הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש למישהו קישור לצפייה ישירה ל-ufc 248 ?

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך
Crackstreams תודה לי אחרי זה

בקשר לשעות תיכנס לקבוצה של ufc israel בפייסבוק יש שם כל מה שאתה צריך,

בוא נראה מה רומרו שווה עם הגוף שלו הא?

• פותח/ת השרשור
Crackstreams תודה לי אחרי זה

בקשר לשעות תיכנס לקבוצה של ufc israel בפייסבוק יש שם כל מה שאתה צריך,

בוא נראה מה רומרו שווה עם הגוף שלו הא?
יש לו פזיק קטלני!! ישראל אבל חיה את רומרו אני לא כ"כ מכיר. מקווה שיעבוד לי הקישור, כרגע זה רק מראה שנטען תודה רבה חבררר!!!

יש לו פזיק קטלני!! ישראל אבל חיה את רומרו אני לא כ"כ מכיר. מקווה שיעבוד לי הקישור, כרגע זה רק מראה שנטען תודה רבה חבררר!!!
חחח כן נטען כי יש עוד זמן יאח

הבנאדם תתפלא אבל נקי לגמרי מחומרים והוא בן 42 בנוסף.

• פותח/ת השרשור
חחח כן נטען כי יש עוד זמן יאח

הבנאדם תתפלא אבל נקי לגמרי מחומרים והוא בן 42 בנוסף.
אח שלי אם הוא נקי מחומרים אני יותר נקי ממנו בוא נגיד את זה ככה 😆..

בא בשייפ של רוצח אין טבעי גוף כזה גם אם יביאו לי בדיקות דם ויקחו ממנו דם לידי אני לא יאמין להם, כל ה-ufc על חומרים כאלה או אחרים.

אם היית יודע על העבר שלו היית מדבר אחרת חח אני לא מדבר סתם בכל אופן
אין אף ספורטאי ברמות הגבוהות שהוא נקי מסמים.
כבר היו המון פרשיות המוניות בבייסבול,פוטבול וufc.
כולם משתמשים,כבר מהתיכון ומהקולג'.
שמונח לפניך חוזה בשווי עשרות מיליונים(בחירה ראשונה בדראפט) אל מול כמה מאות אלפים (בחירה 30-40). כל אחד רוצה להיבחר ראשון וכל אחד מוכן לעשות הכל ולקחת הכל.

ברגע שאתה בטופ,זה ממש קל לא להיתפס.
יש הרבה סרטים דוקומנטרים שמדברים על זה.
Icarus סרט מצויין,והמנהל הראשי של המעבדה האולימפית ברוסיה הוברח לארה"ב לטובת הסרט וסיפר על הכל.
הרוסים ניסו להוריד אותו אפילו,והוא מגלה כמה זה קל לזייף בדיקות ואיך משרד ממשלתי דרש ממנו לעשות את כל זה.

יש גם את bigger stronger faster, וprescrption thugs. אחלה סרטים בנושא!

המנהל של המעבדה האולימפית האמריקאיץ טוען שהוא בעצמו בדק את לאנס ארמסטרונג קרוב למאה פעמים ובחיים לא תפס כלום.
מי שנמצא בטופ לא ייתפס.
יש לו את האנשים שלו,הרופאים שלו, והארגון שלו שישמור עליו.

על jon jones , ארגון הufc שמר עליו שנים עד שהוא התחיל לעשות שטויות(קוק ותאונות דרכים).
אחרי זה הפסיקו להגן עליו והוא נתפס גם על peds למיניהם
ואגב,אני בעד סימום בספורט.
זה לוקח את הספורט לרמה אחרת ומכפיל את ההכנסות שלהם..

בתקופות של בארי בונדס וa-rod, ההכנסות של הקבוצות בבייסבול וליגת הmlb היו עצומות.

בסרט דוקו אחר,ששכחתי את שמו,הרופא שסימם את a-rod(ועוד עשרות שחקנים אחרים) יוצא מהכלא ומספר הכל.
בין היתר ליגת הבייסבול,mlb,ניסתה לקנות ממנו את המחברות עם כל הרישומים בסכומים מטורפים

חח איזה קרב חלש, לא מתאים לישראל להיכנס להסגר כזה.
הקרב של הבנות לפני היה אחד הטובים...

• פותח/ת השרשור
גרוע. הקרב לפני היה אגדי
לא הספקתי, ראיתי רק קטע מהקרב, נכנסתי לסטרימר ממש בבוקר ובדיוק היה סוף הקרב, התאכזבתי ברמות , קרב כזה היה צריך להיות אגדי!.. שילמדו מהבנות מעפנים

לא הספקתי, ראיתי רק קטע מהקרב, נכנסתי לסטרימר ממש בבוקר ובדיוק היה סוף הקרב, התאכזבתי ברמות , קרב כזה היה צריך להיות אגדי!.. שילמדו מהבנות מעפנים
לא ברור מי יותר פחד מהשני..

• פותח/ת השרשור
לא ברור מי יותר פחד מהשני..
אחרי צפייה בקרב, תשמע זה נראה כאילו שילמו להם ובמיוחד ליואל סכום כסף יפה כדי לא להילחם , אני לא צוחק יואל שם לו פצצה לראש משכיב אותו, נראה קרב מכור טילים.

אחרי צפייה בקרב, תשמע זה נראה כאילו שילמו להם ובמיוחד ליואל סכום כסף יפה כדי לא להילחם , אני לא צוחק יואל שם לו פצצה לראש משכיב אותו, נראה קרב מכור טילים.
אם ראית טוב אז תראה שכל פעם שאדסניה התקרב חטף פצצה לפנים. בגלל זה לא העז להתקרב ובסיבוב האחרון בחר לעשות ריצות מסביב לזירה

יואל אמר אחרי הקרב שהוא צריך להתחרות בריצה לא ב mma

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית