הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדיף להיות בחיטוב או במסה עכשיו כשאין מכונים?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
מה לדעתכם עדיף להיות כרגע כשאין מכונים ואפשר רק להתאמן בבית או בפארקים? בחיטוב או במסה?
מצד אחד במסה הסיכון הוא שהגירוי לא יהיה מספיק וסתם תשמין ותעלה רק קצת בשריר, מצד שני בחיטוב הסיכון הוא שתרד בהרבה שריר כי הגירוי אל מספיק ואתה בגירעון קלורי.

לדעתי האישית עדיף להיות בחיטוב כי כדי לבנות שריר צריך גירוי הרבה יותר גדול מאשר רק לשמר שריר, כמו כן עכשיו שעוברים לתרגילים שלא היינו רגילים לעשות בעבר, נוכל להתקדם בעבודה בהם אפילו בזמן גירעון קלורי וככה להגדיל כל פעם את הנפח, האם באמת במקרה כזה שהנפח יגדל מאימון לאימון כי הגוף לא רגיל לתרגילים אפשר לעלות בשריר גם כשנמצאים בגירעון?

לטעמי האידיאל הוא להיות כמה שיותר קרוב לניטראלי (למרות שאני בחיטוב 😁)
גם במסה וגם בחיטוב צריך לשמר / לשפר נפח עבודה, מה שיהיה קשה מאוד במצב של היום.

• פותח/ת השרשור
לטעמי האידיאל הוא להיות כמה שיותר קרוב לניטראלי (למרות שאני בחיטוב 😁)
גם במסה וגם בחיטוב צריך לשמר / לשפר נפח עבודה, מה שיהיה קשה מאוד במצב של היום.
כן אבל לשמר שריר לא צריך הרבה יותר מידי מאמץ ושכיבות סמיכה ומתח יספיקו, בעוד שכדי לעלות בשריר צריך יותר

גם לדעתי כמו שאור כתב, עדיף להיצמד כמה שאפשר לניטרלי.
בקשר לאימונים לעשות מה שאפשר בבית/בחוץ ויהיה בסדר. עברנו את פרעה, נעבור גם את זה

נראה לי אני אהיה על ניטרלי
אבל איך אני אמורה להחליף את המוט אוףף

אם זה בשביל סקוואט את לא חייבת מוט, אפשר עם משקל גוף / להרים איזה משהו.
אני לפעמים מרים את הבת שלי ומסקוויט.

כן אבל לשמר שריר לא צריך הרבה יותר מידי מאמץ ושכיבות סמיכה ומתח יספיקו, בעוד שכדי לעלות בשריר צריך יותר

כן בגלל זה רשמתי לשמר / לשפר, הכוונה הייתה להשתדל לשמר בחיטוב ולשפר במסה.

כתבת שיהיה קשה במצב של ימינו לשמר אבל לא חושב שזה בעיה יותר מידי גדולה

הכל כמובן תלוי בזמן שזה יקח, במידה וזה ימשך תקופה ארוכה כמובן שתהיה ירידה אם תרצה או לא תרצה.
ולגמרי תלוי בן אדם... לאחד יספיקו שכיבות סמיכה כדי לשמר אבל השני מרים 120 קג בנץ׳ וכנראה שיותר מחודש בלי גירוי ראוי לחזה הוא יראה דעיכה קלה.

חיטוב?
אם אתה בעל מסת שריר אמיתית ברגע שהקלוריות יורדות אתה מתפנצר אחרי שבועים כבר לא תזהה את עצמך.
נכנסים לנייטרלי עם פחמימה נמוכה- לשמר.

בחורות אולי ישתמשו בתקופה כדי להרעיב את עצמם אנחנו בונים ומשמרים מאסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית