הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנון סייקל עתידי

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
בולד וטסט אנטט בהמשך להוסיף טרן אנטט
כמתואר בגרף
בהתחלה רציתי לעשות גם דקה לפני הטרן או npp ואז עשיתי את החישובים שלי ובחרתי לעשות כך בהתאם לשחרורים השונים של האסתרים השונים
כנראה אשלב סארמס בצורה כזאת או אחרת בסייקל
IMG-20200315-WA0022.jpeg

לגבי pct, אתארגן מההתחלה על hcg נולבה וכלומיד
HCG פה ושם במהלך הסייקל, ואעלה על פרוטוקול טוב של pct ואתייעץ וכל זה, אבל בנתיים חוץ ממחשבות על המוטיקרט, מה אומרים על הסייקל
אולי חודש ראשון אעשה טורניבול או משהו כזה כגשר
מתכנן גם על קרדרין במהלך הסייקל וכן mk677
5 ימים כן שישי שבת לא

לא הבנתי כל כך את הגרף, אבל הרבה ממליצים שמינון של טסט יהיה לפחות כפול או אפילו פי שלוש ממינון של טרן.
אני לא מבין למה כל הסיבוכים האלה עם סייקל משתנה כזה. אתה רוצה טרן, אז שים 300 טרן ו500 טסט אנטט במשך 12 שבועות. חודש ראשון תן קיק עם משהו קצר, משבוע 8 תוסיף hcg , תוציא טמוקסי מpct או תחכה לפחות חודש אחרי זריקה אחרונה של טרן וזהו. רוצה עוד אנבוליות תוסיף מסטרון או פרימובולן, כך תוריד למינימום צורך בai במהלך הסייקל.

מסכים מאוד, בנוסף גם לא תצליח להתאמן כמו צריך ולא באותה עצימות ונפח.
תנצלו את הזמן לאימונים מסוג אחר, התאוששות של פציעות וכו, לטווח הארוך זה רק יעזור

• פותח/ת השרשור
חברה, אני עכשיו בpct, שם פעמיי לעבר העתיד, מתכנן וכל זה, תנו חוות דעת מקצועיות בלי קשר למצב הנוכחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית