הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קראטין בחיטוב

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
היי, חשבתי להתחיל לתסף בקראטין למרות שאני בתקופת חיטוב וכאחד שחשוב לו לשמור על מראה פחות נוזלי ועם אחוז שומן לא גבוה(11% בערך) רציתי לדעת עד כמה קראטין יכול לגרום לי להרגיש ״שמן״ יותר אם בכלל.
שאלה קטנה נוספת האם חלמון הביצה נחשב כמקור שומן איכותי? או שהוא פחות מומלץ משומנים כמו אגוזי מלך או אבוקדו ושמן זית?

היי, חשבתי להתחיל לתסף בקראטין למרות שאני בתקופת חיטוב וכאחד שחשוב לו לשמור על מראה פחות נוזלי ועם אחוז שומן לא גבוה(11% בערך) רציתי לדעת עד כמה קראטין יכול לגרום לי להרגיש ״שמן״ יותר אם בכלל.
שאלה קטנה נוספת האם חלמון הביצה נחשב כמקור שומן איכותי? או שהוא פחות מומלץ משומנים כמו אגוזי מלך או אבוקדו ושמן זית?
לא אמור לגרום לך להרגיש את זה
אולי בשלבים הממש סופיים של החיטוב תרצה להוריד כדי להרגיש ממש יבש
אישית התחלתי לא מזמן סייקל של קריאטין אחרי הרבה זמן בלי בגלל אותו חשש ולא היה שינוי נראה לעין מבחינת נוזליות

לגבי הביצה זה שומן רווי לעומת שומן בלתי רווי, לפי מה שאני יודע שומן רווי בכמויות פחות מומלץ

רציתי לדעת עד כמה קראטין יכול לגרום לי להרגיש ״שמן״ יותר אם בכלל.
קריאטין לא נותן מראה נוזלי

יחסית

אישית התחלתי לא מזמן סייקל של קריאטין
סייקל?

• פותח/ת השרשור
קריאטין לא נותן מראה נוזלי

יחסית
אז אם מקורות השומן שלי הם בערך 60% מאגוזי מלך והשאר זה חלמון הביצה, מקור השומנים שלי הוא ״איכותי״ מספיק?
וחוץ מהעובדה שקראטין נספח לשריר ויגרום לי להעלות במשקל הוא לא יגרום למראה פחות מוצק?

אני מבין, אבל למה להגביל את עצמך לתקופה? לא צריך להפסיק את השימוש בקריאטין
אני יודע שמחקרים אומרים שלא צריך להפסיק ובכל זאת אני מעדיף לקחת הפסקה פעם בכמה חודשים ליתר ביטחון שהמחקר טועה, לא יקרה לי כלום אם לא אקח ברצף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית