עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נגלה לך סוד 🤫 תרוויח יותר אם תהיה מתחת ל500 מ"ג . לא משנה גם אם אתה בן אדם של סייקל 13 .. את האנבוליות מנגזרת טסט תתלה על חומר אחר לא על טסטוסטרון .טסט 3 cc בשבוע (750
🫤 חומר שנוא .. אבל אם אתה לא מוותר עליו , אז לפחות תוריד ממנו מינון למתחת החצי פחות מ400 / גג 400 ותבנה את האנבוליות שלך מחומר אחר כמו מסטרון / פרימובולן / טרן המועדף .. הייתי רוצה להגיד LGD אבל לא ניראה לי שאתה בן אדם שיקבל את זה 😉בלדנון 4 cc בשבוע
כמות טובה לסייקל GH , אבל GH זה לא סייקל אתה צריך לחיות איתו ביחד , אז אחריי הסייקל GH הזה שיהיה נגיד בערך 3 חודשים על המינון שקבעת לעצמך , תעשה הפסקה של שבוע תתחיל לעשות 4iu עם הפסקות כל שבוע נגיד 4/4 ולחיות ככה לפחות שנה שנתיים ..GH 6 UI - שלוש יחידות בבוקר על בטן ריקה ועוד שלוש אחרי אימון.
צרות קצת הגזמתה
זה נכון שזה לא חומר קל
אבל היה וישאר החומר האהוב עליי
Hct 🙄לא מבין מה העוינות נגד הבולד בפורום כאן... אני מניח שכולם ניסו פה אנדקונאט כאסטר. הפרופ והאצטט עולם אחר רק ב350 מג יש וסקולאריות מטורפת וסיבולת לב ריאה שלא קיבלתי מאף חומר (סיאליס אולי עשרים אחוז מתקרב). נכנס לפעולה תוך ארבע ימים (אצטט) ותוך שבוע (פרופ). החסרון של בולד קצר זה הכאבים... זה מרגיש כמו ארס של נחש שעה אחרי זריקה ונמשך ל3 ימים.
היה סייקל אחד שבמינון של 500 מג קצר (פרופ באותו המקרה) אחרי חודש וחצי התחילו דימומים מהחך אחרי כל ארוחה וזה כפי שהבנתי מעליה בכמות התאי דם האדומים, תרמתי דם אבל זה עזר לחודש עד שהתסמינים חזרו. חוץ מזה אחלה חומר! כולל אותו לפעמים במינונים של 120 עד 350 תלוי בחומרים האחרים.
אותו דברואם הhct לא בשמיים... מה רע בסייקל של bold
סליחה של eq
רוצה לעשות סייקל של eqאותו דבר
תמיד אפשר לשחק בקצרים וארוכים..1) eq- אקופויז= בולדנון, זה אותו חומר רק שם שונה
2) סייקל שמכיל גם דקה וגם טרן... יש לך מושג איזה השבתה אדירה תיהיה לציר? מה גם שזה לא כלכך יעזור לקחת את שניהם אחד אחרי השני, האסטר של הננדרולון(דקה) מאוד ארוך ככה שגם בזמן שימוש בטרן יהיו רמות של ננדרולון בדם,
3)פשוט אל! או טרן או דקה, גם לא דיברנו על פרולקטין בסייקל כזה...
בדיוק בגלל שהם מאותו נגזרת (נור 19)זה החיסרון שלהם, שניהם משביתים חזק מאודתמיד אפשר לשחק בקצרים וארוכים..
דקה כבר ניסיתי בעבר, טרם מעניין אותי
Eq מחייב שיהיה סייקל ארוך וכן אני יודע שבולד וeq אותו דבר פשוט חשבתי שלא מקובל לקרוא לו באנגלית בולד עזוב שטויות...
אין לי בעיה עם זה שבזמן שימוש בטרן יהיה רמות של ננדרלון בדם, להפך, זה אמור לעשות את ההסתגלות לטרן יותר פשוטה כי דקה מאותו משפחה
לגבי פרוקלטין, יש קברגולין בשביל לשלב במהלך הסייקל בדיוק בשביל זה החל משימוש בדקה..
לגבי ההשבתה, אתה צודק... Pct קשוח וטפטופים של hcg במהלך הסייקל כדי 'למזער' נזקים
טרן קצר הווי אומר להזריק 3-4 פעמים בשבוע..
רוצה 2 זריקות בשבוע וחסל... כל הניסיון שלי עם זריקות הוא עם אנטט לעת עתה..
דקה וטסט
קצרים, שילבתי סארמים ולקחתי טורניבול בהתחלה דאז
טרן אמור להיות יותר חזק מדקה, זה שיש רמות של דקה עדיין בדם זה לא בעייתי בשבילי..אין לך בעיה עם זה שבזמן שימוש בטרן יהיו רמות של ננדרולון בדם?
ומצד שני אתה כותב
"ניקח חצי סייקל טרן וחצי סייקל דקה כדי שלא יהיה פאק ברצפטורים" ......
בדיוק בגלל שהם מאותו נגזרת (נור 19)זה החיסרון שלהם, שניהם משביתים חזק מאוד
טרן חומר יותר חזק מבחינת תוצאות ותופעות לוואי, אך דקה משבית חזק יותר, ההשבתה חזקה מאוד בגלל הבולד ולא בגלל הטרן והדקה? טוב אני פורשטרן אמור להיות יותר חזק מדקה, זה שיש רמות של דקה עדיין בדם זה לא בעייתי בשבילי..
הם אותו משפחה בסך הכל וטרן יותר חזק..
ההשבתה חזקה מאוד בלי קשר לטרן ודקה... כי eq זה סייקל מאוד ארוך..
לגבי הרצפטורים הרעיון הוא להעלות עצימות במהלך הסייקל במקום להתחיל החזק ולאט לאט להוריד ואז הסייקל שלך הופך לשימור במקום התקדמות וזה סתם באסה לקחת חומרים בלי להתקדם יותר מדי..
אז לתכנן את זה נכון מהפן הזה
טרן לבד או דקה לבד משבית בוודאיטרן חומר יותר חזק מבחינת תוצאות ותופעות לוואי, אך דקה משבית חזק יותר, ההשבתה חזקה מאוד בגלל הבולד ולא בגלל הטרן והדקה? טוב אני פורש
בהצלחה
גם ככה הסייקל ארוך, דקה....טרן לבד או דקה לבד משבית בוודאי
אני מדבר על אורך הסייקל שנקבע כתוצאה משימוש בבולד..
ידועה לי ההשבתה של דקה. ת
אין פה חודשאכן אורך הסייקל יותר בעייתי מחודש טרן/דקה .