הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצה לפורום

מצב
השרשור נעול
GOD IS GOD
and he didn't create machines
but people who did

---------- התגובה התווספה ב 00:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:02 ----------

ואם אתה לא מוריד את הלינק לאתר מהציפור
אז אין בכלל מה להתוכח

צריכים כמובן ליקנות את הלוגו לפני זה, לא?

אולי
אבל נראה לי זה יותר מדי "חוקי"
כמו לקנות סרט בישראל 😃

קניתי כבר את התמונות שלחתי ל DarthMaul את המקור

1. בכל החולצות שאתם עושים תכניסו את www.LBS.co.il לפחות, וגם תנסו להכניס את האתר של קילוגרם.
2. בכל החולצות תעשו שהכתובת של האתר תהיה גלוייה ולא בפונט אפור על רקע אפור שאי אפשר לראות את זה בשיט
3. המשפטים כמו: שמן, אבל יותר חזק ממך, לא בדיוק תקפים לכלל הקהילה, יש פה הרבה אנשים לא שמנים ורגילים אז זה קצת מטומטם בשבילם והם לא יזמינו.
4. לפני שאתם עשים כל מיני ניסויים, יש פה בכלל 10 אנשים שמעוניינים לקנות 100%? אם לא, אין למה להתאמץ בכלל.

אם זה לא יהיה יקר
כמו כן לגיטימי (3#)
שליחה עד הבית (אפשר לקבל את זה עם משלוח במאסלהאוס, לעשות עסקה או משהו לא יודע)
שרוולים ארוכים
וכמובן יפה 😃

I am on board

שרוולים ארוכים זה לא יהיה
אם תקנה ביחיד זה יעלה לך 79
אם יקנו 10 אנשים זה יעלה 59 לכל אחד אבל המשלוח יהיה למוקד אחד, תצטרכו לנסוע ולקחת (אפשר לעשות שמי הזמין כאן חגורות יזמין גם את החולצות ויקח חגורה + חולצה)

שרוולים ארוכים זה לא יהיה
אם תקנה ביחיד זה יעלה לך 79
אם יקנו 10 אנשים זה יעלה 59 לכל אחד אבל המשלוח יהיה למוקד אחד, תצטרכו לנסוע ולקחת (אפשר לעשות שמי הזמין כאן חגורות יזמין גם את החולצות ויקח חגורה + חולצה)
im in אבל אם המשלוח יהיה ליד אשדוד.

מזה משנה, אפשר לשלוח אחר כך לכל הארץ עם דואר בתשלום של כמה שקלים
למי שיש PAYPAL לא צריכה להיות בעיה

הרעיון עם הנשר של DARTH והאבולוציה מאחורה הכי מוצלח אפשר להוסיף את הכתובת לקילוגרם
מאחורה.

על חולצה אפורה זה נראה מצויין לדעתי.

חולצה שחורה. תבינו, חולצות בהירות לא מחזיקות הרבה זמן מתחת למוט בווליום 😃

טוב אני רוצה כאן אחת מוכנה, אני אנסה לעשות בירורים אולי יש מקום ביותר זול

שלד שחור זה מרזה

תכלס עדיף שחורה בלי הציפור בילדרים הזאת.... אהבתי את המוצר הסופי רק בלי הציפור הזאת....
ומשה זה חתיכת פרסום לאתר תשאל את מסאל הוס עם הם רוצים להשתתף אפשר להכניס לוגיים קטנים של האתרים בצדדים זה גם מוסיף וגם זה יוריד מהמחיר

• פותח/ת השרשור
תכלס עדיף שחורה בלי הציפור בילדרים הזאת.... אהבתי את המוצר הסופי רק בלי הציפור הזאת....
ומשה זה חתיכת פרסום לאתר תשאל את מסאל הוס עם הם רוצים להשתתף אפשר להכניס לוגיים קטנים של האתרים בצדדים זה גם מוסיף וגם זה יוריד מהמחיר

אתה חושב שאם השלד ילבש את זה, כולם יראו וירצו לקנות מוצרים של מסאל האוס... ?

יש מצב אני אסבסד חלק מהחולצה, שמישהו יעשה כבר סקיצה עם משפט נורמאלי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית