עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפרעת חרדה עלולה לגרום לירידה בטסטוסטרון מעצם הגירוי התמידי של מערכת העצבים ותחושת הדחק.מישהו יודע האם כדורים נוגדי חרדה כמו קלונקס, אסיוול, לוריוון וכיו"ב משפיעים על מסת שריר, אימונים, טסטוסטרון וכיו"ב
לא מחפש בהכרח עמדה מדעית מוסמכת, אפילו ניסיון אישי של מתאמנים
תפסיק לקחת את התרופות האלה ותתחיל תזונה טבעית שתרפא אותך. תתחיל לשתות חלב נא ולאכול בשר
אני חושב שזה תלוי מתי אתה נוטל אותן,מישהו יודע האם כדורים נוגדי חרדה כמו קלונקס, אסיוול, לוריוון וכיו"ב משפיעים על מסת שריר, אימונים, טסטוסטרון וכיו"ב
לא מחפש בהכרח עמדה מדעית מוסמכת, אפילו ניסיון אישי של מתאמנים
תראה גם אני לא תומך בתרופות פסיכיאטריות מהסיבה שהן לא באמת מרפאות כלום ומביאות לך מלא תופעות לוואי,תפסיק לקחת את התרופות האלה ותתחיל
סוף סוף תשובה של אדם מבין!הפרעת חרדה עלולה לגרום לירידה בטסטוסטרון מעצם הגירוי התמידי של מערכת העצבים ותחושת הדחק.
בנוגע לתרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים הדעות חלוקות בנוגע לפגיעה בייצור הטסט, מה שכן יש טענה שאנשים אשר נוטלים את התרופות האלה מתקשים "לדחוף" את עצמם באימונים בגלל האפקט המרדים והמטשטש של אותן תרופות שחלקן נשאר בדם כ12-24 שעות.
לגבי SSRI יש מחקר שמראה ש6 מהתרופות הנפוצות אכן פוגעות ביצור של הורמונים אנדרוגנים וגורמים לעליה של אסטרוגן.
אני תמיד ממליץ לעשות בדיקת דם ולראות מה מצבך ההורמונלי.
בוא לא נמליץ לאנשים להפסיק/להתחיל לקחת תרופות על דעת עצמנו!
לגבי תזונה אני מסכים .
תזונה ובריאות פיזית וגם נפשית הולכים יד ביד,
לאחרונה יש הרבה מחקר ועניין שחלק מאותן הפרעות נפשיות שהרבה סובלים מהם כמו חרדות , הפרעות אכילה , OCD וגם דיכאון אצל חלק מהאנשים בכלל נגרמים/נוצרים בגלל תזונה לקויה והפרעה באיזון החיידקים במיקורוביום (חיידקי המעי).
ויש אנשים שהתחילו בתהליך של איזון וריפוי המעיים ואכן אותם הפרעות נפשיות אצל חלק נעלמו ואצל חלק נהיה שיפור רציני במצב.
רק בריאות!
fluoxetineסוף סוף תשובה של אדם מבין!
אציין שאני נוטל את התרופות הללו אחרי אימון ולפני השינה
כך שהן בוודאות לא פוגעות לי בכח.
כל השאלה עד כמה זה מזיק לבניית שריר ליטול אותן כשעתיים אחרי אימון אינטנסיבי בזמן שנוצרים קרעים בשריר והשריר בתהליך בניה (היפרטרופיה)
ולגבי ה6 תרופות שאמרת שיש מחקר שמשפיעות על הורמונים - מהם ה6 הללו?