הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה לגבי MK677 vertex

• פותח/ת השרשור Amarel1
  • פורסם בתאריך

Amarel1

משתמש מתחיל
22
6
נק' מוניטין:
20
22
6
היי יש לי שאלה , אני לוקח MK677 vertex כבר 5 חודשים ואני רוצה לעלות את המינון , אני לוקח כדור 1 כל 12 שעות , אני רוצה לדעת איך אני מעלה ל3 כדורים

קבצים מצורפים

• IMG-20200310-WA0006.jpeg
    IMG-20200310-WA0006.jpeg
    KB 162.5 · צפיות: 111
לא. אני זוכר שלקחתי של חברת הלימה היה לי רייג' עצבני כבר בכדור ה-1, כרגע אני מנסה להתארגן על רפואי.
לפי דעתי מכדור ראשון של כלומיד היית מגיב אותו דבר גם אם היית לוקח רפואי...
והרייג' הזה אומר שהכלומיד עובד.. לפי דעתי

בהצלחה בלמצוא כלומיד מהפה לאוזן...

מפה לשם הזמנתי לי agmantine, gaba, פרוביוטיק, teatojack וMSM מ-אני עשב (iHerb) וזה כבר בדרך לארץ

אולי חוץ מדברים מסין, וואלה מאז תחילת הקורונה המשלוחים באים יותר מהר למרבה הפלא

צריך להשיג מחבר קצת כלומיד בנוסף לנולבה שמתחיל מחר כדי ללכת על בטוח...

וגם להזמין מזרקי אינסולין בשביל הפפטידים, כנראה אעשה back filler איתם כי לשאוב עם מחט קצרה ודקה זה סיוט..

בנוסף להזמין צעצועים אמיתיים - pct, טרן, סיאליס, בולד, טסט, שיהיה לי בהיכון לקראת הסייקל הבא

תעלה כאן אם השגת מהרופאת משפחה .. שמעתי שיש מחסור כבר הרבה זמן בישראל
יש תחליף אני עובד על זה. וסתם לפרוטוקול יש עוד כמה ימים גם בדיקות דם בנתיים ממשיך לקחת לא רואה שיפור..

יש תחליף אני עובד על זה. וסתם לפרוטוקול יש עוד כמה ימים גם בדיקות דם בנתיים ממשיך לקחת לא רואה שיפור..
תנסה לקחת פעם אחת ממישהו אחר mk677 אם ההרגשה שונה אז שלך פארש, אם אותו דבר, כנראה ככה אתה מגיב לmk677

תנסה לקחת פעם אחת ממישהו אחר mk677 אם ההרגשה שונה אז שלך פארש, אם אותו דבר, כנראה ככה אתה מגיב לmk677
יש לחבר של גנסיס' אני אנסה ממנו 2 כדורים במכה, ונראה.
עידכון
נכון לעכשיו חל שיפור ברעב אצלי, נתתי לעוד חבר לנסות 2 כדורים על קיבה ריקה לפני שעתיים, יש לו תיאבון לא יודע עם זה פלצבו, אבל התחיל לטחון וגם קיבל קצת רייג' וכאב ראש והוא לא אוכל בחיים בשעות האלה..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200319-132338.jpg
    Screenshot_20200319-132338.jpg
    KB 81.8 · צפיות: 67
תחילת השבוע, אני במתח 🤭
עידכון.
ה-mk בהחלט עובד לי אישית עשה הקלה משמעותית בעיכול. התאוששות טובה יותר באימונים.
כיף לשמוע... ככה זה בהתחלה אתה לא סגור אם זה עובד אבל לאט לאט ההורמונים בגוף שקשורים להורמון גדילה ונגזרותיו מיישרים קו, מתי שתהיה בצמיחה בנוסף להקלות אז בכלל תוכל לברך

אחרי 3-4 שבועות תעבור איתו למתכונת ש5 ימים כן 2 ימים לא כדי שתמשיך 'להרגיש' אש אחי

כיף לשמוע... ככה זה בהתחלה אתה לא סגור אם זה עובד אבל לאט לאט ההורמונים בגוף שקשורים להורמון גדילה ונגזרותיו מיישרים קו, מתי שתהיה בצמיחה בנוסף להקלות אז בכלל תוכל לברך

אחרי 3-4 שבועות תעבור איתו למתכונת ש5 ימים כן 2 ימים לא כדי שתמשיך 'להרגיש' אש אחי
זה התכנון, סוף סוף, מרגיש רעב ועייפות כמו בנאדם !

תודה אחי אתה צודק ותמיד טוב ללמוד עוד ועוד דברים

שמע את האמת שהתחלתי לקחת אותו הוא נתן לי רעב ברמה לא אנושית , הייתי אוכל 5 ארוחות בארוחה אחת , זה עושה לך תמיד תחושת רעב בלי תחושת שובע ברמה שאתה פשוט צריך לעצור את עצמך מלאכול , ולפני שלקחתי שקלתי 63 וממש פחות מחודש שהתחלתי לקחת הגעתי למשקל של 75 באמת במהירות , אני באמת ממליץ עליו , גם טוב לעור
אבל אל תצפה לתוצאות של טסט אבל זה באמת אחלה דבר למישהו שמתחיל לקחת , זה לא מזיק ואין תופעות לוואי לא טובות , רעב , וחרמנות ולפעמים בלילה נרדם לך הידיים ואתה קם מזה , אבל חוץ מזה באמת חומר טוב ומומלץ
הגעת ממשקל 63 ל75 תוך חודש???
ולגבי ההירדמות בידיים זה קורה רק בלילה?
אני פשוט מקעקע ולא מתאים שיקרה לי פתאום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית