הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

███ ✯ ✯ מי רוצה אבקת חלבון חינם 😃? ✯ ✯ ███

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אז..............................
מה שלומכם היום?
הכל בסדר?
איך זה להיות אוכל חינם בפורום ולקרוא כל היום מהצד ולא לעזור לקהילה?
איך זה להוריד 40 ק"ג בעזרתנו ולעלות 50 ק"ג בעזרתנו ולא לתת חזרה? ישראלי הא?
יופי!
עכשיו יש לכם זמן לחפות על כך.
יש שלל מאמרים, המון חומר חדש שהגיע לידי - מי שרוצה לתרגם/לרשום מאמרים יקבל מענקים והם כאלו:

1 מאמר מקורי (לא מתורגם) = אבקת חלבון/קריאטין (אנחנו לא נקבל מאמרים זבל כמו באתרים כאלה ואחרים, המאמר יצטרך לעבור אישור שלי, אין לקחת מאמרים מאתרים אחרים).
2 מאמרים (מתורגם) = משתמש כבוד בפורום
3 מאמרים (מתורגם) = משתמש כבוד + אבקת חלבון/קריאטין/פורמולה

אבקת חלבון אפשר להחליף בפורמולות (תלוי גם מה תרצו יכול להיות שתידרשו להוסיף כמה שקלים, בגדול פורמולות עד חצי ק"ג יתקבלו).

*איסוף התוספים מתבצע באזור ראשל"צ בלבד, אפשר להוסיף דמי משלוח לקבלת המוצרים עד בית הלקוח/סניף הדואר הקרוב*
*במידה ומזמינים פורמלה יש לחכות עד 45 ימי עסקים עד קבלת המוצר*

• פותח/ת השרשור
כן אתה יכול, אם יש שאלות מענות וטענות אפשר לפנות אלי למייל בחתימה.

אולי תפתח דרגה חדשה של "מתרגם" עם צבע אחר או משהו כזה..

הלוואי הייתי יודע מספיק טוב אנגלית כדי לתרגם כאלה מאמרים..

שלח לי מאמר חדש, כי את המאמר שהייתי צריך לתרגם פרסמו לפני שעה, אני מאמין שתוך 3-4 ימים אני יסיים (אם תוכל לשלוח בנושא אימונים זה יהיה מעולה)

משה לגבי מה ששלחת לי על האימונים אני יכול לסיים עד יום חמישי בבוקר סבבה?אני פשוט עובד שישה ימים בשבוע אז זה יקח כמה ימים

אני יכול לתרגם מאמרי אימונים אם יש כאלה שעדיין מחכים לתרגום.
שאפשר בהודעה פרטית אם יש מאמר כזה.

מחר אני יתחיל לעבוד על זה,אם אתה רוצה אמרתי לך,אתה יכול לישלוח לי מחקר שעוד לא עלה לאתר משו מעניין שאתה מעוניין שיעלה ואני יעשה כמיטב יכולתי לעשות ממנו משו נחמד לקריאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית