הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבדיקות דם

Alone31

משתמש מתחיל
34
20
נק' מוניטין:
68
34
20
אני רוצה להתחיל lgd ואני מעדיף לעשות בדיקות דם לפני ואחרי להיות כמה שיותר בטוח וגם להתנסות לקראת הסייקל הראשון של הטסט שאני עדיין לא סגור עליו..
האם בדיקת
ABO Group and Rh Type
היא טובה? ואם לא מה אני צריך לבקש? כי אין לי מושג אני גר בלוס אנגלס ומדובר במרפאות פרטיות.. ובמידה ועשיתי את הבדיקות ויש ירידה במשו מסוים איזה pct עדיף שיהיה מוכן במגירה ?

בדיקות דם למתחילים
ידידינו בפורום פתח אשכול בנושא, תעבור עליו

לגבי מה כדאי שיהיה בpct וכל זה, תעבור פה על אשכולות, תעשה חיפוש סייקל ראשון אם תרצה ותנסה ללמוד מניסיונם של אחרים

מעבר לכך, מחובתנו המוסרית לוודא שאתה מודע לסיכונים ולהבהיר שעדיף בלי חומרים מלכתחילה למרות שזה נראה ונשמע נוצץ
בנוסף, כדאי שתעבור על האשכול שבנעוצים שמקיף את השאלות הבסיסיות
Q&A חומרים אנבוליים
Lgd זה לא אוסטרין, זה הרבה יותר אינטנסיבי, ושלא תטעה, ההשבתה בו יותר חזקה וגם הסיידס.. הייתי עושה אותו עם סייקל טסט ולא סולו, למרות שהרצתי אותו סולו לפני שנגעתי אי פעם ב inject הזרקות אז אני לא דוגמא

LGD חוץ משיש מצב שהוא פוגע בכל מיני ערכים שונים אצל כל אדם , ערכי הכולסטרול זה בטוח , ובLH FSH בביצים 🤩 , אז שווה להצטייד בכלומיד , כמה כדורים בשבועיים אחריי ואפילו ישאר לך בחפיסה עודף ואתה מסודר .
אפשר גם לא לקחת כלום והגוף מסדר את זה אבל יש גנטיקה אחת שיהיה ירידה בשריר (פגיעה במראה שהשגת) , ויש גנטיקה שתתקן יותר מהר את הפגיעה בביצים ולא תיראה ירידה. אז אפשר להצטייד במעודד טסטוסטרון לאחריי "כאילו PCT" .

• פותח/ת השרשור
הבנתי אבל אני מעדיף סייקל ראשון להתחיל ככה ולא עם טסט בפעם הבאה אני כנראה יעשה טסט סולו כמו שממליצים לסייקל ראשון.. אני לא מחפש להשתגע עם חומרים אני מאוד זהיר.. אבל די תקוע אני מתאמן שנים 6 פעמים בשבוע אחרוחות שינה והכל..

תודה אני אצטייד בכלומיד..

ולגבי הבידקות שרשמתי מישהו יכול לתת לי תשובה אם זה טוב או לא?

ABO Group and Rh Type

הבנתי אבל אני מעדיף סייקל ראשון להתחיל ככה ולא עם טסט בפעם הבאה אני כנראה יעשה טסט סולו כמו שממליצים לסייקל ראשון.. אני לא מחפש להשתגע עם חומרים אני מאוד זהיר.. אבל די תקוע אני מתאמן שנים 6 פעמים בשבוע אחרוחות שינה והכל..

ABO Group and Rh Type
תגיד מה בודקים בבדיקה ונוכל לענות.. זה א

ב אתה משבית את הציר, תסתכל על פודקטבט של מישל בנושא לגבי לקחת סארמס חזקים בלי טסט בייס, לא מומלץ, ועשיתי את זה גם, עדיף עם טסט בייס

ABO Group and Rh Type

הבדיקה הזאת רחוקה מאוד מאוד ממה שאתה צריך, תכין צ׳ק לכל מה שתזדקק לבדוק בשביל סייקל:sarcastic:

זאת שאתה מציג רק מראה סוג דם ורזוס, בישראל זה בחינם למי שעושה תרומת דם אחד.
אתה צריך בדיקה של הורמוני מין לפחות

• פותח/ת השרשור
כן כל הקטע הזה קצת מסובך לי פה... אולי אני פשוט יעשה ככה ואם תהיה ירידה בחשק המיני אני יעשה pct קצר בסוף.. כולומיד יספיק?

כן כל הקטע הזה קצת מסובך לי פה... אולי אני פשוט יעשה ככה ואם תהיה ירידה בחשק המיני אני יעשה pct קצר בסוף.. כולומיד יספיק?
אתה צריך לעבוד לפי פרוטוקול או לפי בדיקות דם
אין כזה דבר אם היה ירידה בחשק המיני, אתה תהיה בהיי מהסייקל ולא תשים לב, רוב הסיכויים שהצירים יחזרו מלבד אבל אתה רוצה להשקיע קצת בpct כדי לשמר

אם תרצה תוכל להשתמש בmk677 וקרדרין מייד בתום הסייקל כדי להמשיך לשמר ולתפוס צורה ולא לאבד יותר מדי

אני עשיתי כמה סארמים ואז כלומיפן שזה כלומיד 50 מג ל30 יום, lgd משבית ציר רציני, אם אתה כבר משבית ציר קח ביחד איתו טסט כדי לקבל הרבה יותר תוצאות, לא חראם?

• פותח/ת השרשור
כן אני גם חשבתי על זה אבל זה כל הקטע שאני מתחיל בקטן אולי זה משבית אבל לא ברמה של טסט ואם אני יעשה עם זה טסט אז אני כבר מעדיף לעשות טסט לבד סייקל ראשון ואולי בשני עם lgd.. כרגע ה lgd במגירה אני רוצה להתחיל אבל אני זהיר מידי ואני סתם אוכל סרט על הבדיקות והכל..

תעלה תמונה איזה LGD יש לך .. ניראה שבכלל זאת חברה שעובדת .. אתה אוכל סרט אבל בסוף כדורים בלי כלום 🫤

• פותח/ת השרשור
image.jpg

טוב 🤩 תתכונן לכאסח 🏋️
תתחיל ב5מ"ג שזה חצי פיפטה .. ותרגיש שבוע ככה סוף השבוע או השבוע שאחריי תתחיל להגיד לעצמך אם אתה רוצה לעלות למנה שלמה .

בשביל 5 מג lgd לא צריך pct במידה וערכי הטסט שלך תקינים. 10 מג זה כבר גבולי, אבל אם אני לא טועה, הרוקח של הפורום התאושש אחרי חודש וחצי והכל חזר לקדמותו.

עדיפות לתת לגוף להתאושש כי עד שהclomid וnolva עובדים, יש סיכוי שהגוף היה מתאושש לו בלעדיהם.
אתה צריך לעבוד לפי פרוטוקול או לפי בדיקות דם
אין כזה דבר אם היה ירידה בחשק המיני, אתה תהיה בהיי מהסייקל ולא תשים לב, רוב הסיכויים שהצירים יחזרו מלבד אבל אתה רוצה להשקיע קצת בpct כדי לשמר

אם תרצה תוכל להשתמש בmk677 וקרדרין מייד בתום הסייקל כדי להמשיך לשמר ולתפוס צורה ולא לאבד יותר מדי

אני עשיתי כמה סארמים ואז כלומיפן שזה כלומיד 50 מג ל30 יום, lgd משבית ציר רציני, אם אתה כבר משבית ציר קח ביחד איתו טסט כדי לקבל הרבה יותר תוצאות, לא חראם?
Sarms לא משביתים ציר, אם אולי תיקח מינון ממש מטורף אז כן.
יש הבדל בין השבתה לדעיכה של הטסט'.
במהלך שני הסייקלים שלי של lgd לא ראיתי שהאשכים שלי הצטמקו לכן השבתה לא הייתה.

אני הסייקל הראשון שלי היה yk11 lgd4033 S23 ובהמשך שילבתי גם mk677 של narrow labs באיזה פעם אחת שהם עשו ערבוביה של 3 אלו ביחד

המינונים היו קצת יותר גבוהים מ5 אצל lgd
היה סייקל מדהים ביותר, שסיימתי ב60 ימים ומזל שסיימתי ב60 יום ולא משכתי ל90 יום עם פחות מינון אחרת היה יותר קשוח בpct כי מעבר לחוזק החומר יש גם את העניין של כמה זמן אתה 'לא פעיל'
בשביל 5 מג lgd לא צריך pct במידה וערכי הטסט שלך תקינים. 10 מג זה כבר גבולי, אבל אם אני לא טועה, הרוקח של הפורום התאושש אחרי חודש וחצי והכל חזר לקדמותו.

עדיפות לתת לגוף להתאושש כי עד שהclomid וnolva עובדים, יש סיכוי שהגוף היה מתאושש לו בלעדיהם.

Sarms לא משביתים ציר, אם אולי תיקח מינון ממש מטורף אז כן.
יש הבדל בין השבתה לדעיכה של הטסט'.
במהלך שני הסייקלים שלי של lgd לא ראיתי שהאשכים שלי הצטמקו לכן השבתה לא הייתה.
קח 15-20 מג lgd יומי ואתה תרגיש את הביצים מתכווצים, זה כן משבית ציר, תיזהר במה שאתה אומר כי אז אנשים ייקחו lgd חופשי בלי להבין את הסכנות שבדבר. עריכה קראתי את הקטע עם הדעיכה של הטסט... אני קורא לדעיכה הזאת השבתה יסלח לי כבודו..

אני הסייקל הראשון שלי היה yk11 lgd4033 S23 ובהמשך שילבתי גם mk677 של narrow labs באיזה פעם אחת שהם עשו ערבוביה של 3 אלו ביחד

המינונים היו קצת יותר גבוהים מ5 אצל lgd
היה סייקל מדהים ביותר, שסיימתי ב60 ימים ומזל שסיימתי ב60 יום ולא משכתי ל90 יום עם פחות מינון אחרת היה יותר קשוח בpct כי מעבר לחוזק החומר יש גם את העניין של כמה זמן אתה 'לא פעיל'

קח 15-20 מג lgd יומי ואתה תרגיש את הביצים מתכווצים, זה כן משבית ציר, תיזהר במה שאתה אומר כי אז אנשים ייקחו lgd חופשי בלי להבין את הסכנות שבדבר. עריכה קראתי את הקטע עם הדעיכה של הטסט... אני קורא לדעיכה הזאת השבתה יסלח לי כבודו..
15 או 20 זה מינון מטורף!!! רשמתי ש10 זה הופך לגבולי.
אתה מטעה כאן אנשים, אתה תגרום לאנשים סתם לקחת תרופות שיכול להיות תופעות לוואי לא פשוטות. מינון של עד 5 סבירות גבוה שלא תצטרך תרופות pct.

דעיכה זו ממש לא השבתה... השבתה זה שהlh וfsh מתחת לגבול התחתון. בlgd זה לא אמור לקרות במינונים של מתחת ל10 מג במידה ואתה גבר צעיר ובריא מבחינה הורמונלית.

דעיכה זה רק כאשר ערכי הטסט נופלים אבל הlh וfsh נשארים בגבולות הקיימים.

חוץ מזה שאתה דחפת yk11 שיש לו את המבנה המלקולרי של סטרואיד אנאבולי וs23 שזה אולי הסארם הכי קרוב מבחינת תופעות לוואי לסטרואיד אנאבולי (מבחינת חוזק ותופעות לוואי) וגם lgd אז מה אתה משווה בכלל ?

15 או 20 זה מינון מטורף!!! רשמתי ש10 זה הופך לגבולי.
אתה מטעה כאן אנשים, אתה תגרום לאנשים סתם לקחת תרופות שיכול להיות תופעות לוואי לא פשוטות. מינון של עד 5 סבירות גבוה שלא תצטרך תרופות pct.

דעיכה זו ממש לא השבתה... השבתה זה שהlh וfsh מתחת לגבול התחתון. בlgd זה לא אמור לקרות במינונים של מתחת ל10 מג במידה ואתה גבר צעיר ובריא מבחינה הורמונלית.

דעיכה זה רק כאשר ערכי הטסט נופלים אבל הlh וfsh נשארים בגבולות הקיימים.

חוץ מזה שאתה דחפת yk11 שיש לו את המבנה המלקולרי של סטרואיד אנאבולי וs23 שזה אולי הסארם הכי קרוב מבחינת תופעות לוואי לסטרואיד אנאבולי (מבחינת חוזק ותופעות לוואי) וגם lgd אז מה אתה משווה בכלל ?
לא חושב שהבנת אותי נכון...
להגיד סארמס בטוחים לשימוש, לא עושים שום בעיות וכל זה זה בעייתי כי מישהו יכול לקחת סארמס במינון נמוך ל60 יום לחכות שבועיים בלחץ ושוב סייקל סארמס כי זה בקושי משבית... ואתה כבר מבין לאן זה הולך, זה הכיוון שלי... לגבי מה שאני עשיתי, בסה"כ משתף חוויה, זה לא מומלץ לעשות בעליל, אבל היה לי תוצאות מדהימות

• פותח/ת השרשור
אווקי אני אתחיל ב 5 מג לאורך כל התקופה בלי pct מקווה שזה יתן לי מספיק.. רק מחכה להתאושש מדלקת בכתף ולחזור למשקלים קצת ואז.. מישהו יודע אם יש לlgd השפעה על החלמה גם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית