הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצה לפורום

מצב
השרשור נעול
כמה עולה בסופו של דבר?
אין לי בעיה להישתתף כי גם אני מעוניין בחולצה כשתיצא

ואיך תקבל אותה בדיוק 😃 ?

ממשפחה\חברים בישראל, לא בעיה
במילא עושים לי משלוחים אחת לחודש מישראל, אז לא תהיה בעיה לצרף את החולצה

והיתכוונתי שאני גם ארצה להישתתף בסיבסוד הכללי בהנחה ואתה צריך.

נערך לאחרונה:
קיצר בדוק יש 10 שרוצים לקנות, אני משער שבטוח הבאים ירצו לקנות: השלד,אני,משה,רן,ירון,אלכס,BLACK365,DARTHMAUL, ו ASD. (משער) לפי תגובות עבר.

תאכלס אם לא יצא יקר מדי אין לי בעיה לקנות..

מי יקנה את החרא הזה, מה אני יעשה עם החולצה הזו בארה"ב.

אני אקנה אם המחיר יהיה נורמאלי.

קונה בכיף ... ובאמת מה שקורן אמר נכון .... עדיף שחור בהרבה... חולצות לבנות או בהירות מתחילות לשנות צבעים אחרי כמה אימונים חחח...

מה הקשר? חולצה לבנה איכותית יכולה לשמור על הצורה אפילו אחרי הרבה כביסות.. מה גם שזאת חולצה עם הדפס, ככה שצריך לכבס רק ביד, ולא במכונה.

בקיצור, אם המחיר כולל משלוח לא עולה על ה50 ש"ח, count me in.

מה הקשר? חולצה לבנה איכותית יכולה לשמור על הצורה אפילו אחרי הרבה כביסות.. מה גם שזאת חולצה עם הדפס, ככה שצריך לכבס רק ביד, ולא במכונה.

בקיצור, אם המחיר כולל משלוח לא עולה על ה50 ש"ח, count me in.
תראה, אני מדבר רק מניסיון שלי, אחרי שבועיים-שלושה עם חולצה לבנה באימוני ווליום אתה יכול לשכוח מצבע לבן, הרבה גוונים של אפור\צהוב דהוי מהמוטות והזיעה

אולי נשים על החולצה את ברט עושה Curls?
3350179.png

תראה, אני מדבר רק מניסיון שלי, אחרי שבועיים-שלושה עם חולצה לבנה באימוני ווליום אתה יכול לשכוח מצבע לבן, הרבה גוונים של אפור\צהוב דהוי מהמוטות והזיעה
מוזר.. יש לי חולצה לבנה שאני מתאמן איתה די בקביעות והיא עדיין לבנה לגמרי 🥷

נו ?
וזה טוב, הרי אתה לא רוצה ללכת עם חולצה חדשה
ככל שהיא מתלכלכת היא שווה יותר

תראה את AC וחולצת המזל הלבנה הקרועה שלו

אני אקנה אם היא תצא טוב.

נו ?
וזה טוב, הרי אתה לא רוצה ללכת עם חולצה חדשה
ככל שהיא מתלכלכת היא שווה יותר

תראה את AC וחולצת המזל הלבנה הקרועה שלו

אחי! וכובע הארדקור ושרשראות ברזלים חלודות אחי! רצועות אחי להראות הארדקור!!!!!!!!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית