הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצה לפורום

מצב
השרשור נעול

DarthMaul

משתמש פעיל
847
0
נק' מוניטין:
10,881
847
0
ביו ההצעות לסלוגן של החולצה היו:

יש מלא צ1צ*1ת

under the bar where ego got buried and monsters got born

הפורום עם יחס דפר"ים מול סה"כ המשתמשים הכי טוב בארץ.

I BEAT ANOREXIA

בסוף בחרתי ב: JOIN THE FIGHT AGAINST MUSCULAR ATROPHY

יצא משהוא שדורש עבודה ...
פונט אחר ... משקלים יותר גדולים ... דוגמן עם שרירים ....
מה דעתכם:

designpreviewlbs1.png

אפשר לקנות כבר ... אבל אני לא מרוויח כלום !!!

---------- התגובה התווספה ב 22:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:22 ----------

קלוס אפ ...

28508064.png

נערך לאחרונה:
היה פה כבר דיון גדול וכבר סיכמו על העיצוב הבסיסי של החולצה, זה פשוט נתקע בחלק של הביצוע.

ההסכמה הייתה על הנשר + הרוולושין, אם אתה רוצה לעצב אני יכול לתת לך את הנשר, הרלווציה זה קטן מידי

• פותח/ת השרשור
ההסכמה הייתה על הנשר + הרוולושין, אם אתה רוצה לעצב אני יכול לתת לך את הנשר, הרלווציה זה קטן מידי

התכוונת ל"רזולוציה"?
אני חושב שאני יכול להפוך את זה לפורמט ווקטורי ... SVG ... אז לא תהיה בעיית רזולוציה ..
יש דרך אוטמטית מהירה ... ויש דרך ידנית יותר טובה...

מה זה ה"רוולושין"?

תחפש בפורום דיבורים עשיתי סקר עם כל התמונות יש שם תוצאות של הסקר גם

משה שלח לו שיעשה ואז רק צריך לחפש מקום להדפיס בזול

נראה לי שהתמונה השניה שמשה דיבר עליה היא זאתי, לפחות זה מה שאני זוכר שהסכמנו עליו.http://images0.cafepress.com/product/164576170v6_225x225_Front.jpg

אבל אם אני זוכר נכון גם אמרת שאי אפשר להשתמש בה כי אתה לא מוצא מקום שימכור לך את הזכויות שימוש בה, אז אולי אני טועה.

הבעיה שאין מי שיקח על עצמו בצורה רצינית להדפיס על החולצות, ללכת לקחת אותם + לשלוח אותם לאנשים

נראה לי שהתמונה השניה שמשה דיבר עליה היא זאתי, לפחות זה מה שאני זוכר שהסכמנו עליו.http://images0.cafepress.com/product/164576170v6_225x225_Front.jpg

אבל אם אני זוכר נכון גם אמרת שאי אפשר להשתמש בה כי אתה לא מוצא מקום שימכור לך את הזכויות שימוש בה, אז אולי אני טועה.

נכון והיא גם קטנה מידי

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאין מי שיקח על עצמו בצורה רצינית להדפיס על החולצות, ללכת לקחת אותם + לשלוח אותם לאנשים

נכון והיא גם קטנה מידי

1. אז אפשר להשתמש באותו אתר שפירסמתי ... כל מי שירצה יבחר בד מידה כמות ... ומשלוח ב10 ש"ח!

70 ש"ח ... לא נורא ... רק שאני זוכר היה פעם 45 לחולצה !!!

2. אתם לא יכולים להגדיל תמונת סילווט ??? LOL OMG !!!

סתם דוגמה שסילווט זה לא בעיה:
https://www.lupalook.co.il/design_info.aspx?design_id=136965

נערך לאחרונה:
כולל משלוח זה יוצא 80 ש"ח לחולצה לא נראה לי שיותר מ3 אנשים כאן יקנו.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
איזה חולצות הם מביאים? משהו מוכר או חרא שנמכר בעזה?

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים כיבסת את זה? הצבע ירד? החולצה התכווצה? יש מלא חנויות אחרות שמוכרות מודפס עם חולצה של הנס או froot of the loom במשהו כמו 40-50 ש"ח אם קונים 10 או יותר.

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים כיבסת את זה? הצבע ירד? החולצה התכווצה? יש מלא חנויות אחרות שמוכרות מודפס עם חולצה של הנס או froot of the loom במשהו כמו 40-50 ש"ח אם קונים 10 או יותר.

לפחות 10 פעמים ... צבע לא ירד ...
ההדפסה היא ישר על החולצה ... אני לא מצאתי מקום ישראלי עם שיטה דומה ...
יש בחו"ל אני בטוח ...

אפשר גם לחכות לחורף ... המחירים יורדים אז ... אני מקווה ....

לילה טוב ...

בוא תעשה חולצה לפורום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית