הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקאה

אלי לוי1

משתמש מתחיל
78
4
נק' מוניטין:
7
78
4
אני באמת לא מתכוון להקיא או משהו . אבל שאלה שמעניינת אותי

אם אכלתי דברים לאורך היום(מהבוקר עד הערב)
ובערב יוצא שאני מקיא את רוב מה שאכלתי
האם הקלוריות בכל זאת נספגות? אם לא . גם האוכל שאכלתי בבוקר לא נספג? למרות שאני מקיא רק בערב ?
מישהו פעם אמר שהכל נספג גם מקיאים את האוכל

אם נניח אכלתי משהו בבוקר והקאתי אותו בלילה
הוא בכל זאת לא נספג ?
לא הקאת אותו בלילה, עד הלילה הוא כבר יגיע לצד השני.
אתה מקיא רק תוכן קיבה, והאוכל נשאר בקיבה עד שעתיים בערך

• פותח/ת השרשור
לא הקאת אותו בלילה, עד הלילה הוא כבר יגיע לצד השני.
אתה מקיא רק תוכן קיבה, והאוכל נשאר בקיבה עד שעתיים בערך
בקיצור רק את תוכן הקיבה שאני מקיא - לא נספג ?
ואם הקיבה שלי איטית ובכל זאת הקאתי את מה שאכלתי בבוקר - גם הוא לא יספג ?

בקיצור רק את תוכן הקיבה שאני מקיא - לא נספג ?
ואם הקיבה שלי איטית ובכל זאת הקאתי את מה שאכלתי בבוקר - גם הוא לא יספג ?
יש לך עיכול איטי מאובחן?
בכל מקרה אתה לא תגיע לערב עם אותו אוכל מהבוקר, הוא ישאר מקסימום קצת יותר שעות בקיבה, נגיד 4 שעות, אבל אז הבעיה אחרת לחלוטין ואתה גם ככה תתקשה להגיע לצרכים התזונתיים שלך

• פותח/ת השרשור
יש לך עיכול איטי מאובחן?
בכל מקרה אתה לא תגיע לערב עם אותו אוכל מהבוקר, הוא ישאר מקסימום קצת יותר שעות בקיבה, נגיד 4 שעות, אבל אז הבעיה אחרת לחלוטין ואתה גם ככה תתקשה להגיע לצרכים התזונתיים שלך
האמת שלא אני פשוט שואל תיאורטית שכל מה שאני מקיא לא נספג חחחח אף פעם לא הקאתי במכוון כדי לדעת אם זה מה שאכלתי בבוקר , הקאתי אולי פעמיים בחיים שלי וזה כי שתיתי יותר מידי אלכוהול
אבל בעיקרון כל תכולת הקיבה שאני מקיא - לא נספגת ?
האמת שלא אני פשוט שואל תיאורטית שכל מה שאני מקיא לא נספג חחחח אף פעם לא הקאתי במכוון כדי לדעת אם זה מה שאכלתי בבוקר , הקאתי אולי פעמיים בחיים שלי וזה כי שתיתי יותר מידי אלכוהול
אבל בעיקרון כל תכולת הקיבה שאני מקיא - לא נספגת ?
גם אם עבר הרבה שעות מאז ?

אם עברו שעתיים מאז שהכנסת למשהו לפה אז אתה גם ככה לא תקיא ממש, אולי קצת מיצי קיבה ונוזלים.
אתה מקיא רק מה שנמצא בקיבה, ואתה לא סופג אך ורק את החלק שיוצא, כי מן הסתם אתה לא יכול לספוג מה שלא נמצא בתוך הגוף שלך. כל השאר כן נספג, אלא אם כן ההקאות מלוות בשלשולים לאורך זמן, אז באמת יש בעיית ספיגה כללית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית