הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבדיקות דם

Alone31

משתמש מתחיל
34
20
נק' מוניטין:
68
34
20
אני רוצה להתחיל lgd ואני מעדיף לעשות בדיקות דם לפני ואחרי להיות כמה שיותר בטוח וגם להתנסות לקראת הסייקל הראשון של הטסט שאני עדיין לא סגור עליו..
האם בדיקת
ABO Group and Rh Type
היא טובה? ואם לא מה אני צריך לבקש? כי אין לי מושג אני גר בלוס אנגלס ומדובר במרפאות פרטיות.. ובמידה ועשיתי את הבדיקות ויש ירידה במשו מסוים איזה pct עדיף שיהיה מוכן במגירה ?

• פותח/ת השרשור
אם הדלקת בשריר, אז זה יכול לעזור. להיפך אם הדלקת בגיד או סחוס, זה יהיה חסר משמעות.

ואוו מעניין אני לא בדיוק סגור על זה אבל אני אסיים את ההחלמה אחזק את המקום ואז יתחיל..

לא חושב שהבנת אותי נכון...
להגיד סארמס בטוחים לשימוש, לא עושים שום בעיות וכל זה זה בעייתי כי מישהו יכול לקחת סארמס במינון נמוך ל60 יום לחכות שבועיים בלחץ ושוב סייקל סארמס כי זה בקושי משבית... ואתה כבר מבין לאן זה הולך, זה הכיוון שלי... לגבי מה שאני עשיתי, בסה"כ משתף חוויה, זה לא מומלץ לעשות בעליל, אבל היה לי תוצאות מדהימות
איפה ציינתי או בכלל רמזתי שsarms בטוחים לשימוש או לא עושים בעיות??? נראה לי שאתה לא מבין אותי נכון או שבא לך להבין מה שבא לך להבין.
הדבר היחיד שיש לי נגד הדברים שאתה רושם זה שLgd משבית חזק ולכן צריך לקחת תרופות אנטי-אסטוריגניות בשביל לתקן זאת בלי לדעת את המינון של הבחור! אתה מטעה אנשים! וזאת לא הפעם הראשונה שאתה מטעה גם.
רוב האנשים שעושים אותו solo, לרוב, לוקחים אותו במינון מתחת ל10 מג למשך חודשיים ולא 15 או 20 מג כמוך אז תפסיק לייעץ לאנשים לקחת תרופות מיותרות עם תופעות לוואי שיכולות להיות חמורות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית