עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לו פזיק קטלני!! ישראל אבל חיה את רומרו אני לא כ"כ מכיר. מקווה שיעבוד לי הקישור, כרגע זה רק מראה שנטען תודה רבה חבררר!!!Crackstreams תודה לי אחרי זה
בקשר לשעות תיכנס לקבוצה של ufc israel בפייסבוק יש שם כל מה שאתה צריך,
בוא נראה מה רומרו שווה עם הגוף שלו הא?
חחח כן נטען כי יש עוד זמן יאחיש לו פזיק קטלני!! ישראל אבל חיה את רומרו אני לא כ"כ מכיר. מקווה שיעבוד לי הקישור, כרגע זה רק מראה שנטען תודה רבה חבררר!!!
התמימות ...הבנאדם תתפלא אבל נקי לגמרי מחומרים והוא בן 42 בנוסף.
השידור מתחיל ב5:00.. לא יודע מתי הקרב הספציפי הזה, יש כמה קרבות בכל שידור.כותרת**
ובאיזה שעה זה מתחיל לפי שעון ישראל תודה
אם היית יודע על העבר שלו היית מדבר אחרת חח אני לא מדבר סתם בכל אופןהתמימות ...
השידור מתחיל ב5:00.. לא יודע מתי הקרב הספציפי הזה, יש כמה קרבות בכל שידור.
מתישהו בין 5 ל 8
אח שלי אם הוא נקי מחומרים אני יותר נקי ממנו בוא נגיד את זה ככה 😆..חחח כן נטען כי יש עוד זמן יאח
הבנאדם תתפלא אבל נקי לגמרי מחומרים והוא בן 42 בנוסף.
אין אף ספורטאי ברמות הגבוהות שהוא נקי מסמים.אם היית יודע על העבר שלו היית מדבר אחרת חח אני לא מדבר סתם בכל אופן
גרוע. הקרב לפני היה אגדיראיתי בדיוק לקראת הסוף על הפנים.
לא הספקתי, ראיתי רק קטע מהקרב, נכנסתי לסטרימר ממש בבוקר ובדיוק היה סוף הקרב, התאכזבתי ברמות , קרב כזה היה צריך להיות אגדי!.. שילמדו מהבנות מעפניםגרוע. הקרב לפני היה אגדי
לא ברור מי יותר פחד מהשני..לא הספקתי, ראיתי רק קטע מהקרב, נכנסתי לסטרימר ממש בבוקר ובדיוק היה סוף הקרב, התאכזבתי ברמות , קרב כזה היה צריך להיות אגדי!.. שילמדו מהבנות מעפנים
אחרי צפייה בקרב, תשמע זה נראה כאילו שילמו להם ובמיוחד ליואל סכום כסף יפה כדי לא להילחם , אני לא צוחק יואל שם לו פצצה לראש משכיב אותו, נראה קרב מכור טילים.לא ברור מי יותר פחד מהשני..
אם ראית טוב אז תראה שכל פעם שאדסניה התקרב חטף פצצה לפנים. בגלל זה לא העז להתקרב ובסיבוב האחרון בחר לעשות ריצות מסביב לזירהאחרי צפייה בקרב, תשמע זה נראה כאילו שילמו להם ובמיוחד ליואל סכום כסף יפה כדי לא להילחם , אני לא צוחק יואל שם לו פצצה לראש משכיב אותו, נראה קרב מכור טילים.