עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבר 5 חודשים אתה לוקח כדור אחד כל 12 שעות איך? כדור ב-12 בבוקר ועוד אחד ב-12 בערב? מה בעיה תוסיף עוד כדור באמצע .היי יש לי שאלה , אני לוקח MK677 vertex כבר 5 חודשים ואני רוצה לעלות את המינון , אני לוקח כדור 1 כל 12 שעות , אני רוצה לדעת איך אני מעלה ל3 כדורים
כבר 5 חודשים אתה לוקח כדור אחד כל 12 שעות איך? כדור ב-12 בבוקר ועוד אחד ב-12 בערב? מה בעיה תוסיף עוד כדור באמצע .
מיותר לחלוטין, אתה לוקח רצוף יום יום?
ממליצים עד 25 מ״ג זה לא אומר שאתה חייב25mg ליום זה המינון המומלץ של החומר הזה
המלצה שלי:
20 מ״ג בבוקר על קיבה ריקה
5 ימים כן, יומיים הפסקה
אם לקחת 5 חודשים רצוף יום יום לדעתי תעשה הפסקה של איזה חודש לפחות ואז תחזור.
ממליצים עד 25 מ״ג זה לא אומר שאתה חייב
גירוי קולטן GHSR (גרלין) שגורם להפרשה של הורמון הגדילה, שימוש ממושך מוריד את גירוי הקולטן לכמעט 0, הרבה אנשים מתפלאים איך בתחילת השימוש הם אכלו חצי מקרר ביום ואחרי תקופה זה התהפך ברמה שבקושי מצליחים לבלוע אוכל, הפרוטוקול שנתתי לך מנסיון אישי הכי יעיל ואפקטיבי, יש אנשים שגם עושים 4 ימים כן 4 לא.ההפסקה למה היא טובה ? סתם לידע
גירוי קולטן GHSR (גרלין) שגורם להפרשה של הורמון הגדילה, שימוש ממושך מוריד את גירוי הקולטן לכמעט 0, הרבה אנשים מתפלאים איך בתחילת השימוש הם אכלו חצי מקרר ביום ואחרי תקופה זה התהפך ברמה שבקושי מצליחים לבלוע אוכל, הפרוטוקול שנתתי לך מנסיון אישי הכי יעיל ואפקטיבי, יש אנשים שגם עושים 4 ימים כן 4 לא.
ברוך השם, חשבתי שאני היחידי שהלך עם הפרוטוקול הזהיש אנשים שגם עושים 4 ימים כן 4 לא.
ואתה חושב לפי דעתך ונסיונך שחסת על הקולטן ונותר בך תיאבון בשונה מלקיחה רצופה של הmk?ברוך השם, חשבתי שאני היחידי שהלך עם הפרוטוקול הזה
ואתה חושב לפי דעתך ונסיונך שחסת על הקולטן ונותר בך תיאבון בשונה מלקיחה רצופה של הmk?
אתה יכול 4 ימים כן 3 ימים לא או חודש כן שבוע-שבועיים לא וחוזר חלילה, נתון לבחירתךתשמע כשאני חושב על זה אתה צודק , באמת בתיאבון לא כמו בהתחלה שהייתי ממש רעב כמו חיה , ומה שאתה אומר באמת נשמע נכון והגיוני!
אני אקח 4 כן 3 לא ככה זה מסתדר עם השבוע
ובאמת כל התופעות לוואי של הרעב ושהידיים נרדמות והרעב הכל נעלם כמעט
אתה יכול 4 ימים כן 3 ימים לא או חודש כן שבוע-שבועיים לא וחוזר חלילה, נתון לבחירתך
אם אתה חושש תעשה יומיים 20 וביום השלישי 30מצוין ! באמת עזרתם חברים , ובמינון לא צריך לעלות מ2 כדורים ל3 נכון?
אם אתה חושש תעשה יומיים 20 וביום השלישי 30
זה התעסקות בזוטות לפי דעתי
אין לאף אחד את הכלים או הידע כדי לענות לשאלה הזאתלא חושש מכלום אחי פשוט רוצה לדעת אם לעלות במינון זה יותר אפקטיבי
אין לאף אחד את הכלים או הידע כדי לענות לשאלה הזאת
מחקרים הראו ש25 זה המינון האפקטיבי
משם קח את זה לאיפה שבא לך