הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות הורמנהליות

Adir iloz123

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
Screenshot_20200302-021301_Gallery.jpg
]

תערוך את האשכול ותעלה תמונה בלי פרטים מזהים שם ת.ז וכל זה
וזה גבוה ב10 מ380 שנחשב תקין רף עליון וזה לא כזה נורא בכלל, ערכים עולים ויורדים אחרי שאתה עם בחורה או מביא ביד וכדומה.. גיל 18 אחרי הכל...
אם זה מדאיג אותך קח כדור בודד של קברגולין/דוסיטנקס ולך לישון בראש נקי

פרגניל 2 בקבוקים סהכ הכל 10000 יחדות
1000 יום כן יום לא
בקבוק שני 500 יום כן יום
אחרי שסיימתי עם הפרגניל עשיתי שבועיים כלומיד
למרות שזה לא עשה הרבה לעומת הבדיקות הראשונות אבל הכל תקים נכון ? הפרולקטין יירד ?

הטסט 17 והlh וfsh בטווח, נראה תקין, בהנחה וזה טסט פנימי ולא 'חיצוני'
על כל פנים איזה סייקל עשיתי ואיזה pct עשית עבורו, כמה זמן עבר
הראשונות אבל הכל תקים נכון ? הפרולקטין יירד ?
2 כדורים של 0.25 קברגולין בהפרש של 4 ימים ואתה בסדר למרות שרוב הסיכויים שיסתדר כבר מלבד

פרגניל 2 בקבוקים סהכ הכל 10000 יחדות
1000 יום כן יום לא
בקבוק שני 500 יום כן יום
אחרי שסיימתי עם הפרגניל
בלאסט של PCT .
טוב סבבה , יצאת במזל , תן לעצמך כמה חודשים של אימונים כאסח תנסה לעבור את האימונים שהיו לך בסייקל , תנסה להמשיך להתקדם גם בלי הסייקל בזכות השריר שהעלת בסייקל .. ואחריי כמה חודשים אם תיראה שאתה נתקע והאימונים נישארים מונוטונים , תתחיל לחשוב מה הסייקל הבא לעוד התקדמות .

זה גם יתן לגוף מנוחה לראות שהכל בסדר אצלו שהוא יכול לחיות בעזרת הורמונים טבעיים שהוא מייצר , אם תחליט כבר אחריי הסייקל לעשות עוד סייקל זה מכה לגוף . גם ככה לא חזר לך טסט גבוה , חזר נמוך .
אולי בחודשים של אימונים בלי חומרים תלמד את הגוף לחזור להיות בטווח העליון .

כמה זמן עבר מהזריקה האחרונה של טסט וכמה זמן מהכדור קלומיד האחרון?
סך הכל נראה לי שpct שלך לא עבר בהצלחה lh וfsh מאוד נמוכים. כנראה הטסט שיש לך זה השפעה של הרבה פרגניל שטיגן לך טוב טוב את האשכים. בכלל לא מובן לי - לשים 10 אלף פרגניל אבל רק שבועיים כלומיד?

דווקא הפרולקטין שלך בסדר, בטווח של ״לעשות ביד ערב לפני הבדיקה״, מזה אין מה לחשוש

• פותח/ת השרשור
כמה זמן עבר מהזריקה האחרונה של טסט וכמה זמן מהכדור קלומיד האחרון?
סך הכל נראה לי שpct שלך לא עבר בהצלחה lh וfsh מאוד נמוכים. כנראה הטסט שיש לך זה השפעה של הרבה פרגניל שטיגן לך טוב טוב את האשכים. בכלל לא מובן לי - לשים 10 אלף פרגניל אבל רק שבועיים כלומיד?

דווקא הפרולקטין שלך בסדר, בטווח של ״לעשות ביד ערב לפני הבדיקה״, מזה אין מה לחשוש
שבועיים אז מה רתה ממליץ לעשות

כלומיד זה כדור יום יום למשך חודש
אבל יותר מעניין אותי אחז חומרים לקחת ולכמה זמן שראית לנכון לדחוף פאקינ 10000 hcg בשבועיים

שבועיים אז מה רתה ממליץ לעשות
שבועיים מכדור אחרון?

הכל תלוי מה המטרות לעתיד הקרוב שלך. לפי הבדיקה זה נראה שאשכים אולי כן חזרו לפעול (או אולי לא הפסיקו אן סייקל לא היה ארוך) בגלל השימוש הכבד בפרגניל, אבל ציר היפותלמוס-היפופיזה עדיין לא חזר לפעולה מלאה.
אפשר לחכות לנס, אפשר להתחיל סייקל חדש ולקוות לpct מוצלח אחריו (שיהיה יותר כבד), אפשר להמשיך pct עוד כמה שבועות

האם בגיל כזה משני סייקלים
בהנחה ויש מאמן מצוין ופרוטוקול סטנדרטי לגמרי ואף בטוח מאוד
סיכוי לדפוק את הביצים for life?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית