מקבץ תרגילים לאימון ביתי 😃

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
לאור המצב חושבת שיהיה נחמד לרכז כאן תרגילים / סרטונים של תרגילים שניתן לעשות בבית עם משקל גוף / ציוד בסיסי, כדי לשמור על איזושהי שגרת אימונים 😃

רגליים:
סקוואט (כמה חזרות ללא משקל צריך לעשות כדי להגיע לרמת גירוי של משקלים כבדים מבחינת נפח עבודה?....)

גב:

חזה:
שכיבות סמיכה.

כתפיים:

יד קדמית:

יד אחורית:
שכיבות סמיכה אחוריות

ישבן:
היפטרסט (עם רגל אחת × 2)

בטן:
בטן סטטית

מוזמנים להוסיף עוד! 😄

ממליץ מאוד לתרגילים שיש פה
Exercise Finder | Bodybuilding.com

ולסמן בבחירה בצד שמאל למטה תחת "Equipment" את הבחירות "Body Only" + "None" במידה ואין לכם ציוד
גם אפשר בצד שמאל לבחור איזה שרירים רוצים לעבוד

עדכון: ראיתי שהם הפכו לאחרונה את האתר שלהם להיות בתשלום :/

נערך לאחרונה:
אשמח לעזור בפרויקט 😆.

אני פחות אוהב למיין תרגילים על פי שרירים אלא יותר על פי תנועות.

תנועות מורכבות:
Muscle-Up
One Arm Muscle-Up
Ring Muscle-Up

Static hold:

Humam Flag
Front Lever
Back Lever
Plunch

Pull:
Pull-Up
Chin-Up
Ring Pull-Up
Clap Pull-Up
Archer Pull-Up
One Arm Pull-Up
Elevated Row

Press:
Dips
Clap Push-Up
One Arm Push-Up
Handstand Push Up
Wide Grip Push-Up
Close Grip Push-Up
Dimond Push-Up
Cobra Push-Up
Pike Push-Up
Decline Push-Up
Incline Push-Up
Bench Dips
Bar Dips
Ring Dips
Ring Flyes
Clap Dips
Archer Push-Up
Elbow Dips
Russian Dips

Squat:
Lunge
Split Squat
Jump Squat
Pistol Squat
Jump Pistol Squat
Sissy Squat

נערך לאחרונה:
אני כבר שבוע עושה חתירה עם גומיות, ג'אמפ סקוואט, סטפ אפ, שכיבות סמיכה למיניהן, ובטן

• פותח/ת השרשור
אשמח לעזור בפרויקט 😆.

אני פחות אוהב למיין תרגילים על פי שרירים אלא יותר על פי תנועות.

תנועות מורכבות:
Muscle-Up
One Arm Muscle-Up
Ring Muscle-Up

Static hold:
Front Lever
Back Lever
Plunch

Pull/Row:
Pull-Up
Chin-Up
Ring Pull-Up
Clap Pull-Up
One Arm Pull-Up
Bodyweight Row

Press:
Dips
Clap Push-Up
One Arm Push-Up
Handstand Push Up
Wide Grip Push-Up
Close Grip Push-Up
Dimond Push-Up
Cobra Push-Up
Pike Push-Up
Decline Push-Up
Incline Push-Up
Bench Dips
Bar Dips
Ring Dips
Ring Flyes

Squat:
Lunge
Split Squat
Jump Squat
Pistol Squat
Jump Pistol Squat

🤯
פצצההה
(עכשיו רק צריכה לגגל את כל אלה כדי לראות מה כל אחד אומר חחחח:sarcastic:)

במקום לחפש מספיק תרגילי משקל גוף מאתרגים, אפשר גם לחפש מקור התנגדות אחר.

כבר אמרתי לגבי שק חול מקודם, אחלה אימון בפני עצמו. במקום שק חול אפשר לקחת שקית קניות מבד, לשים בתוכה כבטנה שקית זבל (עדיף חזקה) ולמלא חול, אדמה מהגינה, כל דבר שיהיה כבד.

אפשר להשתמש בידיות לתרגילי ידיים, לאחוז את שק בגופו לביצוע סקואטים, הרמות מהרצפה וכו'.

אפשר לחפש אבנים מספיק כבדות, ולעשות את אותו הדבר איתם, רק שאין ידיות 😃

רוצים מוט? תקנו מוט פלדה בקוטר של שרוול אולימפי' או בכללי מוט ברזל יעשה את העבודה

רוצים משקל למוט? שרשראות, המון המון שרשראות

• פותח/ת השרשור
במקום לחפש מספיק תרגילי משקל גוף מאתרגים, אפשר גם לחפש מקור התנגדות אחר.

כבר אמרתי לגבי שק חול מקודם, אחלה אימון בפני עצמו. במקום שק חול אפשר לקחת שקית קניות מבד, לשים בתוכה כבטנה שקית זבל (עדיף חזקה) ולמלא חול, אדמה מהגינה, כל דבר שיהיה כבד.

אפשר להשתמש בידיות לתרגילי ידיים, לאחוז את שק בגופו לביצוע סקואטים, הרמות מהרצפה וכו'.

אפשר לחפש אבנים מספיק כבדות, ולעשות את אותו הדבר איתם, רק שאין ידיות 😃

רוצים מוט? תקנו מוט פלדה בקוטר של שרוול אולימפי' או בכללי מוט ברזל יעשה את העבודה

רוצים משקל למוט? שרשראות, המון המון שרשראות

ביום שבו אכניס שק חול לבית של ההורים/הקשישה שלי, יהיה היום האחרון שלי עלי אדמות 🤯

כל שאר הרעיונות - דווקא מגניבים...
אולי אקח מקל של מטאטא ואחבר לו שני דליי מים משני הצדדים.
ואז המים ישפכו.
אז לא זה לא רעיון טוב.
אקפיא את המים!
אהה המקפיא קטן מדי.
אוף, אני הורסת לעצמי חחחח:🤦‍♂️:

ביום שבו אכניס שק חול לבית של ההורים/הקשישה שלי, יהיה היום האחרון שלי עלי אדמות 🤯

כל שאר הרעיונות - דווקא מגניבים...
אולי אקח מקל של מטאטא ואחבר לו שני דליי מים משני הצדדים.
ואז המים ישפכו.
אז לא זה לא רעיון טוב.
אקפיא את המים!
אהה המקפיא קטן מדי.
אוף, אני הורסת לעצמי חחחח:🤦‍♂️:
אפשר בחוץ, מקסימום השכנים לא יבינו מה עובר עליך

לאור המצב חושבת שיהיה נחמד לרכז כאן תרגילים / סרטונים של תרגילים שניתן לעשות בבית עם משקל גוף / ציוד בסיסי, כדי לשמור על איזושהי שגרת אימונים 😃

רגליים:
סקוואט (כמה חזרות ללא משקל צריך לעשות כדי להגיע לרמת גירוי של משקלים כבדים מבחינת נפח עבודה?....)

גב:

חזה:
שכיבות סמיכה.

כתפיים:

יד קדמית:

יד אחורית:
שכיבות סמיכה אחוריות

ישבן:
היפטרסט (עם רגל אחת × 2)

בטן:
בטן סטטית

מוזמנים להוסיף עוד! 😄
לפי דעתי זה לא טוב משום שאת מתפזרת בין כל התרגילים האלה, כאשר אין לך משקלים להוסיף נשאר לך עוד שיטה אחת והיא- כשל, כל סט להגיע לכשל, במצב כזה כשאת עושה יותר מ15 חזרות להגיע לכשל זה קשה ולכן לפי דעתי כדי לך פשוט שכיבות סמיכה ומתח רגילים ולהוסיף סטים כל כמה זמן, לגבי סקווט, קחי מגבת תעמדי עליה ותחזיקי בידיים ואז תנסי לקרוע את המגבת.
הנלעד"כ.
אם בכל אופן את רוצה לגוון
דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה. - דף הבית
כן בטח באברבנאל יש חדר כושר מחוטא!! :0
וואו אתה גאון!! 🤣
לקח לי זמן להבין:s85:

לפי דעתי זה לא טוב משום שאת מתפזרת בין כל התרגילים האלה, כאשר אין לך משקלים להוסיף נשאר לך עוד שיטה אחת והיא- כשל, כל סט להגיע לכשל, במצב כזה כשאת עושה יותר מ15 חזרות להגיע לכשל זה קשה ולכן לפי דעתי כדי לך פשוט שכיבות סמיכה ומתח רגילים ולהוסיף סטים כל כמה זמן, לגבי סקווט, קחי מגבת תעמדי עליה ותחזיקי בידיים ואז תנסי לקרוע את המגבת.
הנלעד"כ.
אם בכל אופן את רוצה לגוון
דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה. - דף הבית

לקח לי זמן להבין:s85:
חד משמעית בולשיט.
באימוני משקולות ההמלצה היא להגיע לכשל כל סט? התשובה היא לא.

ראית את המשפט: "כאשר אין לך משקלים"?
ראיתי בהחלט, וזה לא נכון, משום שתמיד תהיה התנגדות באימוני משקל גוף, רק שההתקדמות תמדד בכמה ממשקל גופך אתה מרים, ולא בהוספה של משקל חיצוני כמו באימוני משקולות.
האמרה שאימוני משקל גוף מסתכמים בסיבולת והגעה לכשל היא שגויה ונובעת מדעות קדומות על התחום.
דווקא באימוני משקל גוף, האספקט של הכוח מקבל יותר משמעות ודגש בתכנית האימונים, כאשר הבלוקים של ההיפרטרופיה באים לאחר התקדמות בכוח, ובלי התקדמות בכוח יהיה בלתי אפשרי לעלות במסת השריר באופן עקבי.
בכל מקרה, משקל גוף או לא, הגעה לכשל לא מומלצת בשום שלב חוץ ממקרים ספציפיים מאוד, ולמרות שבדיקת מס' החזרות המקסימלי בתרגיל כזה או אחר יכולה להיות דבר נחמד, כאשר היא מבוצעת באופן תדיר היא מזיקה בטווח הארוך ורק תגרום לפלטאו או לרגרסיה באימונים.

ממליץ על האתר trainathome.info האמת שיש שם הרבה תרגילים והוא מסודר די טוב

ראיתי בהחלט, וזה לא נכון, משום שתמיד תהיה התנגדות באימוני משקל גוף, רק שההתקדמות תמדד בכמה ממשקל גופך אתה מרים, ולא בהוספה של משקל חיצוני כמו באימוני משקולות.
האמרה שאימוני משקל גוף מסתכמים בסיבולת והגעה לכשל היא שגויה ונובעת מדעות קדומות על התחום.
דווקא באימוני משקל גוף, האספקט של הכוח מקבל יותר משמעות ודגש בתכנית האימונים, כאשר הבלוקים של ההיפרטרופיה באים לאחר התקדמות בכוח, ובלי התקדמות בכוח יהיה בלתי אפשרי לעלות במסת השריר באופן עקבי.
בכל מקרה, משקל גוף או לא, הגעה לכשל לא מומלצת בשום שלב חוץ ממקרים ספציפיים מאוד, ולמרות שבדיקת מס' החזרות המקסימלי בתרגיל כזה או אחר יכולה להיות דבר נחמד, כאשר היא מבוצעת באופן תדיר היא מזיקה בטווח הארוך ורק תגרום לפלטאו או לרגרסיה באימונים.
אני לא מספיק מבין בתחום הזה כדי לדון אתך על זה...בכל אופן אני קיבלתי רושם אחר מ:
דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית