מתכנן סייקל עתידי

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
Test-nebido זה טסט עם זמן מחצית חיים של 20 יום undecanoate

W1 1200EQ 250Test-nebido
W2 900EQ 375test-nebido
W3-16 600EQ 125Test-nebido
W17 125 Test-nebido
W18-23 125 Test entath

סה"כ 10500 Eq ע"פ 16 שבועות
2500 test nebido
Test entath 750

שבוע ראשון דיבול
שבוע 2-4 או 5 טיבול ואנאבר

pasted image 0.png

זה הגרפים של האסתרים כאשר העליון זה eq והתחתון זה טסט כאשר הרעיון הוא כל עוד אי אפשר לצאת לpct כי יש ערכים של eq להמשיך עם טסט וכמובן טסט בכמויות מזעריות שלא צריך לדאוג לגינו וארומטיזציה וגם שיהיה אפשר לשים הרבה eq שייתפס בלי שהטסט יפריע לו

בסייקל זה כמעט ואין ארומיטיזציה והמטרה שיהיה כמה שיותר EQ ומינימום טסט כדי שיהיה אסטרוגן במערכת אבל לא יותר מדי שצריך AI בהגזמה וגם אין צורך להתעסק בפרוקלטין אלא אם כן אקח טרן קצר במינונים נמוכים במהלך הסייקל כדי לשפר כח

בכל מקרה מתכנן לטפטף hcg במהלך הסייקל כי הוא ארוך.. וכמובן לקחת סארמס במהלך הסייקל כדי להינות קצת יותר..

אחזיק קברגולין בהישג יד למקרה ש..

ואתארגן על נולבה וכלומיד לpct חוץ מhcg

קראתי שיש אפשרות לעשות אוסטה 4 שבועות במהלך הpct כדי לעזור לגוף לחזור לעצמו בסוף סייקל וכמובן קרדרין שלא יהיה צבירת שומנים בסוף יחד עם mk677 ואולי קצת פפטידים של החלמה

בשלבים ראשונים של ההרכבה שלו אבל זה התכנון

סייקל של לגדול עם מינימום תופעות לוואי אלא אם כן אדחוף לשם קצת טרן פרט לכל הקטע עם השיתוק של הציר, מתכוון מהבחינה של משחקי הורמונים יותר מדי..

זה בנייה ראשונית שלו, מה אתם חושבים, מה כדאי לשנות ותחסכו תגובות של לחנך אותי וכו וכו.. לא מתחיל אותו אלא אם כן הבדיקות דם מרשות..
סייקל קודם שעשיתי וסיימתי להזריק, כרגע עם סארמים בלבד ממש קרוב לתחילת pct זה טסט דקה וסארמים
זה תכנון ראשוני וייתכנו שינויים בהמשך, חוו אל דעתכם, חשבתי על טרן בהתחלה ובגלל שזה ארוך מאוד הסייקל אולי גם, מצד שני זה שוב להתעסק עם דקה דיק ופרולקטין כמו שהיה עם הדקה
ייעוץ - סייקל שני איך הוא ?

עברתי על איזה אשכול ומרגיש כאילו אפשר בכיף לקחת איזה 1000 EQ כל שבוע, האם באמת אפשר כ"כ הרבה בולד?

מתכנן להשיג eq500. לml כדי שלא יהיה יותר מדי נפח של זריקות
שכחתי להוסיף שיהיה זריקה אחת גג 2 כל שבת או תחילת שבוע גג 2 זריקות במידה ויש יותר מדי נפח באופן קבוע, ולכן נבחרו החומרים שלעיל, לקראת הסוף החלפתי לtest entath כדי שלא ייתקע יותר מדי במערכת ויהיה אפשר לצאת לpct כמה זמן עוד טסט בהתאם למתי שאפשר pct מתי שeq יוצא ממערכת, האם אפשר לקחת עוד eq? כמה eq הגוף יכול להתמודד איתו?

בולד לא נותן כזה הרבה זה חומר מאוד חלש ומלווה בתופעות לוואי. יש לי לא מעט חברים שהתכוננו עליו לתחרות בכלל לא הרגישו אותו ברקע , שהכניסו טרן היית תגובה חזקה. במקומך הייתי הולך על טרן טסט 2 כדורי פרווירון ליום.
@Navira ספר לו על הבחור הרוסי עם הבלוד
הגיעה למיון עם 58 המוטוקריט וכאבים חזקים בבית החזה,כאבי ראש מטורפים,לחץ דם 180/100. בכל מקרה זה משתנה מי אדם לאדם יש להיות במעכב כל חומר אנאבולי יעלה המוטוקריט אבל בהחלט לא כמו בולדנון שמצטיין בזה כי יש לו תכונות כאלה,במהלך סייקל על בולד כדי להיבדק ולא היה מזיק לתרום דם בשבוע ה 10 לסייקל אני לא השתמשתי מעולם בבולדנון אין לי מה להרחיב בנושא,חומר יקר וקשה למצוא בשוק משהו שפועל על פניו עדיף מסטרון/פרימובלן יותר בטוח

הגיעה למיון עם 58 המוטוקריט וכאבים חזקים בבית החזה,כאבי ראש מטורפים,לחץ דם 180/100. בכל מקרה זה משתנה מי אדם לאדם יש להיות במעכב כל חומר אנאבולי יעלה המוטוקריט אבל בהחלט לא כמו בולדנון שמצטיין בזה כי יש לו תכונות כאלה,במהלך סייקל על בולד כדי להיבדק ולא היה מזיק לתרום דם בשבוע ה 10 לסייקל אני לא השתמשתי מעולם בבולדנון אין לי מה להרחיב בנושא,חומר יקר וקשה למצוא בשוק משהו שפועל על פניו עדיף מסטרון/פרימובלן יותר בטוח
אני הגעתי למיון על לחץ דם 200/96
נימול בידיים ובראש תחושה של איבוד ההכרה בכל רגע , עד שטיפלו בי ועשו לי הקזה של ליטר לקח 4 שעות אני זוכר שישבתי בחוסר אונים מוחלט.

לגבי תרומת דם לא יקחו ממך במידה וה-hb והמטטוקריט גבוה ובנוסף זה יכול לסכן חולים שיקבלו בעתיד את הדם שלך.

קבצים מצורפים

• PicsArt_03-02-04.28.40.jpg
    PicsArt_03-02-04.28.40.jpg
    KB 79.2 · צפיות: 47
אני הגעתי למיון על לחץ דם 200/96
נימול בידיים ובראש תחושה של איבוד ההכרה בכל רגע , עד שטיפלו בי ועשו לי הקזה של ליטר לקח 4 שעות אני זוכר שישבתי בחוסר אונים מוחלט.

לגבי תרומת דם לא יקחו ממך במידה וה-hb והמטטוקריט גבוה ובנוסף זה יכול לסכן חולים שיקבלו בעתיד את הדם שלך.
הם בודקים את זה מי שלוקח את הדם,המטרה היא "הקזה" בגלל שכנירא רוב הרופאים יסרבו צריך פשוט ללכת לתרום דם ומשם שיעשו עם שקית הדם מה שהם רוצים

הם בודקים את זה מי שלוקח את הדם,המטרה היא "הקזה" בגלל שכנירא רוב הרופאים יסרבו צריך פשוט ללכת לתרום דם ומשם שיעשו עם שקית הדם מה שהם רוצים
הכ מצחיק בהקזה ה-2 הסתובבתי עם בן דוד שלי בהדסה 4 שעות חיכתי להתחייבות, אישור מוקד, חתימת אחיות, הוא בא באמצע, האחות שאלה אתה רוצה לטרום? אמר לה סתם כן, וטרם חח אין מזל.

• פותח/ת השרשור
הכ מצחיק בהקזה ה-2 הסתובבתי עם בן דוד שלי בהדסה 4 שעות חיכתי להתחייבות, אישור מוקד, חתימת אחיות, הוא בא באמצע, האחות שאלה אתה רוצה לטרום? אמר לה סתם כן, וטרם חח אין מזל.
אז פעם הבאדיבילדרים של פעם שהיו לוקחים סטרואידים מאיזה אבן שמצאו באמצע ההר הקסום או איך שלא עבד חומרים של שמאים פעם לפני מאות שנים היו יוצאים להילחם, חוטפים איזה כמה שריטות, יוצא להם דם בקרב והנה הhct חזר לרמות תקינות

פרי דמיוני

אז פעם הבאדיבילדרים של פעם שהיו לוקחים סטרואידים מאיזה אבן שמצאו באמצע ההר הקסום או איך שלא עבד חומרים של שמאים פעם לפני מאות שנים היו יוצאים להילחם, חוטפים איזה כמה שריטות, יוצא להם דם בקרב והנה הhct חזר לרמות תקינות

פרי דמיוני
חחחחחח יותר מידי ויקינגים עם וויד ?
🚬🤪🚬🤣

• פותח/ת השרשור
חחחחחח יותר מידי ויקינגים עם וויד ?
🚬🤪🚬🤣
אנשים היום לא מאמינים שאפשר להיות 'מבריק' גם בלי וויד חחחחח
הפרווירון וחומרים נוספים בבלילה משפיעים יותר מוויד אבל גם וויד לפעמים מוסיף קצת פנאן לסלט או שובר הכל ובאלך רק לישון, צריך מזל

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז תרמתי דם היום והhgb היה 15 לפני התרימה, עוד מעט איזה גוינט כדי לראות אם זה נכון מה שמספרים.... הhct אמור להיות סבבה לגמרי לפי זה או שאין קשר בין המוגלובין לhct
מה שמוזר שלפני תחילת הסייקל ההמוגלובין היה 18, חשבתי הוא יעלה לאיזה 21 עם כל מה שהפחידו אותי חחחח

אוקיי אז תרמתי דם היום והhgb היה 15 לפני התרימה, עוד מעט איזה גוינט כדי לראות אם זה נכון מה שמספרים.... הhct אמור להיות סבבה לגמרי לפי זה או שאין קשר בין המוגלובין לhct
מה שמוזר שלפני תחילת הסייקל ההמוגלובין היה 18, חשבתי הוא יעלה לאיזה 21 עם כל מה שהפחידו אותי חחחח
15 זה מעולה, ירדת לאיזור ה-14.6 ככה. Hct אמור להיות על טווח ה-45 באזור +- חכה כמה ימים ותעשה בדיקות דם כלליות תדע הכל

• פותח/ת השרשור
15 זה מעולה, ירדת לאיזור ה-14.6 ככה. Hct אמור להיות על טווח ה-45 באזור +- חכה כמה ימים ותעשה בדיקות דם כלליות תדע הכל
בנתיים יש לי עוד כמה ימים בודדים עם הסארמס לבד ואז איזה חצי שבוע שבוע לחכות ואז ביצוע בדיקות טרום pct

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית