הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חרדה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
כמו שאתם יודעים אני תחת תפריט קפדני
ואני מודה שאני בחרדה/עצביים/התקפים
בדאגה לילדים בפרט ולאמא שלי(מחלימת סרטן)
תחושת הרעב עולה,כאילו לא מספיק לי האוכל
העייפות מכריעה אותי,אין לי חשק כל כך לכלום.
מה הייתם עושים?
אגב,טיפול בציפרלקס יפגע לי בהתקדמות?
תודה

ציפרלקס פחות טוב לחרדות, עדיף לוסטרל למצב שאתה מתאר (סרטרלין). כמעט כל התרופות שקשורות לסרטונין גורמות לעליה במשקל, כמובן בצורה עקיפה.

הייתי שוקל מחדש את התפריט ומשטר אימונים, בסופו של דבר אתה עושה את כל התהליך בשביל עליה באיכות החיים ולא להיפך. זה לא שאתה עכשיו בהכנה לתחרות, זה הופך לסוג של שגרה יומיומית שלך, אז צריך להתאים תזונה שיהיה לך סבבה איתה

אחי , אני לגמרי בעד תרופות נוגדות חרדה ודיכאון אבל לפני שישר קופצים לתרופות הייתי מנסה :

-מדיטציה או דמיון מודרך.

-לגבי התפריט התזונתי הקפדני - אני מאמין שיש זמן ומקום לכל דבר... כרגע אני באמת לא חושב שאנשים צריכים להוסיף לעצמם עוד סטרס והגבלות , דבר עם התזונאית שלך ותראה איפה אתה יכול להקל על עצמך מבחינת התפריט.
תמשיך לעשות פעילות גופנית מחוץ לבית... אירובי ואימוני כוח על בסיס משקל גוף / TRX וכו'..

-הייתי מתסף באיזה קומפלקס B איכותי ומגנזיום.
-סקס ואוננות - מעולה לעזרה בדיכאון וחרדה... משחרר אנדורפינים.

אני חושב שבתקופה הזאת כולנו מודאגים...
חלק מודאגים מהקורונה , חלק מהמצב הכלכלי וכמובן שכולנו חרדים לאנשים שיקרים לנו והם באוכלוסיית הסיכון..

שאלה רלוונטית לגמרי - אתה על חומרים?

לגבי רעב וכו׳ - מציע למקסם את נפח האוכל (משמע לאכול אוכל לא דחוס קלורית)

לגבי חרדה באופן כללי - לתעדף ברמה האפשרית דברים שמרגיעים אותך

טיפ הכי חשוב - לשתף את האישה. התמזל מזלי ויש לי מישהי שמבינה ותומכת ברגעים כאלה. אם לא תשתף ותדבר על איך שאתה מרגיש - זה רק יגביר את החרדה.

• פותח/ת השרשור
@MasterSplitter כרגע בלי חומרים בכלל,סיימתי טיפול של לוטרזול לפני חודש.
כחלק מטיפול של העלת טסט טבעי.

אני שומע את מה שאתם אומרים ואנסה ליישם קצת.
1)אדבר עם הדיאטנית לגבי התפריט,להגיע למצב שאוכל ״לחיות״ לפחות לתקופה הקרובה.
2)עם האישה אני בקצר אז אין עם מי לדבר

לגבי תרופה מרגיעה,אם ואשקול לקחת על פי עצת הרופאה,זה לא ״יתנגש״ עם הp.w שהוא כביכול ממריץ?
אני לא רוצה משו שיכבה לי את הגוף רק שיעמעם את המוח...
תודה חברים באמת!
תמשיכו לתת כיוונים

@MasterSplitter כרגע בלי חומרים בכלל,סיימתי טיפול של לוטרזול לפני חודש.
כחלק מטיפול של העלת טסט טבעי.

אני שומע את מה שאתם אומרים ואנסה ליישם קצת.
1)אדבר עם הדיאטנית לגבי התפריט,להגיע למצב שאוכל ״לחיות״ לפחות לתקופה הקרובה.

לגבי תרופה מרגיעה,אם ואשקול לקחת על פי עצת הרופאה,זה לא ״יתנגש״ עם הp.w שהוא כביכול ממריץ?
אני לא רוצה משו שיכבה לי את הגוף רק שיעמעם את המוח...
תודה חברים באמת!
תמשיכו לתת כיוונים

ממליץ בחום להפסיק עם הPW ועם קפאין בכלל. זה מגביר חרדה בצורה די מובהקת. תנסה ותגיד לי איך אתה מרגיש. כמובן שיש דאון בהתחלה אבל מתרגלים. אני הייתי צורך המון קפאין ועכשיו גג 3-4 כוסות קפה בשבוע בעיקר בסופ״ש בשביל הכיף והטעם.

אני אישית מאוד נרגע מ״משחקים״ של חום וקור: סאונה ואמבטיה קרה, ג׳קוזי, ללכת לים (במיוחד שקר), מקלחת דקה חם דקה קר וכו... עלי זה משפיע מאוד, כמובן שחלקית פסיכולוגית.

הייתי מנסה לטפל בעניין הזה, גם מאוד יעזור לא להתמודד עם החרדה שלך לבד, גם אני מניח שזה עוד דבר שמעיק עליך וגם כמו שנאמר כאן סקס עוזר להרגע אז...

• פותח/ת השרשור
שוחחתי עם הדיאטנית היא הציעה לעלות ל2300קל לשבוע הקרוב,ולראות את תנודות המשקל.
להישקל כל יום ולעשות ממוצע
המזון ישאר אותו הדבר רק קצת להגדיל כמויות.

@MasterSplitter
אשתדל להוריד לחצי כפית,קשה לי מאוד בלי ״משהו״. קפה שחור מזמן לא משפיע עלי

@yujinius
מבין אותך
אבל זה לא מה שבראש מעייני כרגע,האמת גם לא מפריע לי בלי סקס וכו

מבין אותך
אבל זה לא מה שבראש מעייני כרגע,האמת גם לא מפריע לי בלי סקס וכו
לא רק עניין של סקס, בכלל לעבור את המצב הזה ביחד עם הבנאדם שאמור להיות הכי קרוב
אבל מה שאתה חושב

ציפרלקס פחות טוב לחרדות, עדיף לוסטרל למצב שאתה מתאר (סרטרלין). כמעט כל התרופות שקשורות לסרטונין גורמות לעליה במשקל, כמובן בצורה עקיפה.

הייתי שוקל מחדש את התפריט ומשטר אימונים, בסופו של דבר אתה עושה את כל התהליך בשביל עליה באיכות החיים ולא להיפך. זה לא שאתה עכשיו בהכנה לתחרות, זה הופך לסוג של שגרה יומיומית שלך, אז צריך להתאים תזונה שיהיה לך סבבה איתה
יש לי בעיה לעלות במשקל אתה ממליץ לקחת?

תמנע מתרופות נגד דיכאון ככל האפשר, כל עוד אתה לא עם מחשבות אובדניות וישנה סכנה ממשית באי נטילת תרופה.

תטפל בבעיה מהשורש ואל תדחיק אותה ע"י תחושה טובה שנגרמת ממינפולציות כימיות במוח, אין בזה שום דבר יעיל לחיים שלך.

להפך, ככל שתדע להאבק במשברים מהסוג הזה לבדך ללא תלות בכימיה כך תתחזק ותתפתח, ובעתיד בוודאי תדע שיש לך הכוחות להתייצב שוב אל מול משברים כאלו מבלי לקחת שום דבר.

אתה מסתכן בכך שכל משבר קטן שיהיה לך בחיים שנגרם מחרדה כלשהי, ישר תרוץ לצירפקלס כדי לברוח - עד שתפתח תלות שקשה מאוד יהיה לחזור ממנה לאחור.

אחי , אני לגמרי בעד תרופות נוגדות חרדה ודיכאון אבל לפני שישר קופצים לתרופות הייתי מנסה :

-מדיטציה או דמיון מודרך.

-לגבי התפריט התזונתי הקפדני - אני מאמין שיש זמן ומקום לכל דבר... כרגע אני באמת לא חושב שאנשים צריכים להוסיף לעצמם עוד סטרס והגבלות , דבר עם התזונאית שלך ותראה איפה אתה יכול להקל על עצמך מבחינת התפריט.
תמשיך לעשות פעילות גופנית מחוץ לבית... אירובי ואימוני כוח על בסיס משקל גוף / TRX וכו'..

-הייתי מתסף באיזה קומפלקס B איכותי ומגנזיום.
-סקס ואוננות - מעולה לעזרה בדיכאון וחרדה... משחרר אנדורפינים.

אני חושב שבתקופה הזאת כולנו מודאגים...
חלק מודאגים מהקורונה , חלק מהמצב הכלכלי וכמובן שכולנו חרדים לאנשים שיקרים לנו והם באוכלוסיית הסיכון..
אני יותר חרד מזה שאני בלימודים ולא יצליח לעשות סייקל חחחח הכל בזמנו

• פותח/ת השרשור
יומיים קשים מאוד עבורי,הכל מתנקז יחד,העבודה הילדים הדאגה לאמא שלי.
יש את הכח והרצון בגוף אבל המוח יצא להפסקה.
שוחחתי עם הרופא המליצה טרם השימוש בתרופה,לנסות רסקיו 5 טיפות על הלשון..
מישו התנסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית