הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה לגבי MK677 vertex

• פותח/ת השרשור Amarel1
  • פורסם בתאריך

Amarel1

משתמש מתחיל
22
6
נק' מוניטין:
20
22
6
היי יש לי שאלה , אני לוקח MK677 vertex כבר 5 חודשים ואני רוצה לעלות את המינון , אני לוקח כדור 1 כל 12 שעות , אני רוצה לדעת איך אני מעלה ל3 כדורים

היי יש לי שאלה , אני לוקח MK677 vertex כבר 5 חודשים ואני רוצה לעלות את המינון , אני לוקח כדור 1 כל 12 שעות , אני רוצה לדעת איך אני מעלה ל3 כדורים
כבר 5 חודשים אתה לוקח כדור אחד כל 12 שעות איך? כדור ב-12 בבוקר ועוד אחד ב-12 בערב? מה בעיה תוסיף עוד כדור באמצע .

• פותח/ת השרשור
כבר 5 חודשים אתה לוקח כדור אחד כל 12 שעות איך? כדור ב-12 בבוקר ועוד אחד ב-12 בערב? מה בעיה תוסיף עוד כדור באמצע .

אני לוקח ב8 בבוקר כדור וב8 בערב כדור , ואני יודע שצריך כל 12 שעות כדור אז בגלל זה אני לא יודע אם זה בסדר לדחוף באמצע
מיותר לחלוטין, אתה לוקח רצוף יום יום?

כל יום

המלצה שלי:
20 מ״ג בבוקר על קיבה ריקה
5 ימים כן, יומיים הפסקה

אם לקחת 5 חודשים רצוף יום יום לדעתי תעשה הפסקה של איזה חודש לפחות ואז תחזור.
25mg ליום זה המינון המומלץ של החומר הזה
ממליצים עד 25 מ״ג זה לא אומר שאתה חייב

• פותח/ת השרשור
המלצה שלי:
20 מ״ג בבוקר על קיבה ריקה
5 ימים כן, יומיים הפסקה

אם לקחת 5 חודשים רצוף יום יום לדעתי תעשה הפסקה של איזה חודש לפחות ואז תחזור.

ממליצים עד 25 מ״ג זה לא אומר שאתה חייב

ההפסקה למה היא טובה ? סתם לידע

ההפסקה למה היא טובה ? סתם לידע
גירוי קולטן GHSR (גרלין) שגורם להפרשה של הורמון הגדילה, שימוש ממושך מוריד את גירוי הקולטן לכמעט 0, הרבה אנשים מתפלאים איך בתחילת השימוש הם אכלו חצי מקרר ביום ואחרי תקופה זה התהפך ברמה שבקושי מצליחים לבלוע אוכל, הפרוטוקול שנתתי לך מנסיון אישי הכי יעיל ואפקטיבי, יש אנשים שגם עושים 4 ימים כן 4 לא.

• פותח/ת השרשור
גירוי קולטן GHSR (גרלין) שגורם להפרשה של הורמון הגדילה, שימוש ממושך מוריד את גירוי הקולטן לכמעט 0, הרבה אנשים מתפלאים איך בתחילת השימוש הם אכלו חצי מקרר ביום ואחרי תקופה זה התהפך ברמה שבקושי מצליחים לבלוע אוכל, הפרוטוקול שנתתי לך מנסיון אישי הכי יעיל ואפקטיבי, יש אנשים שגם עושים 4 ימים כן 4 לא.

אז אתה אומר כמו שאני לוקח עכשיו כל 12 שעות כדור (פעמיים ביום) 4 ימים כן 4 ימים לא

• פותח/ת השרשור
ואתה חושב לפי דעתך ונסיונך שחסת על הקולטן ונותר בך תיאבון בשונה מלקיחה רצופה של הmk?

תשמע כשאני חושב על זה אתה צודק , באמת בתיאבון לא כמו בהתחלה שהייתי ממש רעב כמו חיה , ומה שאתה אומר באמת נשמע נכון והגיוני!
אני אקח 4 כן 3 לא ככה זה מסתדר עם השבוע
ובאמת כל התופעות לוואי של הרעב ושהידיים נרדמות והרעב הכל נעלם כמעט

תשמע כשאני חושב על זה אתה צודק , באמת בתיאבון לא כמו בהתחלה שהייתי ממש רעב כמו חיה , ומה שאתה אומר באמת נשמע נכון והגיוני!
אני אקח 4 כן 3 לא ככה זה מסתדר עם השבוע
ובאמת כל התופעות לוואי של הרעב ושהידיים נרדמות והרעב הכל נעלם כמעט
אתה יכול 4 ימים כן 3 ימים לא או חודש כן שבוע-שבועיים לא וחוזר חלילה, נתון לבחירתך

לא חושש מכלום אחי פשוט רוצה לדעת אם לעלות במינון זה יותר אפקטיבי
אין לאף אחד את הכלים או הידע כדי לענות לשאלה הזאת

מחקרים הראו ש25 זה המינון האפקטיבי

משם קח את זה לאיפה שבא לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית