכות 8 ימים ולהתחיל את הMASTODEX PROPIONATE שלוש פעמיים בשבוע 0.6 מ"ג
ועכשיו הכדורים, לקחת את הקלן בשלוש שבועות הראשונים פעמיים ביום בוקר ולפני אימון ואחרי שלוש שבועות לעשות הפסקה עם הקלן לשבועיים ואז לחזור לקלן שוב 3 שבועות רצוף ולקחת 3 כדורים ביום ושוב לעשות הפסקה של שבועיים ואז לחזור שוב אחרי השבועיים ולקחת 2 ביום עד שנגמר

הכדור הנוסף הוא ארומזין שהוא הגדול יותר אותו לקחת חצי כדור כל יומיים עד שניגמר

אני רוצה למשוך את הסייקל לכמה שיותר זמן , ובסייקל הזה עשינו חישוב שזה בערך 10 שבועות , ככה אני נכנס עם הסייקל הזה לתוך הקייץ

זהוווו זה הסייקל שנשתנו לי , מה דעתכם לגבי החמוריים ואם הם טובים ומה דעתכם לגבי התוכנית שנתנו לי . וגם בעניין הווינסטול שאני אמרו לקחת אותו לתקופה ארוכה אם זה בסדר ולא יגרם לי נזק ,אני אשמח לקבל ממכם תשובות ואת דעתכם

תודה מראש על העזרה והכיוון

נתחיל מזה שקודם לנסח את השאלות שלך כמו שצריך, וינסטרול ולא וניסטול, כנ"ל לגבי הכותרת וטסטוסטרון ולא טסטסרון. וגם כותרת.
ו "את ה PRIMODEX לקחת פעם בשבוע", רושמים את ה PRIMODEX אני מתכנן לקחת פעם בשבוע.
תראה במאמרים איך רושמים תכנון של סייקל - במדריך למתחילים.

לגופו של עניין, אם אתה מתכנן חיטוב, לא מבין בשביל מה כל כמות החומרים האלו, מה אתה הולך להתחרות?
בשביל מה אתה צריך מסטרון? אתה יודע בכלל מה מסטרון עושה? אותו דבר לגבי הפרימו, מזה בקבוק אחד? זה כלום!.

כמו שזה נראה, באמת שאין לך מושג, בתור עצה ידידותית - תמשיך לחפש באינטרנט לפני שאתה נכנס לסייקל כזה.
אגב - וינסטרול לוקחים כל יום ולא יום כן יום לא.

לפי מה שכתבת, ניכר שאין לך הרבה מושג מה אתה עושה וזה עצוב.. אתה לא יודע מה המינונים המדוייקים של מה שאתה לוקח, אתה מערבב פה 4 חומרים שונים ואני מאמין שאין לך מושג מה המשמעות של כל חומר על הגוף שלך, מה עם PCT, אתה יודע מה זה אומר בכלל ??

למה כל הבלגן הזה טרן 100 ל4 שבועות אם טסט פרפ אחרי 4 שבועות תוריד את הטרן ותכניס כדורים של ווינסטול 50 מג כל כל יום + למשיך אם טסט וניגמר הסיפור

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התשובות המהירות,
דבר שני לא הבנתי בדיוק מה ואיך לקחת או להשתמש עם החומרים שיש לי כרגע.
בואו תנסו לעשות לי סדר בבלגן עם כל מה שיש לי

האם עם החומרים שיש לי אני יכול לבנות סייקל טוב , ואם כן אז תסבירו לי במה להשתמש ובכמה גדאי ואיך
ולגבי החומרים שיש לי האם יש משהו בנהם שלא רצוי לגעת בו או שהכל אפשרי במינון נכון

דבר ראשון תודה על התשובות המהירות,
דבר שני לא הבנתי בדיוק מה ואיך לקחת או להשתמש עם החומרים שיש לי כרגע.
בואו תנסו לעשות לי סדר בבלגן עם כל מה שיש לי

האם עם החומרים שיש לי אני יכול לבנות סייקל טוב , ואם כן אז תסבירו לי במה להשתמש ובכמה גדאי ואיך
ולגבי החומרים שיש לי האם יש משהו בנהם שלא רצוי לגעת בו או שהכל אפשרי במינון נכון

בחומרים שלך תעשה ככה

תיקח 3 פעמים בשבוע נגיד ראשון שלישי וחמישי במזרק. 1 סיסי טסט 1 סיטי פרימו 1 סיסי מסטרון
וינסטול אתה לא יכול לכניס באותו במזרק עדיף לך לחליף את הווינסטול לכדורים או פשוט תיקח גם אותו 3 פעמים בשבוע נגיד שני רבעי ושישי גם 1 סיסי אבל סתם יותר מידי זריקות זה בעסה

ואת הקלן תיכח 3 ימים כל יום כדור אחרי 2 כדורים למשך 3 ימים אחרי זה תעלה ל3 כדורים למשך 3 שבועות תעשה הפסקה של 10 יום ותחזור

אני אישית כרגע ממליץ לך לא לקחת את הסייקל, קודם תבין איך בונים סייקל חיטוב.
תקרא את המאמרים בפורום, ב STEROID.COM ובעוד פורומים כמו ELITEFITNESS.COM

סה"כ זו החלטה שלך.

מי שלא יודע לבנות לעצמו סייקל לא צריך לעשות סייקל בכלל, עד שלא תלמד מה עושים ואיך עושים, עדיף לך לחכות... אתה משתמש בחומרים שמשפיעים על 1001 דברים בגוף, תחשוב על זה כמו תיאוריה לרכב, אתה לא חייב להבין מה כל רכיב הכי קטן עושה, אבל אתה כן צריך שיהיה לך מושג..

נכון שעשית כבר 2 סייקלים בעבר, זה לא אומר כלום.

• פותח/ת השרשור
שוב אני מודה לכם על העזרה , יש פה באמת אחלה חברה שאני מרגיש שמבינים עיניין תודה לכולם

בכל זאת אני רוצה להתחיל את הסייקל לקראת תחילת מאי , אז תנסו לעזור לי ולתת כיוון או קצת ידע ,
החומרים נמצאים אצלי כרגע אז לזרוק אותם אני לא אזרוק
אז עם מה שיש לי תנסו להרכיב לי סייקל טוב טסט, וינסטרול , פרימו , מסטרון, קלן , ארומזין
אני רוצה סייקל של 10 שבועות , אז במקום לרדת עלי ואני מבין אותכם למה וזה בסדר , תנסו ללכת איתי רגע ולנסות לעזור לי ולהרכיב לי משהו טוב
אני בטוח שיש פה אנשים עםידע חזק מאוד , הסייקל הזה בסופו של דבר אמרו להיות לחיטוב , אולי 20 אחוז גודל ו80 אחוז חיוב , או משהו כזה בערך
בבקשה ממכם זה חשוב לי ואני מעריך את הביקורת שיש לכם פה
תודה רבה לכולם מחכה להמלצות

הנבתי שמה שהומלץ לי לא הכי טוב , וינסטרול+פרימו+מסטרון לשלב ביחד וגם את הכדורים קלן+ארמוזין לחלק למספר שבועות עם הפסקות
ושוב תודה מחכה להמלצות שלכם

שני בקבוקי פרופ יחזיקו לך חמישה שבועות בלבד כאשר אתה משתמש כך: 100 מ"ג eod
את הווינסטרול אתה מכניס בשבועות האחרונים - 50 מ"ג ed
את הפרימו תוריד לגמרי - בקבוקון אחד לא רלוונטי, פרימו עובד לטווח הארוך - מעל 10 שבועות של שימוש רצוף.
את המסטודקס תוריד...
בקיצור תגיד לחבריקו שמכר לך שיחליף לך את הפרימו והמסטודקס לעוד שניים פרופ ואתה מסודר.
ארומסין=אנטי ארומטייזר... (תשתמש בו בסייקל אם יש חשש לארומטיזציה מרובה של הטסט' לאסטרוגן - ספיחת נוזלים מרובה וכו'... 0.25 מ"ג eod)
איפה ה-PCT שלך ??
תעשה סדר בבלאגן, אחרי זה תתחיל.

טסט פרופ 150 מ"ג יום כן יום לא למשך 10 שבועות.
ווינסטרול 100 מ"ג יום כן יום לא או 50 מ"ג כל יום מהשבוע ה4 ועד ה10.

* את הפרימו ואת המסטרון שלך תשמור לסייקל אחר, אין לך מספיק בשביל להגיע למינונים שאתה צריך..
* תשיג כוריגון ומים בקטריאוסטטיים ותיקח פעמיים בשבוע במינון של 250iu למשך כל הסייקל.
* תשיג נולבדקס בשביל הPCT במינון 40/40/20/20

אתה לא צריך ארומסין כי אתה עושה סייקל יבש ואין סיכון לספיחת נוזלים, אם מתחיל לך ג'ינו אתה צריך נולבדקס..

את הקלן תשמור למעבר בין הסייקל לPCT בשביל לשמור על התוצאות, אתה יכול לקחת בשבועיים הראשונים של הPCT.

• פותח/ת השרשור
אני מעריך מאוד את העזרה , תודה רבה
אז אני מבין שהפרימו והמסטרון לא כל כך רלוונטים בסייקל שאני עושה
אז מה רק טסט, ווינסטרול ללכת עם זה בכל הסייקל ,?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית