הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור MuGi
  • פורסם בתאריך

MuGi

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
28
255
0
SS או 5X5 של ביל סטאר
אני מתאמן שהיתאמן בעבר הפסיק ל8 חודשים כי עשיתי רק אירובי על מנת לעבור גיבוש חובלים (אגב בהצלחה)..
אני מעונין לחזור.. אבל אני מרגיש חלש וגיי כל כך..
עשיתי בעבר SS במשך חודשיים.. הרווחתי 5 קילו בכל תרגיל.. זה הכל.. אולי לא עשיתי טוב, אולי סתם אני חי בסרט.. לא יודע..
בקיצור אני מחפש תוכנית אימונים.. שאני אוכל לשלב בה אירובי...
ולא קצת אירובי.. אני מדבר על 2-3 פעמים בשבוע של ריצה שצריכה להיות ריצה טובה ולא איזה בררה... למה צריך לשמור על כושר לימ"פ...
השאלה שלי.. היא האם SS/5X5 מתאימות לשילוב עם אירובי?
אם כן איזה עדיפה?
אם לא.. איזה תוכנית אימונים ממולצת?

שמע אני ממליץ לך להתחיל SS, ולראות עם אתה מצליח להתקדם מאימון לאימון, אם כן אז זאת התוכנית בשבילך, אם לא תנסה התקדמות שבועית ב5X5.
חשוב מאוד לאכול כמו מטורף,אני חושב שהריצה אולי תפריע להתאוששות שלך, אבל אם אתה לא מוכן לוותר על זה אז תנסה להתקדם ככה ותראה איך הולך.

• פותח/ת השרשור
לא מוכן לוותר... אני לא מחפש מאסה אני מחפש כוח.. עכשיו זה לא בא לבד אז קצת מאסה בעיקרון היא בברכת "אהלן וסהלן"..
אבל אני לא מוכן לוותר על ריצה כי אני צריך את זה לצבא ובלי קשר כי אני רוצה להישאר בכושר..

לא הם מתאימות מכיוון שבSS העצימות גבוה והנפח נמוך מה שאומר שאתה חייב התאוששות טובה- מנוחה+אוכל.
לפי מה שאתה אומר אתה עושה אירובי עצים-לכן התוכנית לא תתאים לך, יכול להיות שתצליח להתקדם איתה בהתחלה, אבל לפי הנתונים שנתת , אתה תתקע מהר.
תציץ בפורום קרוספיט יש שם תוכניות שמתאימות יותר למטרות שלך.

דרך אגב אם עלית בפעם שעברה רק 5 קילו בכל תרגיל בכמה חודשים בSS , בטוח לא עשית אותה טוב.

את הכושר יבנו לך שם.
אני חושב שעדיף לך לשמור על כושר בסיסי, נגיד 2000 ב8+-.
ולהתרכז בלפתח בסיס טוב של כח. הייתי הולך על מדקאו ומשלב 2 אימוני ריצה קלים.

• פותח/ת השרשור
זה שיבנו לי כושר בימ"פ זה בטוח..
אבל נראלי מטומטם לבוא לשם ביכולת של 50% ממה שצריך במקום לבוא ב90% ואפילו 100.. ואז הכל עובר הרבהיותר בקלות.

זה שיבנו לי כושר בימ"פ זה בטוח..
אבל נראלי מטומטם לבוא לשם ביכולת של 50% ממה שצריך במקום לבוא ב90% ואפילו 100.. ואז הכל עובר הרבהיותר בקלות.

לאף אחד זה לא עובר בקלות, זו לא המטרה שלו.
אם יהיה לך כושר טוב, זה יעזור לך ב2-3 שבועות הראשונים אבל בונים לכולם
את הכושר מאפס, לא יתנו לך סרגל מאמצים שונה.
בכל מקרה הקושי האמיתי בימ"פ זה הטרטורים והמסעות, שתעשה שניצלים על החוף,
אתה תחשוב על כמה כיף לעשות מד"ס על אזרחי ונעלי ספורט.*

• פותח/ת השרשור
לאף אחד זה לא עובר בקלות, זו לא המטרה שלו.
אם יהיה לך כושר טוב, זה יעזור לך ב2-3 שבועות הראשונים אבל בונים לכולם
את הכושר מאפס, לא יתנו לך סרגל מאמצים שונה.
בכל מקרה הקושי האמיתי בימ"פ זה הטרטורים והמסעות, שתעשה שניצלים על החוף,
אתה תחשוב על כמה כיף לעשות מד"ס על אזרחי ונעלי ספורט.*
שמע, ברור לי שאפילו כושר שיא לא יהפוך לי את שלושת חודשי הסבל האלה לקייטנה.
אבל אתה לא חושב שתוכנית שתשלב אירובי (ברמה גבוה) תהיה יותר טובה, כיוון שהיא תקל עלי ולו במעט בימ"פ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית