עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שטויות מאדם שבכלל לא מבין בנושא.
בעני הFDA הכל בטוח עד שהוכח אחרת, שזה גישה קטלנית.
זה לא כזה בעייתי, צריך להשקיע יותר במניעה מאשר בטיפול.
אבל כמו שציינתי, אין סיבה תקציבית להשקיע במניעה.
שיהיה ברור שאני אכן מבין את החשיבות של משרדי בריאות והFDA.עד כמה שידוע לי ה-FDA הם דווקא אלו שחסמו יבוא של מסיכות דמויות N95 בייצור סיני (שגם הוכח שהן יעילות באותה מידה), מה שגרם למחסור במסיכות כאלו בארה"ב כולה. ה-FDA גם נאלצו להקל מאוד את הרגולציה על יצור מכונות הנשמה כשברגיל לקח כמה שנים של בירוקרטיה לאשר כל מכונה כזו.
ממש לא נראה לי שה-FDA כאלה מקלים ודווקא במשבר הקורונה הם התגלו בעיקר כמציבי משוכות.
בנוסף, בלי קשר, ה-FDA היא רשות פדרלית, מדינות בארה"ב יכולות ואף מצופה מהן להקשיח את התנאים שמציב ה-FDA.
כמו שכתבתי, לפזר מודעות על קורונה, כל אחד מבין שזה בדיחה ולא מספיק, טעון אכיפה.לא הייתי ממהר להסיק מסקנות כאלו חדות ללא ידע עמוק בתחום, אין לך מושג לאיזה מורכבויות תהליכים ביולוגים יכולים להגיע.
ולנושא המניעה, יש התקדמות בגילויים מוקדמים ומודעות גדולה יותר בכל העולם, בפרט לסוגים נפוצים יותר כמו סרטן השד שהמודעות אליהם גדולה מאוד.
אתה יוצא בהצהרות מגוחכות ללא ידע ממשי שמצדיק אותן, אתה מזלזל במדע ובאנשי מדע, וחושב שאתה טוב יותר מכולם ומסוגל ליותר.
כמה נוח לשבת מהצד ולמתוח ביקורת חגיגית, וכמה נוח עוד יותר לומר "זה לא כזה בעייתי", כמובן, איך נשכח שאת הפתרון למחלת הסרטן כבר מצאת לכל צורותייה המגוונות.
עצה שלי, הסר גאווה מליבך כי תועבת ה' כל גבה לב (משלי טז).
זה רק יגביר את הקונספירציה 🤣YouTube נלחמת ביוצרי התוכן שמפיצים את הקשר בין וירוס הקורונה ל- 5G.
YouTube moves to limit spread of false coronavirus 5G theory