הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברת extra power

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום וחג שמח... אשמח לקבל חוות דעת על חברת extra power
שמעתי על החברה ביקורות מעורבות.
אשמח לקבל כאן חוות דעת בקשר לחברה ממתאמנים אשר יש להם ניסיון עם החברה הנ"ל.
תודה 😃

אם אתה לא מוצא מיידע על החברה בחו'ל אז ככל הנראה שמדובר בייצור בארץ. אין פה מעבדות ברמה גבוהה או ייצור איכותי. כל היצרנים בישראל שנתפסו משרד הבריאות בהלם מהמראה הזוועתי של התנאי ייצור. לא חסר חברות בארץ שמביאים מחו'ל אם חוות דעת טובות וחומרים אם בר קודים לבדיקת זיוף.

teste.png

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ניסיתי .... אני לא חושב שיש שם באמת טסט . טעות יחידה שעשיתי : לא עשיתי בדיקות דם לטסט.
אתה עשית בדיקות דם ? אחרי שלקחת ? זה באמת טסט ? הוא עובד ? סתם בודק חברה אם באמת יש שם דברים עובדים .

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ניסיתי .... אני לא חושב שיש שם באמת טסט . טעות יחידה שעשיתי : לא עשיתי בדיקות דם לטסט.
אתה עשית בדיקות דם ? אחרי שלקחת ? זה באמת טסט ? הוא עובד ? סתם בודק חברה אם באמת יש שם דברים עובדים .
ראית את האתר שלהם?
בחינם אני לא בודק את החומר הזה..

יש לי סייקל מוכן מהם . אני לא רוצה לזרוק לפח . חוץ מזה עשיתי כבר שלוש קורסים של 3 חודשים אם הפסקות . ו יש לי חשש שזה או סתם אוויר , או שזה משהו אחר בפנים . אתה מכיר עוד מישהו שניסה אותם ו יש תגובות ? כי אני מכיר כמה אנשים ו גם הלה שהיו בתחרות . ו אמרו הכול בסדר רגיל. מצד אחד אני אומר לזרוק לפח . מצד שני בוא ננסה אם בדיקות דם. בגלל זה אני ממש מחפש עוד אנשים שלקחו מחברה ו ניסו באמת . מה אתה אומר ?

יש לי סייקל מוכן מהם . אני לא רוצה לזרוק לפח . חוץ מזה עשיתי כבר שלוש קורסים של 3 חודשים אם הפסקות . ו יש לי חשש שזה או סתם אוויר , או שזה משהו אחר בפנים . אתה מכיר עוד מישהו שניסה אותם ו יש תגובות ? כי אני מכיר כמה אנשים ו גם הלה שהיו בתחרות . ו אמרו הכול בסדר רגיל. מצד אחד אני אומר לזרוק לפח . מצד שני בוא ננסה אם בדיקות דם. בגלל זה אני ממש מחפש עוד אנשים שלקחו מחברה ו ניסו באמת . מה אתה אומר ?
אני יכול לבדוק אבל מתי יש חשש ...
פשוט זה נראה כמו חומר שעשו בסלון של הבית עם מדבקות מאלי אקספרס למה יש לך סייקל אם החומר הזה?
תחזור לבחור שלך תחזיר לו את החומר קח כסף ותביא חומר מוכר עולמית יש לך פה מלאי גדול מאוד
מה אני אישית ניסיתי עם בדיקות
Sp lap
Pharmatech / pharmacom
Zphc
Vertex
Pharmaqo
והרשימה יכולה להמשיך...

קח לדוגמא סיגמה פארם ואללה ראיתי תגובות טובות המחיר היה סבבה לקחתי 4 בקבוקים...
3 זריקות של 0.3 פיפ מטורף חום גבוה שלא יורד... זרקתי לפח הכל..

אני אשמח מאוד אם תבדוק . אבל כן אולי אתה צודק עדיף לא לקחת סיכוי .
אתה אומר עדיף חברות שרשמת ?
Sp lap
Pharmatech / pharmacom
Zphc
Vertex
Pharmaqo

אני אשמח מאוד אם תבדוק . אבל כן אולי אתה צודק עדיף לא לקחת סיכוי .
אתה אומר עדיף חברות שרשמת ?
Sp lap
Pharmatech / pharmacom
Zphc
Vertex
Pharmaqo
אבדוק..
אני ממליץ מה שהגוף שלי קיבל בטוב , ובדיקות דם מספקות.
אני כל חומר חדש מריץ מינונים נמוכים ויוצא לבדיקות דם אחרי 4 שבועות

צודק 100% אני יצאתי טמבל בגלל שלא עשיתי בדיקות.
רק אחרי שסיימתי לקחת , בערך חצי שנה שהייתי נקי . ו יצא הכול בסדר בבדיקות . בוודאי זה אחרי גם pct.
טוב, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית