עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלילי.סייקל ראשון?
מה עשית עד עכשיו? איך עבר?שלילי.
עשתי כמה סייקלים בין היתר עם חומרים כמו טרן/דקה כמבון טסט כחומר בסיס, מבחינת אורלים לא אוהב להריץ אותם להרבה זמן מרגיש שיש פגיעה בתאבון, בעיקר לשבעות הראשונים של הסייקל.מה עשית עד עכשיו? איך עבר?
בדיוק התחלתי משהו דומה
5iu gh
טסט 600
בולד 600
טרן 400
אנדרול לקיק אחד ביום
אני מריץ מחזור 20 שבועות לכן לא מתפרע במינונים את הgh אני ימשיך להריץ גם בpct
פעם ראשונה שאני מכניס gh מקווה לטוב
עד כו' כל הסייקלים שלי היו בנויים על טסט וטרן
אני הייתי ממליץ לך מינון נמוך יותר של טסט ולהוסיף טרן זאת דעתי בכל אופן אבל בסהכ נישמע אחלה סייקל כמה זמן אתה מתכוון להריץ אותו
טרן מביא איתו מבול של צרות אני כל סייקל קונה ובסוף מחליף בחומר אחר.
צרות קצת הגזמתה
זה נכון שזה לא חומר קל
אבל היה וישאר החומר האהוב עליי
מתוך סקרנות מה הנתונים שלך ? למה כ"כ הרבה חומרים בלוד טרן טסט אנדרול gh מה קרה?!בדיוק התחלתי משהו דומה
5iu gh
טסט 600
בולד 600
טרן 400
אנדרול לקיק אחד ביום
אני מריץ מחזור 20 שבועות לכן לא מתפרע במינונים את הgh אני ימשיך להריץ גם בpct
פעם ראשונה שאני מכניס gh מקווה לטוב
עד כו' כל הסייקלים שלי היו בנויים על טסט וטרן
אני הייתי ממליץ לך מינון נמוך יותר של טסט ולהוסיף טרן זאת דעתי בכל אופן אבל בסהכ נישמע אחלה סייקל כמה זמן אתה מתכוון להריץ אותו
הסקרנות הרגה את החתול..בשביל הסקרנות חבר
גבוה 170
משקל 80
א.ש 13+-
למה כי אני אוהב לנסות דברים חדשים שילובים חדשים זה לא לשם התוצאה בלבד
חוץ מזה זה לא סייקל כבד בסהכ טסט טרן בולד חומר חלש ועדין במינון נמוך
אנדרול שבועיים שלושה ראשונים ומוריד אותו כמובן
וgh לא קשור בכלל
אגב אל תשפוט ותשפוך עליי את המשפטים הקבועים של הפורום לא ביקשתי יעוץ או חוות דעת
תגיד, מניסיון שלך, כמה גובה ומשקל משפיעים על מינון בסייקל?מתוך סקרנות מה הנתונים שלך
הכל ברוח טובה חבר 😁הסקרנות הרגה את החתול..
משפטים קבועים של הפורום, חשבתי שאתה משתמש חדש 🙄
ואני לא שופט שאלתי אותך מה הסיבה לסייקל שכזה , וזה פורום תתרגל לביקורות ותגובות גם אם אתה לא אוהב, בהצלחה.
190 זה כבר פער משמעותי, היתרון בלהיות נמוך הוא שכל קילו שעולה בגוף נראה כמו 3 על אדם גבוה. לגבי המינון שניהם ירגשו בצורה שונה את המינון ללא ספק אבל הבחור הגבוה יקבל הרבה פחות תוצאות מ500 טסט, לאומת הנמוך. רוב האנשים שאני מכיר אישית, לא עוברים 750 מ"ג , או שכן ומסתירים את זה מבושה כי הם לא מספיק גדולים. יש לי חבר שהוא מטר 184 אחרי הרבה סייקלים, אבל במינון של 500 טסט ונראה מופגז ממש. אז כך שמבחינת הרגשה ותופעות לוואי אמור להיות זהה, בתוצאות פחות.תגיד, מניסיון שלך, כמה גובה ומשקל משפיעים על מינון בסייקל?
נגיד בחור 170 ו80 קילו לעומת 190 ו110 קילו , עם אחוזי שומן דומים. הרי שניהם ירגישו שונה את ה500 טסט, מעניין שאף אחד לא מדבר על התאמת מינון למשקל גוף.
לפי הסייקל מובן שאתה לא חדש בעסק, לכן שאלתי מסקרנות. אגב באיזה gh אתה משתמש והולך להריץ ?הכל ברוח טובה חבר 😁
אני לא חדש בעסק פשוט אני כבר מכיר את הטייפ של התגובות בפורום אין ליבעיה עם ביקורת באהבה אפילו כל תגובה עניינית תתקבל בברכה
כן חח חופשיהסינים השתלטו גם על עולם החומרים?!
כולם פה על סינים 😆
תעדכן בתוצאות אם בא לך, בהצלחה.